- Konu Sahibi kaderiminoyunu
-
Bi iki kere çıktım yemeğe baktım hergün hergün eşime mesj atıyo yukarı gel yemek hazırladım diye bende sinirlendim hergün çıkmak istemiyorum dedim eşime yoruluyorum çalışıyorum dedim çıkmadık sonra tutturdu haftasonları kahvaltıya gelin eşime hadi çıkalım bizede değişiklik olur dedim çıktık bi baktım ertesi gün çağırdı çıkmadık başbaşa kahvaltı yapalım dedik o anda kapı çaldı bi baktım bize kahvaltıya gelmiş banyodan yeni çıkmışım saçım başım ıslak kaynımda 17 yaşında onunla birlikte böyle varya sinir krizi geçirecektim yetmiyo her pazar kahvaltıya gelin diye mesaj atar cevap vermeyiz önce beni sonra kocamı arar yine bakmayız bu sefer kapıya kaynımı gönderir çıldırıryorum ya bi pazar günümüz var eşimle bizi rahat bırakmıyo deli oluyorum sonra arkamdan söyledği bişey duydum ondan olayı konuşmak istemiyorum nefret ediyorum ondan ya...
elbette, bir daha gelırse gitmesi lazım zatennasıl olsa gelır dıye düşündüm, o yüzden git dedim
evet, yanlış anlaşıldıysa düzeltmiş olduk
nasıl kadın o öyle herkesin özel hayatı var canım yani allahtan benimki öyle bişey yapmıyo bizde aynı apartmandayız öyle bişey söylemez karışmaz sağolsun valla okudukç.a k.validem melekmiş diyorum..
Sanırım gitti ama arkadaş geç kalmadk inş :)
Aslında düşündüm de uzunca bir süre hep odada takılsa, işe girse bile odasına gömülüp kalsa, eşi odada ki yiyecek erzaklarını görse, üzülse güzel grev olablir :)
şimdi yine geldi kapı kitliydi yalvardı kapıyı aç dedi işim var dedim aç falan dedi kilidi açtım girdi içeri sarılmaya kalkıştı özür dilerim o gün o lafı dediğim için dedi..gel yemek ye niye böle yapıyon dedi beni soğuttun herşeyden dedim ..sen bana nezaman laf desen biz oğlun çöküyo haberin olsun dedim..boşanma noktasına geldik dedim senin yüzünden...işe gircem rahat et dedim...yalvarıo yapa böle benim hatam ne falan dio ...öyle böyle gitti ..yemiyom eşim gelince yerim dedim dayanamassın bişe yemedin dedi...sen yemedikçe odaya kapandıkça kendimi suçlu hissediyorum dedi...gitti bide gel diyerek
Gelişmelere çok sevindim, bence işleri çabuklaştıran ailenin desteği olmuş.
Hadi bakalım bende inş haziranda çıkıyorum evime, sende o dönemde çıkarsan beraber bura topik partisi yaparız
Canım kvdenle aranda geçenler yüzünden eşinle aranın bozulmasına izin verme.........ben bu kadının aklından şüpe ediyorum
eşim geldi yine şikayyetlere başladı..
ben odadan dinliorum
bugün odama gelince yazın çıkıoz ev alcaz falan dediydim içine dert oldu heralde
eşime dioki borcunu bitirde öle al hem nasıl ödücen diyo..
bide bugün görümcele kocası uğradıydı ben çıkmadım odadan onu şkayet etmiş..eşim yanıma geldi azönce niye böle yaptın dedi kavga ettik yine gitti içeri...ben şimdi napim yok bu kadınla uğraşılmaz..iştende aramadılar bugün.yarın kaçma lazm biyerlere
Canım kvdenle aranda geçenler yüzünden eşinle aranın bozulmasına izin verme.........
Eşinle de ters düşersen iyice bunalır , sıkılırsın.......Ailende kal bikaç gün..Aynı evin içinde küs durmak çok kötü olsa gerek......
ben bu kadının aklından şüpe ediyorum
ben odadan dinliorum
bugün odama gelince yazın çıkıoz ev alcaz falan dediydim içine dert oldu heralde
bide bugün görümcele kocası uğradıydı ben çıkmadım odadan onu şkayet etmiş..eşim yanıma geldi azönce niye böle yaptın dedi kavga ettik yine gitti içeri...ben şimdi napim yok bu kadınla uğraşılmaz..iştende aramadılar bugün.yarın kaçma lazm biyerlere
Davanda haklısın ama taktiklerin yanlış.
Hep güleryüzlü olacaksın, görümce geldiyse yanına gideceksin böylece onlar şoka girecek :) Dimdik istediğimi aldım duruşun olacak, böylece eşini karşına değil yanına alacaksın. Akıllı oyna.
o duruşu işe girince yapıcaktım ama aramadılar ki onada ayrı bir sinirliyim yarında bu kadınlayım inanamıyorum
ben odadan dinliorum
eşim anasını dinleyip anasını konuşturtmaya izin veriyor ya..varsın aramız bozulsun..umrumda değil atık hiç bişe
ben odadan dinliorum
ben odadan dinliorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?