Kaynanamlarla yaşamak istiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ya nekadar da belesci bir gelin :) hayatinda hic guzel ev gormedinmi ev icin kvde ile yasamak istiyosun cocuk yapmayip kari koca calisin para biriktirin belki sizinde guzel bir eviniz olur insanlari rahat birakin belki cocuk bakmak istemiyorlar yani ne alaka
Öfffff sonradan yazdıklarımı okumadan gelmişsin buraya zır zır zır insanlar kendileri yanıp tutuşuyor çocuk bakmak için demişim zaten ıyyyy valla aynen canım sensin

Ah benim kayınvalidem de çok iyiydi aynı anlattığınız gibi. Hatta ben derdim yaşlılıklarında bizimle yaşarlar diye ama sonra nooooldu. 4-5 ay birlikte yaşamak zorunda kaldık. Uzaktan davulun sesi hoşmuş 😂 Yakından kulağımı patlattı 🤦🏼

Sizde olacakta aynen bu 👍 Ev için hayatınızı yakmayın 😂

Merhabaa, konu başlığına şok olarak tıkladınız di mi? :KK70::KK70: Ama doğru, evet, kaynanamla ve kayınpederimle yaşamak istiyorum. Şimdi olay şu, bizimkiler rahat ve medeni insanlar ki kaynanam yemeğe çağırdığımda "zaten haftaiçi çalışıyosunuz, haftasonu bi de bizi ağırlamakla mı uğraşcaksınız siz bize gelin de bizde yemek yeriz" diyen birisi. Nereye gitse bi hediye alır, evde yicek ekstrem güzel bişiler varsa bize de verir illa. Hiç etliye sütlüye karışmazlar ikisi de Allah razı olsun. Şimdi bu insanlar kocaman bi eve geçecek baya 2 katlı bi sürü odası olan yeni yapılmış bir ev burası, o kadar beğendim ki ya gözüm yok yanlış anlamayın, o koca evde 2 insan napacaklar ki tek başlarına, biz de kirada oturuyoruz, uzun zamandır beraber yaşasak ne güzel olur diye hayaller kuruyorum o_O Hem çocuk olunca ben çalışırken çocuk da yanlarında olur aklım kalmaz, hem onlara bi şey olursa aklım kalmaz kocamın da aklı kalmaz yanlarında oluruz. Ama bunu onlara asla söyleyemem zaten kendi ailem yoksul olduğu için düğün dernek, ev eşya vs hep onlara kaldı hiç de gık etmediler, şimdi bi de kalkıp biz de evinize yerleşelim mi dersem büyük yüzsüzlük olur. Hem isterler mi istemezler mi bilemem ki yani kestiremiyorum. Kocama da söyleyemiyorum ama söylemek de istiyorum yine de konuya nasıl girebilirim ki yani aç gözlü gibi görünmeden ne söyleyebilirim acaba keşke o da cazip baksa konuya ama hiç aklından öyle bişi geçmiyo gibi duruyo bilemedim ama bu fikri dile getirmem gerekiyor bi şekilde.. Belki onlar da ister ama söyleyemezler yanlış anlarız diye. Üfff ne bileyim işte, siz ne dersiniz? Nasıl konuşabilirim ne diyebilirim?
Ayy lütfen bu deneyimi yaşayın:KK49:
Yaşayın:halay: yaşayın:halay:
Çok merak ediyorum nasıl olur, nolur:KK73:

not: Kesinlikle art niyet içermiyorum sadece merak

Ben isterim nerde bu adam :KK50:
:olamaz:
Adam memurdu ama petrol zenginiydi ailesi, cnm öyle yaşamak bence hapis hayatı , 1 yıl boyunca ikna etmeye çalıştılar, düşün benden memuriyetimi bırakmamı istediler , onlara göre kadın evde oturur ve dışarı asla yanlız çıkamaz, bence gerçekten istiyor olamazsın 😅

Öfffff sonradan yazdıklarımı okumadan gelmişsin buraya zır zır zır insanlar kendileri yanıp tutuşuyor çocuk bakmak için demişim zaten ıyyyy valla aynen canım sensin

Ayri evlerdeyken cocuga bakmakla ayni evde bakmak ayni şey degil ama siz bilirsiniz. Bu kadar cocuk bakmaya tutuşup tutuşmadiklarini doğunca anlarsiniz anca ortada cocuk yokken herkes tutuşuyor zaten. 😬😬 Dogdugu zaman da tutuşurlarsa ayni eve davet ederler belki.

