Kaynanamn surat

Tipik bir kayınvalide vakasıı
Benim babaannemde aynıymış annemle babam yemeğe gidermiş ortalarında babaannem resimde poz vermiş annem sankii dış kapının dış mandalı..
Hepsi aynı bence siz takmayın konuşmakta yetmiyorsa yapacak birşey yok...

bende yasadim ayni seyi. ve her defasinda ben alttan aldikca dahada cok surat asti. ee bakio senin yuzun yumusak olunca o kendi tavrindan vazgecmiyor.
hayatta surat asip kusmedim kimseye.birseye kizdigim zaman en fazla bir iki saat tavir yaparim konusmaktan asla vazgecmem. ama esimde aileside hepsi dunya kiymetlisi en ufacik seyde surat asar gunlerce konusmazlar.lmaz:

size komik bişey anatayımm valla düzelmiyo geçen izinde kaynanam anneme gittim geldimm baktım bezelye ayıtlıyo az kalmış diye oturmadım başına neyse odaya geçtim konuşmayıp surat yapınca kk bakayım diye pc açtım mutfağa geldi kızm gel buraya ben olurum olmam sana yemek yapmayı öğreteyim 7 yıllık gelinim heeee ölünmü öldürünmü gülecem gülemedim 7 yıldır yememi senmi yapıyon anne diyim dedim diyemedim aman dedim sonra soğanı doğrattı yanımda bakıyo kıymayı koydu neymiş kıymayı ezmiicekmişiz top top durcakmış öle kavurcakmışız neyse söleniyo ben pc geldim tekrar suyunu koydu gel kzım tuzuna bak diye çağırdı hiç seslenmiyom tuzuna baktım aman sen kocana göre yap dedim geçen mercimek çorba yaptım beğenmediniz koyu diye ben kocamın zevkine göre yapaıyom sen de kendi kocanın zevkine göre yap dedim neyse hala bişeyler söyleniyo farkına vardıki salçayı unuttu salça en son tencerenin ortası açılırmış ortaya 1 kaşık salça konurmuş su döküp sulandırılırmış hayt valla gülüyom sadece ne diyim şimdi söylesem ona cevap yetiştiremem çene pabuç haksız olsa bile öle çenesiyne bastırır analatamazsın sonu ne oldu o kötü oldu kendini soğuttu canını sıktı bende hala gülüyooomm sıkılmaya deymezzzz

valla biz karşılıklı suratsızlaşıyoruz. kaynana offluyosa bende ofluyorum. sinir oluyorum istemiyorum kaynanayı ama mecbur birlikte oturmak zorundayız zaten hiç anlaşamıyoruz şimdide görümce geldi ikisi birlikte bol bol dedikodu yapıyolar ben hayretler içinde kalıyorum inanın benim kaynana ve görümce gibi kimsenin yoktur buna 10000 de10000 eminim

afedersiniz benim kaynana kendi kardeşinin gelini için kapının iti diyen birisi. bunu söylemeden geçemeyecem

Ben kaynanam yüzünden boşananlardan biriyim, sırf ondan kurtulmak için boşandım. Çekemedim onu da oğlunu da, kına yaksın artık. Herkes mutsuz. Oğlu kapımda pervane ama yemezler, aynı şeyleri çekemem artık, ya da tekrar birleşsem de kaynana evden içeri giremez. Bi de boşanıyoruz diye gözyaşı döktü utanmadan.

valla canim benikide cok güzel surat asar hehe..
valla artik ciddiye almiyorum, her dafasinda ya bir sorunu var, ya bir yeri agriyo
hic bir günde sen nasilsin demiyor... Mesela biz esimle bir yere giderken nezaketen
onuda cagirirsa esim, asla hayir demez mutlaka gelir bizimle :umursamaz:

bende aynı sizin gibi kaynana suratı çekiyorum alt katımda oturuyo bigün inmesem surat yapar şimdi bide oğlum oldu inesiye alır kucağımdan bende ağlayınca emzirmek için aldığımda surat yapar sanki onun çocuğunu alıyorum elinden sinir oluyorum bide oğluma annem oğlum demesine gıcık oluyorum

aynısı bendede var arkadaşım ben çözüm bulamadım.
hep ilgiyi kendilerine bekliyorlar.
Allahım yardımcımız olsunn.

ya yemin ediyorum aynısı bi de bizde aynı bınadayız aynı surat sen yazınca kendımınkı geldı gozumun önüne,AYNIIISIIIIIIIIIIIIII mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…