- 18 Kasım 2020
- 34
- 23
- 3
- 35
- Konu Sahibi yenigelin2
-
Herkes kendi kilosuna baksın yada ‘en azından sarkmadım daha sizin gibi’ deyiverin bidaha yapamazlar. Ben olsam gercekten derdim çünkü bıktırmışlar sürekli
Rahatsız olduğumu söyledim ama bu tarzda hiç söylemedim bı deneyim‘Kocam böyle seviyor ele gelecekmişim kavrayacakmış, size ne’ desenize...
aa ne kadar ılgınc!bence cıddı tepkı verın hadsızlık yani ..ya da eşine soyle gercekten rahatsız oldugunu olmazsa o annesıne soylesın aslında dırekt sız soylesenız daha ıyı tabi..Merhaba
2 yıl önce evlendik. Eşimin ailesiyle tanıştığımız süreden beri asamadigimiz konu şu ki sürekli kilom hakkında kaynanam, teyzeleri hatta ananesinin bile laf sokması ki o kadar kilom yok boyum 170 şuanda kilom 69 ama bekarken 58 kiloydum. En ufak bi göbeğim çıktığında bile dünyayı zindan ediyorlar. Sürekli her görüşmemizde kiloma laf söylüyor manken gibi olmamı istiyor. İlk evlendigimizde falan hep sarılırken kucaklasirken göbeğimi falan tutardı yanlarını siktiridi bunlar ne diye. Bu durumdan rahatsız olduğumu söylüyorum belli de ediyorum ama her görüşmede kiloma laf soyluyo aynı benzer durumu yaşayan var mı içinizde?
Rahatsız olduğumu söyledim ama bu tarzda hiç söylemedim bı deneyim
Çocuk var mı sızınMerhaba
2 yıl önce evlendik. Eşimin ailesiyle tanıştığımız süreden beri asamadigimiz konu şu ki sürekli kilom hakkında kaynanam, teyzeleri hatta ananesinin bile laf sokması ki o kadar kilom yok boyum 170 şuanda kilom 69 ama bekarken 58 kiloydum. En ufak bi göbeğim çıktığında bile dünyayı zindan ediyorlar. Sürekli her görüşmemizde kiloma laf söylüyor manken gibi olmamı istiyor. İlk evlendigimizde falan hep sarılırken kucaklasirken göbeğimi falan tutardı yanlarını siktiridi bunlar ne diye. Bu durumdan rahatsız olduğumu söylüyorum belli de ediyorum ama her görüşmede kiloma laf soyluyo aynı benzer durumu yaşayan var mı içinizde?
Aynenn bir de ben et yemiyorum. Onlar da aşırı etçil vejeteryan olmama da saygı duymuyolar bir gün sen de ete alışırsın diğer oğlunun karısı alışmış o da veganmis falan sen de bize uyarsın gibi saçma saçma şeyler. Her sofraya oturuşta et yeme ısrarı sebze ile doyulur mu vs sohbetleri gariplerBence daha laubali ve patavatsız hale gelebilirler bu şekilde söylerseniz. Yüz bulabilirler daha çok. Birgün korunuyomusunuz yoksa çocuğun mu olmuyo kilon yüzünden bile derler. Ya gerçekten çok sinir bozucu rahatsız olduğunuzu söylediyseniz hala yapıyorlarsa.
Ayy benimkiler yüzüme bişey diyemiyo ben gelince et yemeği asla yapılmazdı eşim de yemiyo benle tanıştığından beri zaten. Saygı duyulması lazım.Ama arada b12 lafı ediyodu babası (kendilerinde eksik iğne oluyolar)Aynenn bir de ben et yemiyorum. Onlar da aşırı etçil vejeteryan olmama da saygı duymuyolar bir gün sen de ete alışırsın diğer oğlunun karısı alışmış o da veganmis falan sen de bize uyarsın gibi saçma saçma şeyler. Her sofraya oturuşta et yeme ısrarı sebze ile doyulur mu vs sohbetleri garipler
Eşinizin de et yememesi çok iyiAyy benimkiler yüzüme bişey diyemiyo ben gelince et yemeği asla yapılmazdı eşim de yemiyo benle tanıştığından beri zaten. Saygı duyulması lazım.Ama arada b12 lafı ediyodu babası (kendilerinde eksik iğne oluyolar)ay komedi valla okonuda da tepkinizi koyun bence. Herkesin kendi kararı
Hayır sizene yani yedigimden yemedigimden ama işte gel de anlat demek ki benzer oalylar hep yasaniyorAynı durumun tersini yaşıyorum, 2 senelik evliyim bende, kilom boyuma göre normaldir zayıf değilim ama kaynanama göre 30 kilo falanım sanırım, yanında yemek yemek bile istemiyorum çünkü yediklerimi sayıp herkese söylüyo kuş kadar yiyo kedi kadar yiyo diye çok rahatsız oluyorum belli de ettim defalarca ama canımın sıkılması umrunda olmuyo pek.
İstiyoruz ama henüz yokÇocuk var mı sızın
Ters psikoloji diyorsunuzRahatsız olduğunuzu belirtmişsiniz. Kaynanalar için harika bir fırsatHiç takmıyor gibi yaparsanız zamanla bırakırlar.o öyle söyleyince hiç rahatsız olduğunuzu belirtmeyin kahkaha atın.
Kaynananun derdi cocuk zayıfla ve hamıle kal diyor sanaİstiyoruz ama henüz yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?