kaynanamlarla gezmek zorundamıyız?üstelik aynı evde yaşıyorken

keşke bahsetmeseymişim
görümcem konusunda üzüldüm çağırdık gelmedi demiş sadece güya eşim öle diyor...
bide eşim gelince burnunu çekio hani insanın ağladğı belli olur ya sümü çekişinden oda öle yapıo ..sora geçti onun yanına başım çok ağrıo falan dio...çok hırslıyım bi kaşık suda boğasım var

kaderiminoyunu

eşin sana görümcenin yanına neden çıkmadığını sorduğunda ona ne söyledin?

hah işte bak kayınvaliden yılların tecrübesiylenasıl oynayacağını iyi öğrenmiş

bak ne yapıyor burnunu çekiyor başı ağrıyor tansiyonu fırlıyor

anladın mı taktığı?

sen neden saf gibi eşinle kavga ediyorsun? kısaca görümceye bi görünüp git odana yat soruncada canım bugun çok iş yaptım belim ağrıyordu duramadım uzandım iki dakikacık de

annem alınmış mı bak tüh keşke yanlarına gitseydim ben de üzüldüm şimdi hadi gel bi yanına gidelim de ben gönlünü alayım de

ve git hakikaten de annecim bugun üzülmüşsün ben anlayamadım kusura bakma artık aklına ne geliyorsa yaz da yaz

bak bakalım kim mağdur olacak orada sen mı kayınvalide mi?

kocan benım ne iyi karım var annem ne kötü niyetli düşünmüş diyecek

kocanla kavga ederek bişey elde edemezsin kayınvalideni kötü kendini iyi göstermekten başka çaren yok...

çok eziliyorsun senı çok eziyorlar hep böyle davranman lazım ta ki kendi evine çıkana kadar...

Bence buda kayınvalidenin taktiği.. Kendini iyi gösterip eşin gelince ona kendisinin bütün gün sana iyi davranmaya çalıştığını ama senin yüz vermediğini anlatmak.. Korkulur kayınvalidenden!
bencede zaten birisi bi akrabama kaynanam için sessiz sakindir ama çok sinsidir demiş şok oldum duyunca

canım öyle davranmama lazım ama yapamıyorum nefretlik geldi yüzünü görmemek için bugün odadan çıkmadım nasıl öyle davaranayım..biliyorum ben kötü görünüyorum ama elimde değil..

ne söyledim biliyormusun yaşadığım kriz nedeniyle hiç keyfimin olmadını zate ben namaz kılana kadar gittiklerini söledim hızlıca yemek yiyip hemen çıktılar zaten bunları söledim..

işte burayı es geçmen gerek ben namaz kılıyordum bitene kadar gitmişler...

canım öyle davranmama lazım ama yapamıyorum nefretlik geldi yüzünü görmemek için bugün odadan çıkmadım nasıl öyle davaranayım..biliyorum ben kötü görünüyorum ama elimde değil..

senı anlıyorum insan sevmediği birine nasıl iyi davranbilsın hem aslında bu bi bakıma da ikiyüzlülük ama napcan kocan anlamıyor

ya bu deveyi güdeceksin ya rest çekip ben dayanamıyorum diyeceksin...

olay hiç ben gidiyorum noktasına geldi mi?

blöf yapsan peki eşin üzerinde etkili olur mu sence?

görümcenin yanına çıksaymışsın keşke
sonuçta sorunun onunla değil, annesiyle. kadının yalvarmaları ve eşin gelince yaptığı hareketlerini
iyice anlamış oldun. korkunç derecede oyuncu bir kadın belli.
ev meselesi ve görümce meselesi, yapmasaydın keşke.

bu tarz kozlar verme kayınvalıdenın eline.

görümcemin yanına çıksaydım ev meselesi demeseydim de o şikayet etcek bişe bulurdu
mesela bugün odadan hiç çıkmadığımı derdi...

görümcemin yanına çıksaydım ev meselesi demeseydim de o şikayet etcek bişe bulurdu
mesela bugün odadan hiç çıkmadığımı derdi...

odadan çıkmama sebebin belli, sağlam nedenlerin var sonuçta.
onun için şikayet etse bıle eşinin sana bişi diyecegını sanmıyorum.
ama eşine göre gelen misafirin yanına çıkmaman onun için büyük olay.

haklısın canım ama görümcemde misafirlikten çıktı artık bıktım evlendiğinden beri sürekli burda sabah akşam

haklısın canım ama görümcemde misafirlikten çıktı artık bıktım evlendiğinden beri sürekli burda sabah akşam

sende haklısın, ama bu tarz kozlar vermemelisin
baş ağrısı, burun çekme
al işte eşini şimdiden etkiledi.
gerçi senin eşin biraz anneci, onun da etkisi büyük.:26:
şu saatten sonra kayınvalidenin uyguladığı stratejisini anladın değil mi?
şuan ne düşünüyorsun?

anladım canım
şuan bişey düşünemiyorum düşündüğüm tek şey ben gündüz o kadınla başbaşa kalınca hiç konuşmasam yüz vermesem e yarın akşamda hasta olarak çıkar eşimin karşısına sonra bir kavga daha..alttan almak istemiyorum o kadar gıcığım...

çok tehlikeli bir kadın
oyun da yapamam, diyorsun:26:
oldugun gibi davrandıgın zaman da eşin senınle tartısıyor
karmakarısık bir durum...şu iş meselesi bir an önce olsaydı iyi olurdu

Kaderiminoyunu sen o evden ayrı eve çıkınca sanki en yakın arkadaşım derdinden kurtulmuş gibi sevineceğim...

İnşallah bir an önce iş bulursun, borçlarınızı temizleyip ayrı eve çıkarsınız. Çok çektin, feraha çıkarsın inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…