Kaynanamn surat

can sıkıcı bir durum ama ya oradan taşının ya da umursamayın kardeş. kendi kendine assın suratını otursun.

hey allahım ya bu kaynanalar acaba bizle yatıp bizle kalkıp bizle mi yaşamak istiyorlar. inanın çok merak ediyorum nedir istedikleri. yemeğe gidersin surat yemek yersin surat gezersin surat gülersin surat ağlarsın surat seversin surat sevmezsin surat ne bu yaaa... derdiniz ne allasen n istiyorsunuz açık olun net olun biz de ona göre ayağımızı denk alalım veya yapalım istediğinizi makulse....

arkadaşım öyle suratla benim gibi bir evde yaşadığını düşün.....
çıldırma noktasındayım....
en azından kapını kapadın mı rahat olursun.....
ayrı olduguna şükret....
onu bulamayanlarda var
a.s.

ayy okudukça benim kaynanam bir melek oğluna kızar kalk gezmyee götür diye ne suratıymış o öylee
hatta öle ele elel tutuşurke omzuna yaslanırken görsün yüzü gülüyor farkediyormum öyle hoşuna gidiyorki böyle konularda hakkını yiyemem azıcıkta karışmasa

tek değilsin canım benim k.validemde öyle biz aynı binada otururken dışarı cıkarsın surat eve gelirsin surat anneme giderken bile surat asardı herşeye ama k.validemein duruşu değil bana karsı duruşu bu şekilde tasındıktan sonra gülmeyen yüzü gülmeye başladı nedense

boşver canım istediği kadar surat yapsın kendi sorunu
sen yine bildiğin gibi yasamaya devam et sonuçta aynı binada oturuyosan seni satın almadı ya bu
mesela gezmeye mi gidiyosun baktın surat yapıyo sende gülümseyerek
hadi anne hoşçakal ben gidiyorum görüşürüz de selamla yani hiç sende suratla karşılık verme

benimde k.validem bazen bişeylerimize surat yapar bana mı öyle geldi diye
düşünmeme gerek yok çünkü çok belli eder
ben yinede hiç tavrımı değiştirmeden hiç bişey olmamış gibi davranıyorum
hatta bazen gülümseyerek
böyle yapınca rahat oluyorum hem işler büyümüyor hemde ben vicdanen rahat oluyorum
ve bence en önemliside bu
sonuçta ben cıkıp evime geliyorum aynı semtte değiliz çünkü

en tiksindiğim şey suratı asık domuz gibi bakan insanlardır..
ben yaşamadım mı ?evet yaşadım...
önceleri yüzleri gülsün diye binbir maymunluk yapardım ama zamanla yoruldum..
şimdi hiç takmıyorum umursamıyorum..
sen umursadıkça daha beter oluyorlar bunu bil ve takma bırak kendi hallerine...
uyuz şeyler....

koskoca kadının nazı cazıda hiç çekilmio dimi..bide özelikle oğullarının yanında....
benim kaynan öle mesela bi hasta oldumu aallaaaaaaaahhhhh ölüo sanki...hele bide surat yapması mazallah...

vallahi biz eşimle bir yere gidelim surat....onlara sık sık ugramazsan yada aramazsak surat......onun dediği yerlere gitmezsen surat....
böyle liste devam eder...ilk başlarda çok üzülürdüm neden böyle diye oglumla gelinim mutlu ben başka ne isterim diye neden düşünmüyor derdim artık alıştım...giderim gelirim hıhı derim geçerim....herkesin huyu yapısı tatlım degiştirilmiyor malsef....birde benımkının alınganlıgı vardır...ooo birkaç ben aramayım ne evime gelir nede arar ben arayana kadar aramaz.....ölsek kalsak komsulardan duyacak kaydirigubbakcemile3 (çevreye öyle konusyor onalr iyi olsund aben istemem gelmesinler gitmesinlerde diye konusur bizde surat yapar....)) hep ben idare ederim ararım bişey yokmuş gibi konuşurum güler hoşuna gider...bende nereye kadar idare edicem bilmiyorum...
hiç yakıştıramıyorum ben surat asmayı...ama herşey istediği gibiyse benimkinin oo degmeyin keyfine güler şaka yapar dügündeysek halay bile çeker....

Allah sabır versin arkadaşım
bende kayınvaldemin üst katında oturmuştum 9 ay
evin içinden merdiven vardı dublex daireydi
kalın bi tahtayla kapatılmış üst kat ayrı bi daire olmuştu
ama 9 ay zor dayandım :)
2 ayda döküldü herşey ortaya :)
vardır bi hayır dedim. ki varmış
bana öyle bebeğim canım cicim konuşan kadının gerçek yüzünü gördüm
arkamdan konuştuklarını bir bir duydum
ve artık ona göre davranıyorum

aynı eşimin ailesi gibi ailecek surat ekşi bende adını ekşi surat ailesi koydum:jeyyar::roflol:nasıl ama

konumu okuyup cvp yazdığınız için sağolon arkadaşlar :)
bugün anneme geldim eşimle öğlen çıktık evden kapıda kaynanamla raslaştık gene surat asıldı tabi beni öle giyinik görünce bi yere gittiğimi anladı nereye dedi bende anneme gidiyorum dedim suratını ekşitti falan eşimde ne oluyo anne neden surat yaptın dedi yok oğlum niye surat yapim ben annesi tabi gitcek falan dedi ama ben yarın gidince kesiiiiiiin asık bi suratla karşılaşıcam :)

şanslısın eşin annesine hesap soruyor neden surat astın diye
bunlar hep böyle tatlım ya neyaparsın allaha havale et
bende bıktım bu suratlardan ama görmezden gelmek çok zor bilirim
allah yardımcın olsun evini ayırman gibi şansın yokmu canım:umursamaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…