Kaynanamn surat

hayalsevgili

:) :)
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2008
189
1
96
İstanbul
Allahım yarabbim nedir bu ya koskoca kadın suratını asıp somurturmu ya neden surat yaptığını biliyorum ama benimde işlerim var yani her daim ben ona gidipde yanında oturamam ki benimde kendime göre işlerim var aynı binada oturmak kadar zor bi şey yok bi yere gidersin surat yapar aşağıya inmezsin surat yapar kocamla dışarı çıkarım surat yapar ne istiyo anlamıyorum ki her yere onudamı götürmemizi istiyo eşim kaç kere konuştu ama hep aynı hep aynı bunaldım artık

canım seni çok iyi anlıyorum aynı şeyleri benim annem yaşıyo
böyle insanlar adamı psikopat eder ne kadar konuşursan konuş bir gün iyi ikinci gün aynı allah sabır versin annem artık takmıyo nereye kadar takıcakki
değişmez bunlar salla gitsin

Eğer kiradysanız başka bir yere taşınmaya çalışın,böyle çok zor,nereye kadar çekeceksin,ya da hiç kafana takma,farketmiyormuş gibi davran,arada bir de onu da alın bir yerlere götürün,diyecek lafı kalmasın.

sen onun bu normal hali olduğunu düşün.. o yüzden üzerine gitme.. gittikçe dikkat çekmeyi başardığının farkına varır .
ve daha fazla surat yapar. iyi olduğunuz bir gün açıkça konuş durumu paylaş.

bazen diyorum acaba bize mi böyle geliyor
biz de yaz için kayınvalidemin yanındayız, bana da hep suratı asık gibi geliyor
belki normal duruşu bu:)
sanki her yaptığım yanlış gibi, eşimle dışarı çıksam, tatile gitsem suratını asıyor gibi
gerçi şimdi torun var bizimle pek ilgilenmiyor ama acaba biz mi biraz hassas ve tedirgin davranıyoruz

başka bi yere taşının o zaman,evin ayrı sonuçta heryerede onuda götüremezsin ki...
onunla konuşmadınmı neden böyle yaptığını sormadınmı?

bence suratı asıkken fotografını cek ve ona goster. Ne kadar sevımsız oldugunu gorsun.

yok anam deişmez bunlar biz böle alltan aldıkça tepemize binerler he bide bu kadar yüz veren kocaların suçu ilk başta alıştırıyoz peşimize takmaya hala öle bekliyolar 7 yıllık evliyim hala tatile geliyolar peşimiz kına gecesimi yapıyoz tatilmi belli deil bizimki valla baştan alıştırmışsan deişim biraz zor olacak benim bi şansım uzuak olmamız amma izine gittikmi 20 gün yetiyo canıma 1ay oldu izinden geleli hala gelemedim kendime deüşündükçe deliriyom adama çatıyom halbüse düşünse benim yaptığım her hareket oğluma yansıyo diye yapmaz valla onun yüzünden ben yuvamda huzursuz oluyommm deişmek lazım artık inşallah yapıcam biraz zor olsada

sallayıp dursun canım,bana kalırsa hiç bir mahsuru yok,sana bişey yapmadıktan sonra,
salladığı kendi suratı sonuçta...:jeyyar:

Son düzenleme:
Belki genel surat ifadesi böyledirCADIARZU

Ben bir Kadin taniyorum sankim her dakika eksmis yogurt yiyor...:1ninca:

Önceleri...allah allah acep bu kadin sirf beni gördügündemi suratini böyle eksitiyor diye düsünmüstüm ama baktimki her zaman öyle....

valla kardeşim hiç umursama biliyorum insanın canını sıkıyo ama de ona hayrola anne bişimi oldu niye öyle bakıyosun de ayyy gıcık oluyom bazen benim kaynanada asıyo öyle suratı kaşlar filan kararıyo ne ... tuttuysa anlamak zor vallla ALLAHIMMMM sabır ver bize nolurrrr

bu suratsızlığı eşinle senin aranda bir problem yaratmıyorsa yani eşin annemin morali bozulur diye sana baskı yapmıyorsa sende problem etme derimm... onun yüzünü güldürmeye çalışırken senin ömrün gidiyor ve bu onun umrunda bile olmaz..
.zaten bu kaynanaları 40 gün sırtında taşı 1 gün indir senden kötüsü olmaz...

sadece surat yapıyorsa şanslısın sende konuşma eşin sorarsa ne biliyim annen surat asıyor anlamadım üzüldüm bende ayağına yatarsın. benimki surat yapmaz oğlu yokken direk laf sokuşturur ben önceden saf gibi eve gelir üzülürdüm şimdi eşime söylüyorum hemen .tabi işve cilve yaparak ilk başlarda pat diye söyledim ters tepki yapıyor kesinlikle:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…