bimukavele bende sevmem kendilerini ilk gunden baslamisti kiskanclik krizleri sevmeye yer koysa....kaynanamla ayrı şehirlerdeyiz
biaraya geldikmi laf sokmadan duramaz..
devamlı iğneleyici sözler söyler...
bende saygımdan sesimi çıkarmam..
çok bunalttı beni çoookk..
yani hiç sevmem kendisini...
Belki bazılarınız kızacak ama ben gercekten kayınvalidemi sewiyorum..Dunya da 1 tane "anne" kayınwalide warmıs onu da ben kapmışım..birbirimize benzeriz aynı seylerı sewerız veya sewmeyız..muhabbetımız bolldur..kahve içeriz o bana fal bakar..beraber yemek yaparız..benden beklemez "1 gelinim war o yapsın "demez..cok guzel yemek yaapar..ona gitmeyi 4 gözle beklerım. ayda 1 gıdebiliyoruz ama ayaklarım geri gitmez mutlulukla giderim..cok degr werır sagolsun..Gecen gunlerde bendelerdi cok guzel 3-4 gun gecırdık..umarım hep böyle gider..genellde korktum kayınwalide olayından ama cok sukurr ı sorunum olmadı..Gülannemi sewiyorum..COLOR]
Belki bazılarınız kızacak ama ben gercekten kayınvalidemi sewiyorum..Dunya da 1 tane "anne" kayınwalide warmıs onu da ben kapmışım..birbirimize benzeriz aynı seylerı sewerız veya sewmeyız..muhabbetımız bolldur..kahve içeriz o bana fal bakar..beraber yemek yaparız..benden beklemez "1 gelinim war o yapsın "demez..cok guzel yemek yaapar..ona gitmeyi 4 gözle beklerım. ayda 1 gıdebiliyoruz ama ayaklarım geri gitmez mutlulukla giderim..cok degr werır sagolsun..Gecen gunlerde bendelerdi cok guzel 3-4 gun gecırdık..umarım hep böyle gider..genellde korktum kayınwalide olayından ama cok sukurr ı sorunum olmadı..Gülannemi sewiyorum..COLOR]
bu kaynanayı merak ettim ama yinede ileri dönük neler olur belli olmaz çokta övme övenleride gördük
Hakkaten hiç fesatlık yokmuş içinde çok hoş ya o telaşede nasıl düşünmüş nerden aklına gelmişte sölemiş bunu :)benimki çok patavatsız konuşur, ama herkese öyle, bana özel bişey değil biliyorum
bu yüzden bunları sorun etmiyorum, yoksa ne eşimle aramı açmaya çalışmışlığı vardır ne kasıtlı yaptığı bişey...
nişanda boynumdan takı kurdelesini aldı çıkarmama yardım etmek için, 5 dakka sora geldi kulağıma fısıldadı altınlarını annene verdim diye, o zaman dedim en azından içinde fesatlık yok ne dürüst kadın, burda o kadar şey okuduktan sora nişandan sora kavga bile olablr diyodum artık. çok severim kaynanamı en başından beri, ama bazen uyuz laflar ediyo
Ne güzel bir kaynanaymış o öle allah bozmasınhehe.bir üstteki yorumda azıcık benim annem (k.validem) gibi.yani arada bir laf eder sonrada der patavatsızım kızım diye.ama şahsıma hiçbir şey demedide böyle saftır daha doğrusu fazla saftır bende iyi niyetine veriyorum öyle şeyleri oda zaten çok iyidir sağolsun düşünür beni hep.altınlarımı nişanda da verdi düğünde de elimize verdi ben dedim sne al sen sakla diye.küçüklerle araba aldık bileziktir settir kolyedir onlarıda al dedim sende dursun zaten takmıyorum gece uyuyamam korkumdan.ona öyle güvendiğimi de bilir yani art niyetim olmadığını.elimiz sıkışsa çıkarır kötü gün altınları vardır onlardan verir hemen :) daha tek bir sözünü duymadım.birde beni sevdiğini gösterir herkesin içinde sonrada korkar nazar değecek diye,yada biri beni övsün hemen dua oku evine bende okuyacam aman nazar değmesin der.öz annem değil belki ama oda bir annem gibi davranıyor bana,görümcemle de adaşız hoşuna da gidiyor bu durum çok bulunur bir isimde değil.böyle işte iki kızım diye sever bizleri sağolsun.kayınpederimde öyledir çok sert görünüyordu başta gözüm korkmuştu aşırı derecede ama pamuk gibi adammış.benden memnun kaldıklarını ertesi gün eşimi arayıp anlatırmış sen bana bigün şöyle yapmadım,paltomu almadın sırtımdan kapıda beklemedin o kızım hep öyle diye :) Allah razı olsun ikisindende
Benim bir kaynanam yok.Benim 2 kaynanam var, kaynanam ve kayinpederim.Normalde ikisi hic anlasmazlar,kayinpeder surekli dover esini ama bana gelince guzel de birlik oluyorlar mashallah. Cok patavatsiz,kiskanc ve akilsiz insanlar.Aramizin nasil oldugunu soylememe gerek var mi?
