- Konu Sahibi kaderiminoyunu
-
amin kardeşim allah bin kere razı olsun gözlerim doldu yemin ederim eşim bile bana bu cümleyi kurmadıKaderiminoyunu sen o evden ayrı eve çıkınca sanki en yakın arkadaşım derdinden kurtulmuş gibi sevineceğim...
İnşallah bir an önce iş bulursun, borçlarınızı temizleyip ayrı eve çıkarsınız. Çok çektin, feraha çıkarsın inşallah...
ben bu kadının aklından şüpe ediyorum
eşim geldi yine şikayyetlere başladı..
ben odadan dinliorum
bugün odama gelince yazın çıkıoz ev alcaz falan dediydim içine dert oldu heralde
eşime dioki borcunu bitirde öle al hem nasıl ödücen diyo..
bide bugün görümcele kocası uğradıydı ben çıkmadım odadan onu şkayet etmiş..eşim yanıma geldi azönce niye böle yaptın dedi kavga ettik yine gitti içeri...ben şimdi napim yok bu kadınla uğraşılmaz..iştende aramadılar bugün.yarın kaçma lazm biyerlere
Cnm sen 11yıllık evliymişsin. Evlendin evleneli kv ile mi oturuyorsun?
dün yine çok sinir bozucu şeyler oldu ....gündüz dediki bana kaynanam akşama şu akrabaya gidelim dedi...bende yok sizin gidin babamla dedim..eşimle gezmeyi düşünüodum akşam için .hava çok güzeldi...ses etmedi hiç..akşam eşim gelince başladı.."oğlum hadi teyzen gile gidelim baban siz oraya gidin ben işten beri oraya gelcem dedi" dedi..bende allahtan gündüz eşimi ayarlamıştım akşam gezmeye gidelim ikimiz sahile diye...kaynanama bana akşam gidelim deyince hemen eşime bu mesajı attım o da kabul etti...sora annesine yok ya gidemem ben dedi...niye falan filan derken görümcem aradı anasını kız okadar ısrar etmiş anne seni alim teyzemlere götürim bende ordayım die.sırf eşimi bekledi onsuz gezemio ya gitmedi oraya...yemek yerken aradı işte grümcem yok gelemem falan dedi ..sora eşimi ikna etmek için bak teyzen pizza yapmış çok seversin dedi...gitmedim bugün kızım almaya gelcekti beni dedi..bende " gitseydin anne " dedim .."yok sizi yalnızmı bırakcam" dedi..bende " e biz çocukmuyuz dedim"...amcası kızıo oğluma hiç eskisi gibi gitmio oraya dedi...bende "daha yeni gördü 2 gün önce burdalardı "dedim...."önceden hergün görürdü" dedi...bende " o öncedendi bekarkendi dedim şimdi evlendik "dedim.cevap yok.....
neyse yemeğimizi yedik giyindik çıktık saat 8.....10 a kadar gezdik..geldik eve....giyinmişler bizi bekliolar..oğlum bizde sizi aricaktik sahilden beri alıp sizi teyzenlere gidicektik dedi...hadi nolursun iki bardak çay içip geliriz dedi...bende oflayıp hızla odama geçtim.....ben odadayken mıymıy eşime bişeler dior gideim die hala ısrar ediyor......saat 10 a kadar bizi beklemiş kadın olaya bak ya....ya altında araba var kocan var şükret al kocanı gitsene be gerizekalı...napacan bizi...bunlar yeni evli yalnız kalsınlar bırakayım yakalrnı desene ....aptal yaaa yüzkere dedik gelmicez diye yüzkereee...sonra deolup gittiler....bizde eşimle kavgaya başladık tabi.....
bazı insalar vardır laftan anlar, bir musibet bin nasihatten iyidir...
bazıları vardır ki, rabbim düşmanımın başına vermesinişte senin kayınvaliden bu kategorıye gırıyor.
eşinle neden kavga ettın ?
neden böle yapıo yüz kere söledik dedim neden bukadar alıştırdın senle gezmesine dedim çok sinirim bozuktu
o da bağırdı çağırdı biz onu öle kabul ettik değiştiremem dedi ....öyle bi kavgaydı işte....
burcu boğa canımseninki de her şeye kavga eden bir tip sanırım, burcu nedir?
sana bağırarak cevap verdiğine göre, bu işten memnun olmadı
aslında gitmek istedi.
burcu boğa canım
yok aslında gidelim bile demedi bana çünkü zaten o da yeni görmüştü..
ama anası başka dünyada yaşadığı için garip garip şeyler uyduruo yok amcan sana kızar kızdı falan die
sanırım allahın her günü akraba ziyaretındeler, akraba ilişkileri çok sıkı fıkı olsa gerek.
oğlunu etkilemek için tabii öyle der.
ne kadar saçma şeyler bunlar ya, her gün gezme olur mu?
anladık gelin aldın, ama bırak da mutlu vakit geçirsinler
sen kaynananı bana gönder, ben onun hakkından gelirim
6 ayda bu hale gelinir mi...
Birde sizi yanlız mı bırakacam demiş ya inanamıyorum.Bu ne anlayışsızlık!
Bu jadar olur yani....
Bizde eşimle nereye gitsek kayınvalidemde bir yer bulurdu gidecek, benden önce çıkardı evden gitsin bişey demiyorum en doğal hakkı
Bigün biz annemlere gidiyoruz kayınvalidemde e siz yoksunuz napacaz biz evde dedi.Bende niye anne korkuyormusunuz biz olmayınca dedim.Güldük...
Artık biz olmayınca da durabiliyorlar evde:)
evet canım çok sıkı fıkı akraba ilişkileri var bende nefret ederim bukadar sık gelip gitmekten
kadının aklından şüpe etmeye başladım laf anlamıyor resmen
valla bişi diyeyim sana...
çocuğunda yok şuan, ayrı eve çıkana kadar asla düşünme çocuk.
'' yok çocuk yap onunla ilgilen, kayınvalıdenı bile gözün görmez, çocuğun her şeyin olur'' tarzı cümlelere de asla inanma!
insan 6 ayda bu hale nasıl gelebilir? bu kadın şimdiden böyleyse ileriyi kesinlikle düşünmek istemıyorum.
sen de bir annenin evladısın, kendi kızlarına ayrı eve geçmesi için şart koşarlar
ama başkasının evladı olunca umursamazlar.
bak canım, kayınvaliden siz eve gidene kadar beklemiş sizi, bu gerçekten saçmalık!
insan bu kadar mı düşüncesiz olur ya? yerınde olsam akraba ziyaretlerini oldugu gibi keserim
ilk başlarda çok üstüne gelır, sonra alışırlar zaten.
bazı konularına baktım, şuan görümcende hamıle sanırım
sinirin iki katına çıkacak.
umarım çocuk olmadan önce ayrı eve geçersiniz, kimse kimsenin uşağı değil.
çok haklısın cnm çocuk konusunda ince bir noktadayım olmuyor sorunum var zaten pko falan uzun hikaye işte...ama şuan kalırsam sevinmeyeceğim işi daha çok istiyorum
buarada hala aramadılar
dün eşim gitmiş sormuş oraya patronu bekliolarmış eeleman alımlarına o baıomuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?