kaynanamlarla gezmek zorundamıyız?üstelik aynı evde yaşıyorken

Ohh iyi demişsin onların önce özür dilerler sonra yine aynısını yapar sakın muhatap olma beniimkide özür dilerim ben seni çok seviyorum kızımsın dedi iki gün sonra millete dedikodumu yaptı değişmez onlar asla hemde

nasıl kadın o öyle herkesin özel hayatı var canım yani Allahtan benimki öyle bişey yapmıyo bizde aynı apartmandayız öyle bişey söylemez karışmaz sağolsun valla okudukç.a k.validem melekmiş diyorum..

elbette, bir daha gelırse gitmesi lazım zaten nasıl olsa gelır dıye düşündüm, o yüzden git dedim
evet, yanlış anlaşıldıysa düzeltmiş olduk

Sanırım gitti ama arkadaş geç kalmadk inş :)
Aslında düşündüm de uzunca bir süre hep odada takılsa, işe girse bile odasına gömülüp kalsa, eşi odada ki yiyecek erzaklarını görse, üzülse güzel grev olablir :)

öyle bi kadın işte bide onunla kalsa ii herkese beni öyle kötü anlatır ki çok nankör bişeyler yaparım boğazımdan geçmez onada gönderirim bi teşekkür etmez eltime yanaşır beni kıskandırmaya çalışır neler nelr 3 aylık evliyim bıktım resmen nefret ettim yüzünü bile görmek istemiyorum...

geç kalmamışızdır belkı. grev iyi fikir

Son düzenleme:

ara sıra vicdanı yokluyor kayınvalideni demekki

Gelişmelere çok sevindim, bence işleri çabuklaştıran ailenin desteği olmuş.
Hadi bakalım bende inş haziranda çıkıyorum evime, sende o dönemde çıkarsan beraber bura topik partisi yaparız

Canım ALLAHım gönlüne göre versin ,, sana da nasip etsin kendi einde oturup misafirlerini , arkadaşlarını ağırlamayı..............

Son düzenleme:
ben bu kadının aklından şüpe ediyorum
eşim geldi yine şikayyetlere başladı..
ben odadan dinliorum
bugün odama gelince yazın çıkıoz ev alcaz falan dediydim içine dert oldu heralde
eşime dioki borcunu bitirde öle al hem nasıl ödücen diyo..
bide bugün görümcele kocası uğradıydı ben çıkmadım odadan onu şkayet etmiş..eşim yanıma geldi azönce niye böle yaptın dedi kavga ettik yine gitti içeri...ben şimdi napim yok bu kadınla uğraşılmaz..iştende aramadılar bugün.yarın kaçma lazm biyerlere

Canım kvdenle aranda geçenler yüzünden eşinle aranın bozulmasına izin verme.........
Eşinle de ters düşersen iyice bunalır , sıkılırsın.......Ailende kal bikaç gün..Aynı evin içinde küs durmak çok kötü olsa gerek......

eşim anasını dinleyip anasını konuşturtmaya izin veriyor ya..varsın aramız bozulsun..umrumda değil atık hiç bişe

Son düzenleme:

Davanda haklısın ama taktiklerin yanlış.

Hep güleryüzlü olacaksın, görümce geldiyse yanına gideceksin böylece onlar şoka girecek :) Dimdik istediğimi aldım duruşun olacak, böylece eşini karşına değil yanına alacaksın. Akıllı oyna.

o duruşu işe girince yapıcaktım ama aramadılar ki onada ayrı bir sinirliyim yarında bu kadınlayım inanamıyorum

o duruşu işe girince yapıcaktım ama aramadılar ki onada ayrı bir sinirliyim yarında bu kadınlayım inanamıyorum

İşe gerek yok tatlım. Dikkatli ol, doğru atı oyna. Eşini karşına almadan, huzurunu yitirmeden ayrıl o evden. Bu sekilde devam edersen mutsuz bir eşle aynı eve gireceksin ve hersey daha kötü olur inan bana.

bişey yapma canım,sen k.valideyi bana yolla :)

senin bu kaynanatör dert sahibi eder adamı

Son düzenleme:
eşim anasını dinleyip anasını konuşturtmaya izin veriyor ya..varsın aramız bozulsun..umrumda değil atık hiç bişe

Kafana takma demek istiyorum ama imkansız tabi........
Baba evine duyulan özlem konundan biliyorum seni............
Yaşadıkların zor..........Yaşın kaç ,, küçük yaşda evlilik zor oluyor...Ben de 19 yaşında evlendim...........

Bence buda kayınvalidenin taktiği.. Kendini iyi gösterip eşin gelince ona kendisinin bütün gün sana iyi davranmaya çalıştığını ama senin yüz vermediğini anlatmak.. Korkulur kayınvalidenden!

vicdanı geçici bir durummuş onu anladın. bundan sonra bence hiç yüz verme
oğlunu görünce canavara dönüşüyor belli. biricik kızını karşılamadın ya
ondan delırmıstir.
kayınvalidene evden falan bahsetmeseydin, bildiği bir durum olsa bile
bu konuları eşinle konuş, fazla muhatap olmasaydın keşke.
söylemen gereken bir iki sözü söyleyıp sussaydın daha iyi olurdu.
cidden ben buradan deli oldum bu duruma ya

Son düzenleme:
ben yazdıklarrını okuyorum kaynanaızla aranızzda ne gecmiş kimse bılemez belki ama haklıysanda sunları konusarak haksız duruma dusuyosun bence sabrederek mukafatını al herkesin bi sınavı varr..bu baslıkta bi tpoik hiç hoş dill....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…