Kaynanamlarla yaşamak istiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Belki taşındıktan sonra ev boş gelir öyle bi dusunceleri olsa kendileri isterler . Söyledikleri zaman kabul edersiniz ama size söylenmezse sizde belli etmeyin eşinize felan söylemeyin bence😊 vazgectiniz sanırım her sayfayı okuyamadım ama 😁

Aynen arkadaşlar ben açgözlü, şerefsiz, böyle şeytanın teki bir insanım o yüzden tek oğullarına aldılar bu kadar el üstünde tuttu insanlar beni… Yahu kocaman ev demişim yetişme tarzım bu büyüklerimle büyüdüğüm için yani bize yeter mantığına siz beni ne yaftaladınız neler dediniz ya? Kendileri de torun olsun bakarız ederiz diye sürekli heves içinde konuştukları için bakarlar dedim içimde en ufak art niyet yoktu. Böyle gördüm çünkü yani böyle yetiştim. Duruma içimde en ufak kötü niyetle yaklaşmıyorum kocaman güzel ev eğer onlar da isterse ikimize de yeter çocuk da büyüklerin içinde büyür daha çok sevgi ilgi görür diyordum kendi kendime nedir yani? Üç günlük dünya benim mesleğim falan var hiçkimseye muhtaç değilim istediğim çok seviyorum diye içiçe olmak falandı öyle. Zaten başta diğer arkadaşlar da farklı yönlerden bakmamı sağlayınca birçok şeyi atladığımı farkettim ve evet dedim yani doğru. Ya o kadar üzüldüm ki cidden gözlerim dolu yazıyorum şu yorumu, yordunuz gerçekten.

Çok üzülüyorum @Mune hanım lütfen kapatır mısınız konumu.
Niyetiniz bukadar ponçikti madem, ilk evlendiğiniz zaman şuanki evlerinde neden beraber oturmadınız?

Merhabaa, konu başlığına şok olarak tıkladınız di mi? :KK70::KK70: Ama doğru, evet, kaynanamla ve kayınpederimle yaşamak istiyorum. Şimdi olay şu, bizimkiler rahat ve medeni insanlar ki kaynanam yemeğe çağırdığımda "zaten haftaiçi çalışıyosunuz, haftasonu bi de bizi ağırlamakla mı uğraşcaksınız siz bize gelin de bizde yemek yeriz" diyen birisi. Nereye gitse bi hediye alır, evde yicek ekstrem güzel bişiler varsa bize de verir illa. Hiç etliye sütlüye karışmazlar ikisi de Allah razı olsun. Şimdi bu insanlar kocaman bi eve geçecek baya 2 katlı bi sürü odası olan yeni yapılmış bir ev burası, o kadar beğendim ki ya gözüm yok yanlış anlamayın, o koca evde 2 insan napacaklar ki tek başlarına, biz de kirada oturuyoruz, uzun zamandır beraber yaşasak ne güzel olur diye hayaller kuruyorum o_O Hem çocuk olunca ben çalışırken çocuk da yanlarında olur aklım kalmaz, hem onlara bi şey olursa aklım kalmaz kocamın da aklı kalmaz yanlarında oluruz. Ama bunu onlara asla söyleyemem zaten kendi ailem yoksul olduğu için düğün dernek, ev eşya vs hep onlara kaldı hiç de gık etmediler, şimdi bi de kalkıp biz de evinize yerleşelim mi dersem büyük yüzsüzlük olur. Hem isterler mi istemezler mi bilemem ki yani kestiremiyorum. Kocama da söyleyemiyorum ama söylemek de istiyorum yine de konuya nasıl girebilirim ki yani aç gözlü gibi görünmeden ne söyleyebilirim acaba keşke o da cazip baksa konuya ama hiç aklından öyle bişi geçmiyo gibi duruyo bilemedim ama bu fikri dile getirmem gerekiyor bi şekilde.. Belki onlar da ister ama söyleyemezler yanlış anlarız diye. Üfff ne bileyim işte, siz ne dersiniz? Nasıl konuşabilirim ne diyebilirim?
Ben ne kadar iyi olursam olayim kaynanam ya da gelinim ne kadar iyi olursa olsun ben ayni evde yasamak istemem. Cunku haftada bi gorusup iyi olmak baska ayni evde olmak bambaska. Iyi iliskinizi bozacaksiniz