Düşmanımın düşmanı dostumdur gibi olmuş
Eşlerimizin annesi olmasa zaten hayatımızın ufacık köşesinden bile giremezlerki arkadaşların anlattıkları karakterdeki insanlar.İnan herkes saygı duyuyodur hiç bişeyden değilse bile sevdiğin erkeğin tepkisini çekmemek için ama karşındaki daha kızla tanışmadan sadece memlektinden dolayı istemese ne yapalım onun yapması gereken büyüklüğü biz yapıp sabır diyip alttan alıyoruz.Sanırım sen şanslı gelinlerden sinki arkadaşları anlayamıyosunyapmayın arkadaşlar ..sevmeyebilirsiniz ama en azından saygı duymak lazım büyük oldukları için birde eşlerimizin annesi oldukları için...benim kaynanamla aram iyidir bazen limoni oluruz ama onuturuz.. büyük eltimle araları iyi değil görüyorumki eltim hatalı ..kaynanamı resmen bir hayvan gibi görüyor ..bu ne kadar doğru en azından saygıyı hakettiklerini düşünüyorum..
aslında ıyı bır kadıns ayılır ama
kısılıklarımız asla ama asla uyusmuyorrrrrr bazen cok garıbıme gıdıyor
Benım bır kayınvalıdem var mı?
:uhm:
Hayır esımın bır annesı var ama,
benı gelınlerı olarak bır kez aramazlar.
Bende ne hallerı varsa gorsunler,
dıye azad ettım onları.
ben nişanlıyım annesini şimdiden sevmiyorum o da beni sevmiyor çok ters biri suratsız sevimsiz eşi de vefat etmiş işallah beraber oturmayız oturmam dedi zaten ama yinede korkuyorum o kadınla beraber oturmak istemem saygıda kusur etmiyorum ama o ediyor yinede inanın tüm iyi niyetimle yaklaşıyorum yine de yapacağını yapıyor çok gıcık
Eşi vefat eden, eşinden ayrılan, berbat bir evliliğe katlanmış olan kadınlar çok kötü kayınvalide oluyorlar gelinlerine..
Ben mutlu olamadım, o da olamasın gibisinden mi acaba..,
Benim k.validem eşimin üvey annesi olduğu için, iyiliğimizle de kötülüğümüzle de alakadar olmaz pek. İyi de eder..[/QUOTE
sanırım oğluyla beraber yaşadığı için o benim alma elimden demeye çalışıyor ben yalnız kalcam bu kız oğlumu benden alcak gelip gitmicekler die korkudan napıcağını bilemiyor halbuki düzgün davransa ben zalim değilim onu yalnız bırakmam ama bana daha şimdiden ters davrandığı için mesafeliyim bende!
mesela dün ablası aradı hep beraber bendeyiz gel sende dedi nişanlıma annen orda mı dedim evet dedi ben gelmeyeyim dedim yorgunum ama anlamıştır tabi nie gelmiyorum bide sormuş nie gelmedi hala üzerine alınmıyor hanfendi onca yaptıklarından sonra insan düşünür kırdımki kızı gelmiyor die oooooof
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?