Kaynananızla aranız nasıl ?

kaynanamla ayrı şehirlerdeyiz
biaraya geldikmi laf sokmadan duramaz..
devamlı iğneleyici sözler söyler...
bende saygımdan sesimi çıkarmam..
çok bunalttı beni çoookk..
yani hiç sevmem kendisini...

kaynanamla ayrı şehirlerdeyiz
biaraya geldikmi laf sokmadan duramaz..
devamlı iğneleyici sözler söyler...
bende saygımdan sesimi çıkarmam..
çok bunalttı beni çoookk..
yani hiç sevmem kendisini...
bimukavele bende sevmem kendilerini ilk gunden baslamisti kiskanclik krizleri sevmeye yer koysa....

birbirimize bir lafımız olmadı şimdiye kadar ama ben kendisinden nefret ediyorum
arkamdan çevirdiği işler yüzünden, yalancılığından, cahilliğinden :95:

bu kaynanayı merak ettim ama yinede ileri dönük neler olur belli olmaz

bu kaynanayı merak ettim ama yinede ileri dönük neler olur belli olmaz çokta övme övenleride gördük

bu kaynanayı merak ettim ama yinede ileri dönük neler olur belli olmaz çokta övme övenleride gördük

Bir anne nasıl iyi olabiliyor ise bir kayınvalide de iyi olabilir.Siz buna inanmıyor gibi yorum yapmışsınız ama haklı bir yorum değil.Sanki iyi bi kayınvalide ilerde kötü birşey yaşatması muhtemel bi yaratıktır gibi bahsetmişsiniz.
"Bu benim yorumum" diye kendinizi savunacaksınız biliyorum.Ama inanın bir kayınvalide gelinini kızı gibi görebilir.Övenleri de gördük senin sonun onun gibi olabilir ÖVME! ne demek
ben bunu anladım nedense.

Her neyse,yeri geliyor annelerimizle bile bazı konularda çatışıyoruz.Ama onun söylediklerine kulak asmıyoruz.
Ne de olsa annem kötü niyetle söylemez diyoruz.Annemizin söylediği birşeyi kayınvalide söyledi mi ondan kötüsü yok.
Bunu bazı kayınvalideleri savunmak için söylemiyorum.Beter kayınvalideleri ben de burda okuyorum.Ama insan annesiyle bile bazen anlaşamazken bir kayınvalideyle de çatışması normal.
İnsanlar aynı şeyleri düşünmek zorunda değildir.Elbet gelinlerle farklı düşünceleri olacak.
Ben de kayınvalidem bana karıştığında "bu onun düşüncesi" deyip yine bildiğimi okuyorum.Bu onun kötü biri olduğunu ya da ilerde daha fena biri olacağını göstermez.Zaten bu psikolojiyle hareket eder öyle davranırsam ben kötü bi geline dönüşebilirim.

hakkını yemek istemem,iyi kadındır,severim de.ama damarına basmamak lazım,içindekini pat pat söyler o zaman insana,cvp hakkı da vermez,öyle zamanlarda sinir olurum,paraya düşkünlüğü ve her şeyi kontrolü altında tutma isteği vardır bir de...onun dışında iyidir.

bu benim annem içinde geçerli,kaynana olduklarında bişey oluyor bu kadınlara,gerçi artık annemle yengem iyi anlaşıyor ama 12yıldır evli kadın dahadamı anlaşamasın :)))

ben kayınvalidemin gelini değil de,komşusu olsaydım(hep derim bunu) bizden daha iyi 2dost olmazdı sanırım,tüm değer yargılarımız,dünya görüşümüz,dinlediğimiz müzikten,sohbetimize,giyim tarzımıza herşeyi ile nerdeyse aynıyız,fiziki olarakda çok benzeriz ve malesef oğlumda ona benziyor :)))herkes anneannesisiniz değilmi diyor,oğlum için,keşke başta yaptıklarını yapmasaydı,şu anki gibi davransaydı,ömür boyu baş tacım olurdu,kırıldım ama bir kere,düzeltemiyorum,yüzde bişey yok,hiçbişey olmamış gibi devam ediyoruz ama içim kırık ona

Hakkaten hiç fesatlık yokmuş içinde çok hoş ya o telaşede nasıl düşünmüş nerden aklına gelmişte sölemiş bunu :)

Ne güzel bir kaynanaymış o öle allah bozmasın

aslında ıyı bır kadıns ayılır ama
kısılıklarımız asla ama asla uyusmuyorrrrrr bazen cok garıbıme gıdıyor

aynen bir kötülüğünü görmedim ama beklentileri farklı ben zaten birşey beklemiyorum :) ve gerçekten kişiliklerimiz uyuşmuyor.