Gelininin iştahını kabartacak bir ev alma sen de ..2+1 ev neyinize yetmiyor 🤣
2+1de fazla 1+1 alayım hatta stüdyo daire gelen gece kalamasın 🤣🤣🤣🤣 ay bir ben miyim acaba evi kendine kalsın isteyen. Çocuk arkası toplamaktan yoruldum bile. Büyüğü henüz 12 yaşında ben üniversiteye gidişini hayal ediyorum 🤣🤣🤣🤣

Söylerseniz istemeseler de kabul etmek zorunda kalacaklar muhtemelen. Karşı taraftan böyle bir teklif gelmediği sürece siz talep etmemelisiniz. Sizin gözünüz evde kalmış zaten, iki ailenin aynı evde yaşamasının ne saçma bir şey olduğunu bu sebeple göremiyorsunuz.
geline dugun oncesi ikram iltifat, yeni 2 katli buyuk eve gecilecek. zaten beraber oturacaklar sadece gelin hanimin haberi yok.

Merhabaa, konu başlığına şok olarak tıkladınız di mi? :KK70::KK70: Ama doğru, evet, kaynanamla ve kayınpederimle yaşamak istiyorum. Şimdi olay şu, bizimkiler rahat ve medeni insanlar ki kaynanam yemeğe çağırdığımda "zaten haftaiçi çalışıyosunuz, haftasonu bi de bizi ağırlamakla mı uğraşcaksınız siz bize gelin de bizde yemek yeriz" diyen birisi. Nereye gitse bi hediye alır, evde yicek ekstrem güzel bişiler varsa bize de verir illa. Hiç etliye sütlüye karışmazlar ikisi de Allah razı olsun. Şimdi bu insanlar kocaman bi eve geçecek baya 2 katlı bi sürü odası olan yeni yapılmış bir ev burası, o kadar beğendim ki ya gözüm yok yanlış anlamayın, o koca evde 2 insan napacaklar ki tek başlarına, biz de kirada oturuyoruz, uzun zamandır beraber yaşasak ne güzel olur diye hayaller kuruyorum o_O Hem çocuk olunca ben çalışırken çocuk da yanlarında olur aklım kalmaz, hem onlara bi şey olursa aklım kalmaz kocamın da aklı kalmaz yanlarında oluruz. Ama bunu onlara asla söyleyemem zaten kendi ailem yoksul olduğu için düğün dernek, ev eşya vs hep onlara kaldı hiç de gık etmediler, şimdi bi de kalkıp biz de evinize yerleşelim mi dersem büyük yüzsüzlük olur. Hem isterler mi istemezler mi bilemem ki yani kestiremiyorum. Kocama da söyleyemiyorum ama söylemek de istiyorum yine de konuya nasıl girebilirim ki yani aç gözlü gibi görünmeden ne söyleyebilirim acaba keşke o da cazip baksa konuya ama hiç aklından öyle bişi geçmiyo gibi duruyo bilemedim ama bu fikri dile getirmem gerekiyor bi şekilde.. Belki onlar da ister ama söyleyemezler yanlış anlarız diye. Üfff ne bileyim işte, siz ne dersiniz? Nasıl konuşabilirim ne diyebilirim?
Söyleyin direk, beraber mi yaşasak falan diye şakayla karışık. Akıllarında varsa zaten dönüş yaparlar, yoksa sessiz kalırlar anlarsınız. Bunda yanlış anlaşılacak ne var anlamadım, zorlamıyorsunuz kimseyi. Bir kayınvalide olsam ve gelinim bizle yaşamak istese kabul etmez ama çok mutlu olurdum sanırım🤗

2+1de fazla 1+1 alayım hatta stüdyo daire gelen gece kalamasın 🤣🤣🤣🤣 ay bir ben miyim acaba evi kendine kalsın isteyen. Çocuk arkası toplamaktan yoruldum bile. Büyüğü henüz 12 yaşında ben üniversiteye gidişini hayal ediyorum 🤣🤣🤣🤣
Şimdi kızımız kendince haklı..eve yerleşmek için kayınvalidenin rahmetli olmasını mı beklesin? Üstelik başka kardeş varsa o da eve yükselir..en iyisi kayınvalide bile daha kendi evinin sefasını sürmeden iki tabure atıp usulca sokulsun

Aynı hayali yaşiyorum.
istedikleri zaman gelebilecekleri kadar yakın, aynı zamanda da biraz uzak olsunlarki benden fazla beklentileri olmasınlar isterim.
Evden tek ayrılıp 3-4 kişi dönmeleri kabus gibi birşey bence.
İstemem torun morun, akşam herkes kendi evine gitsin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X