Büyükler iyi insanlar belli.Çok takdir ettim ve kendime benzettim.İnanın herkes akşam evinde kafasını dinlemek ister hem çevremden hem de kendimden biliyorum.Hiç kolay değil birlikte yaşam.Ve kusura bakmayın ben onlara üzülürüm.Dertsiz başlarına iş alırlar.Siz yarın doğacak çocuğu da onlara yükler keyif yaparsınız.Kadına ah vah şimdiden.Bence yazık onlara hiç huzurunu bozmayın büyüklerin.
Yazmayı unutmuşum ekleyim.Evli çocuğumla asla beraber oturmak istemem.Yeni nesil gelinleri damatları hiç çekemem herkes evinde iyi olsun..aman aman

Benim de oğlum var ileride gelinle aynı evde yaşamak istemem .

Kaç yaşına gelmiş olucam , o yaştan sonra bir de torun bakıp, 2 ailenin ev düzenini sağlayamam.

Sizin de aklınızın onlarda kalması falan değil mesele “ev” , konuyu anlatımınızdan bile o kadar belli ki.

Bir de napacaklar 2 kişi o evi demişsiniz de , size ne ? İsterse at koştururlar :))

Ah para sen nelere kadirsin 🤣 valla saray verseler yine de beraber oturmazdım , ha veren oldu da zamanında yine de kabul etmedim, mardinlileri bilirsiniz (petrol zengini arap olanlar)beni oğullarına istediler ama bunlar bildiğin ma aile asmalı konağa benzer büyük bir evde oturuyorlardı, bana işi bırakacaksın çalışma yok bizde, çarşıya pazara özel şoförle gideceksin, sana bol altın takılacak, ailen geldiğinde özel araç ve özel oda tahsil edilecek vs birsürü şey saydılar ama asla kabul etmedim, oğulları baya yakışıklıydı ama hayatları bana göre farklıydı, yani sadece para bakımından düşünürseniz umdugunuzu bulamazsınız, şimdi minicik öğretmen maasimizla mutluyuz eşimle 😅 ben çok bireysel bir insanım asla yapamam, yapana da bişey demem ama akıl işi değil..
Ay tam Mihrimah sultan olurdunuz 😅 ama iyi ki bu seçimi yapmışsınız 🌻

Eşinizin kardeşi var mı göremedim gerçi çok fark etmez de, iki tane yetişkin insanın yıllarca çalışıp didinip yaptığı evde ferah ferah yalnız yaşamak isteyebileceklerini neden düşünmüyorsunuz? Yemeklere gelmek ayrı bir şey postu sermek ayrı. Benim annem babam da koca evde yalnız yaşıyorlar ama kardeşlerimden biri eşiyle taşınmak istese ortalığı yıkarım. Ne hakla huzur bulacakları vakit dedike çocuk bakıcısı, temizlikçi, aşçı olacaklar bir de
Bnde bunu anlamıyorum
Aileler çocuk doğuruyor bana baksın ileride diye

Çocuklar ailelere kafayı takıyor torununa baksın diye

Döngü bir zihniyet bu

Pişman olmakta var. Herşey hayalinizdeki gibi olmayabilir. Sıkılgan varlıklarız neticede.
Velev ki pişman olduğunuz, kötü olup ayrı eve çıkmak istiyorum diye nasıl söyleceksiniz?

Eşiniz sen istedin demeyecek mi? Bence cok yüksek ihtimal.

Evi o kadar beğenmişsiniz ki bu kısmı düşünmek istemiyorsunuz.

Ah para sen nelere kadirsin 🤣 valla saray verseler yine de beraber oturmazdım , ha veren oldu da zamanında yine de kabul etmedim, mardinlileri bilirsiniz (petrol zengini arap olanlar)beni oğullarına istediler ama bunlar bildiğin ma aile asmalı konağa benzer büyük bir evde oturuyorlardı, bana işi bırakacaksın çalışma yok bizde, çarşıya pazara özel şoförle gideceksin, sana bol altın takılacak, ailen geldiğinde özel araç ve özel oda tahsil edilecek vs birsürü şey saydılar ama asla kabul etmedim, oğulları baya yakışıklıydı ama hayatları bana göre farklıydı, yani sadece para bakımından düşünürseniz umdugunuzu bulamazsınız, şimdi minicik öğretmen maasimizla mutluyuz eşimle 😅 ben çok bireysel bir insanım asla yapamam, yapana da bişey demem ama akıl işi değil..
Siz bu anlattıklarınıza inanıyor musunuz? Biz inanmadık da çünkü 🤣