geçen evlerine gittik muhteşem yüzyılı izliyoruz. ben eşim , eşimin amcası karısı, görümcemle eşi ve kayınpederde orda hep beraber çay içip izliyoruz. anam bir bizim kaynana konuşuyor. herkes merakla izlerken bu kadın espriler yapıyo ama kimsenin güldüğüde yok :) örneğinişte harem kuruluyor haremin başındaki erkekler bişiyler anlatıyo filan bizimki aaaay buda bunların .ezevengi hee kahkakah kah bak o zamanlar .ezevenklite zor işmiş kestirmişler yazık olmuş erkeğime kahkah kah
ya bir kadının ağzına hiç yakışmıyor erkeğin bile öyle bir ortamda söylemesini yadırgayan ben kadından bunları duymak çok çok garip. hayır bide söylüyo sonrada hepimize ayrı ayrı bakıyor gülerek hangimiz glüyoruz diye. bende hiç bakmıyorum yüzüne anlasın daha konuşmasın diye ama yok bütün dizi boyunca muhteşem espirikleriyle süsledi yüzyılı

Benım bır kayınvalıdem var mı?
:uhm:

Hayır esımın bır annesı var ama,
benı gelınlerı olarak bır kez aramazlar.
Bende ne hallerı varsa gorsunler,
dıye azad ettım onları.

Aylar oncesınde yazmısım bunu.
Sımdı durum farklı.
Kayınvalıdem, tekrar eskısı gıbı davranıyor bana.
Hatta gecenlerde bana 'askolsun, sen benım kızımsın' bıle dedı.
Onceden olsa 'sende benım annemsın' derdım ama, ıcımden gelmıyor artık.
Esımın annesı oldugu ıcın saygı duyuyorum ama oncekı gıbı 2. annem olarak gormuyorum onu.

Kayınvalidemi sevmiyorum artık...
eskiden özlerdim severdim anne derdim ama şimdi...
Varlığıda yokluğuda benim için birşey ifade etmiyor
zoraki saygı duyuyorum hepsi bu

Normal şartlarda yüzünü asla görmek istemeyeceğim bir insan.

ben nişanlıyım annesini şimdiden sevmiyorum o da beni sevmiyor çok ters biri suratsız sevimsiz eşi de vefat etmiş işallah beraber oturmayız oturmam dedi zaten ama yinede korkuyorum o kadınla beraber oturmak istemem saygıda kusur etmiyorum ama o ediyor yinede inanın tüm iyi niyetimle yaklaşıyorum yine de yapacağını yapıyor çok gıcık

canım inanırmıısn bende kayınvelidemle iyi anlaşanlardanım....kendi annem gibi asla ve asla olmaz ama kayınvalidem çok iyi birisidir.2,5 senelik evliliğim boyunca hiç kötü yanını görmedim.şimdi yeni eltim olacak herkese benim ilk gelinim başkadır.onun yerini kimse tutamaz diyor. hafta sonları sık sık gideriz yanına onlarla vakit geçirmeyi çok seviyorum....görümcem zaten ablam gibi onun yeri bende bambaşka inş.sonuna kadar böyle gider.

kayınvalidemden, kayınpederimden ve görümcemden nefret ediyorum ama öyle böyle bir nefret değil benimki. onlarda beni sevmiyor, bende onları karşılıklı pençe atıyoruz birbirimize.

kaynanamla hiç birşey paylaşamıyorum onun benden beklentileri farklı ortak noktamız sadece oğlu
kendisi tam bir dizi hastası dizilerinden fırsat bulup konuştuğunda da yok çok zayıfmışım zayıf gelin sevmezmiş! saçıma başıma kılıf bulmalar laf olsun diye konuşmalar sıkılıyoru gerçekten rakip değiliz ki anlamıyorum ben çalışmayayım sürekli onun evinin işini yapayım hizmetini edeyim o ne derse yapayım bir nevi hizmetçiliğini yapmamı istiyor bende diğer oğluna hayalindeki gelini alırsın diyorum

Eşi vefat eden, eşinden ayrılan, berbat bir evliliğe katlanmış olan kadınlar çok kötü kayınvalide oluyorlar gelinlerine..

Ben mutlu olamadım, o da olamasın gibisinden mi acaba..,

Benim k.validem eşimin üvey annesi olduğu için, iyiliğimizle de kötülüğümüzle de alakadar olmaz pek. İyi de eder..

kaynanamla aram iyidir aslında sağı solu belli olmaz her şeyi en iyi ben bilirim havasında olması beni gıcık ediyo bazen onun dışında iyidir sarılır öper beni koklaşırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…