Çok çok iyi anlaşabilirsiniz, düşünceli iyi insanlar da olabilirler. Ki belliki sizde iyi insansınız ama şimdi tek bir ev iki hanım, ikinizde birbirinize evin hanımlığını vereceksiniz nezaketen, yada tam tersi evin hanımı benim düşüncesi girecek içinize, al başına belayı. Sessiz kalın ilerde böyle bi teklif gelirse enine boyuna düşünüp karar verin. Siz dile getirmeyin bence.

Aynen arkadaşlar ben açgözlü, şerefsiz, böyle şeytanın teki bir insanım o yüzden tek oğullarına aldılar bu kadar el üstünde tuttu insanlar beni… Yahu kocaman ev demişim yetişme tarzım bu büyüklerimle büyüdüğüm için yani bize yeter mantığına siz beni ne yaftaladınız neler dediniz ya? Kendileri de torun olsun bakarız ederiz diye sürekli heves içinde konuştukları için bakarlar dedim içimde en ufak art niyet yoktu. Böyle gördüm çünkü yani böyle yetiştim. Duruma içimde en ufak kötü niyetle yaklaşmıyorum kocaman güzel ev eğer onlar da isterse ikimize de yeter çocuk da büyüklerin içinde büyür daha çok sevgi ilgi görür diyordum kendi kendime nedir yani? Üç günlük dünya benim mesleğim falan var hiçkimseye muhtaç değilim istediğim çok seviyorum diye içiçe olmak falandı öyle. Zaten başta diğer arkadaşlar da farklı yönlerden bakmamı sağlayınca birçok şeyi atladığımı farkettim ve evet dedim yani doğru. Ya o kadar üzüldüm ki cidden gözlerim dolu yazıyorum şu yorumu, yordunuz gerçekten.

Çok üzülüyorum Mune Mune hanım lütfen kapatır mısınız konumu.

Merhabaa, konu başlığına şok olarak tıkladınız di mi? :KK70::KK70: Ama doğru, evet, kaynanamla ve kayınpederimle yaşamak istiyorum. Şimdi olay şu, bizimkiler rahat ve medeni insanlar ki kaynanam yemeğe çağırdığımda "zaten haftaiçi çalışıyosunuz, haftasonu bi de bizi ağırlamakla mı uğraşcaksınız siz bize gelin de bizde yemek yeriz" diyen birisi. Nereye gitse bi hediye alır, evde yicek ekstrem güzel bişiler varsa bize de verir illa. Hiç etliye sütlüye karışmazlar ikisi de Allah razı olsun. Şimdi bu insanlar kocaman bi eve geçecek baya 2 katlı bi sürü odası olan yeni yapılmış bir ev burası, o kadar beğendim ki ya gözüm yok yanlış anlamayın, o koca evde 2 insan napacaklar ki tek başlarına, biz de kirada oturuyoruz, uzun zamandır beraber yaşasak ne güzel olur diye hayaller kuruyorum o_O Hem çocuk olunca ben çalışırken çocuk da yanlarında olur aklım kalmaz, hem onlara bi şey olursa aklım kalmaz kocamın da aklı kalmaz yanlarında oluruz. Ama bunu onlara asla söyleyemem zaten kendi ailem yoksul olduğu için düğün dernek, ev eşya vs hep onlara kaldı hiç de gık etmediler, şimdi bi de kalkıp biz de evinize yerleşelim mi dersem büyük yüzsüzlük olur. Hem isterler mi istemezler mi bilemem ki yani kestiremiyorum. Kocama da söyleyemiyorum ama söylemek de istiyorum yine de konuya nasıl girebilirim ki yani aç gözlü gibi görünmeden ne söyleyebilirim acaba keşke o da cazip baksa konuya ama hiç aklından öyle bişi geçmiyo gibi duruyo bilemedim ama bu fikri dile getirmem gerekiyor bi şekilde.. Belki onlar da ister ama söyleyemezler yanlış anlarız diye. Üfff ne bileyim işte, siz ne dersiniz? Nasıl konuşabilirim ne diyebilirim?
Valla iyi de olsalat aynı evde sofra ortak yaşam ortak sıkıcı olur çok sevseniz de bir süre sonra pişman olmayın? Ben tavsiye etmem.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X