Kaynananızla aranız nasıl ?

kendisini pek sevdiğim söylenemez. arayıp sormaz, 40 yılda bir gelir bebekleri sevmeye, bebeklerim azıcık mızlansa ağlıyo bu al diye bana verirr. severken de mıymıy sinir eder beni. ellerini yıkamadan sevmeye kalkar uyarınca bozulur. şimdiye kadar sadece 1 paket bez aldı onun da birsürü lafını etti. ben de istemiyorum bezini git at çöpe dedim zır zır ağladı göstere göstere hem de...kocası da en son 3 ay önce geldi ilk torunlarını görmeye... onlardan nefret etmiyorum çünkü nefret cok güçlü bir duygu ona bile değmezler.... hiç ama hiç sevmiyorum hiçbirini acaip de gıcık oluyorum kendilerine...

benimki çok patavatsız konuşur, ama herkese öyle, bana özel bişey değil biliyorum
bu yüzden bunları sorun etmiyorum, yoksa ne eşimle aramı açmaya çalışmışlığı vardır ne kasıtlı yaptığı bişey...
nişanda boynumdan takı kurdelesini aldı çıkarmama yardım etmek için, 5 dakka sora geldi kulağıma fısıldadı altınlarını annene verdim diye, o zaman dedim en azından içinde fesatlık yok ne dürüst kadın, burda o kadar şey okuduktan sora nişandan sora kavga bile olablr diyodum artık. çok severim kaynanamı en başından beri, ama bazen uyuz laflar ediyo

hehe.bir üstteki yorumda azıcık benim annem (k.validem) gibi.yani arada bir laf eder sonrada der patavatsızım kızım diye.ama şahsıma hiçbir şey demedide böyle saftır daha doğrusu fazla saftır bende iyi niyetine veriyorum öyle şeyleri oda zaten çok iyidir sağolsun düşünür beni hep.altınlarımı nişanda da verdi düğünde de elimize verdi ben dedim sne al sen sakla diye.küçüklerle araba aldık bileziktir settir kolyedir onlarıda al dedim sende dursun zaten takmıyorum gece uyuyamam korkumdan.ona öyle güvendiğimi de bilir yani art niyetim olmadığını.elimiz sıkışsa çıkarır kötü gün altınları vardır onlardan verir hemen :) daha tek bir sözünü duymadım.birde beni sevdiğini gösterir herkesin içinde sonrada korkar nazar değecek diye,yada biri beni övsün hemen dua oku evine bende okuyacam aman nazar değmesin der.öz annem değil belki ama oda bir annem gibi davranıyor bana,görümcemle de adaşız hoşuna da gidiyor bu durum çok bulunur bir isimde değil.böyle işte iki kızım diye sever bizleri sağolsun.kayınpederimde öyledir çok sert görünüyordu başta gözüm korkmuştu aşırı derecede ama pamuk gibi adammış.benden memnun kaldıklarını ertesi gün eşimi arayıp anlatırmış sen bana bigün şöyle yapmadım,paltomu almadın sırtımdan kapıda beklemedin o kızım hep öyle diye :) Allah razı olsun ikisindende

Son düzenleme:
Benim bir kaynanam yok.Benim 2 kaynanam var, kaynanam ve kayinpederim.Normalde ikisi hic anlasmazlar,kayinpeder surekli dover esini ama bana gelince guzel de birlik oluyorlar mashallah. Cok patavatsiz,kiskanc ve akilsiz insanlar.Aramizin nasil oldugunu soylememe gerek var mi?

benim kaynanam çocuklarına anne gibi davranmıyor ki bana davransa. ilk baştan beri anlaşamayız hiç oğlu neden beni sevmiş miş :)))) garip bir kıskançlığı var herkese tepeden bakar ama kendi bir halt bilmez cahilin tekidir.

Şimdilik anne kız gibiyiz çok şükür.Evime 6 ayda bir belki gelir.Ben nerdeyse her hafta giderim.
Çalıştığım için pek bi üzerime düşer.Ailemle de iyi anlaşır.Zaten çocukluktan beri ailemin arkadaş olduğu insanlar.Kocamdan daha iyi anlaşırım k. validemle
Zamanında ufak tefek bişeyler oldu ama ikimiz de kapadık üzerini

İyiyiz çok şükür. Ben ona alıştım, o da bana. Artık nerde ne tepki vereceğimizi biliyoruz.:92:

Benimki hem cahil,hemde çok bilmiş
Kendisi alt katımda oturur,yüzünü görmeden yapamıyorum
Habire k.pederi fişekler üstümüze gönderir..

Ama umrum değil

öyle çok severiz ki birbirimizi.
sevgimden boğazlayasım gelir kendisini.
aynısını o da benim için düşünüordur.
sırf eşimin hatrına katlanıyorum...
:82:

öyle çok severiz ki birbirimizi.
sevgimden boğazlayasım gelir kendisini.
aynısını o da benim için düşünüordur.
sırf eşimin hatrına katlanıyorum...
:82:

harikasın cnm yaa. bizde aynı çok sevişirz :)))) aynı odada tek başımıza kalamayız o kadar yani

ayy hem cahil hemçok bilmişten bendede var...
haftada bır gdıyorum sabahtan akşama kadar ordayım ama katlanamıyorum artık hıç ıçım almıyo arkadaşş

ayy hem cahil hemçok bilmişten bendede var...
haftada bır gdıyorum sabahtan akşama kadar ordayım ama katlanamıyorum artık hıç ıçım almıyo arkadaşş

madem katlanamıyorsunuz neden sabahtan akşama kadar bir arada kalıyorsunuz? eşinizle gidip eşinizle dönseniz olmuyor mu? en azından az görünce saygıyı sabrı korumak daha kolay olur diye düşünüyorum da

Hay maşallah ortalık kaynanaseverle dolmuş

Fazla görüşmeyin olsun bitsin.

Kayınvalidemle evimin arası 100 mt var yok ama haftada yada 10 günde bir anca görüşürüz.

Allah sizi inandırsın bazen özlerim bile he, o kadar yani. Gece yarısı kahve muhabbetlerimiz var, fal filan bakarız.:82:

yapmayın arkadaşlar ..sevmeyebilirsiniz ama en azından saygı duymak lazım büyük oldukları için birde eşlerimizin annesi oldukları için...benim kaynanamla aram iyidir bazen limoni oluruz ama onuturuz.. büyük eltimle araları iyi değil görüyorumki eltim hatalı ..kaynanamı resmen bir hayvan gibi görüyor ..bu ne kadar doğru en azından saygıyı hakettiklerini düşünüyorum..

Belki bazılarınız kızacak ama ben gercekten kayınvalidemi sewiyorum..Dunya da 1 tane "anne" kayınwalide warmıs onu da ben kapmışım..birbirimize benzeriz aynı seylerı sewerız veya sewmeyız..muhabbetımız bolldur..kahve içeriz o bana fal bakar..beraber yemek yaparız..benden beklemez "1 gelinim war o yapsın "demez..cok guzel yemek yaapar..ona gitmeyi 4 gözle beklerım. ayda 1 gıdebiliyoruz ama ayaklarım geri gitmez mutlulukla giderim..cok degr werır sagolsun..Gecen gunlerde bendelerdi cok guzel 3-4 gun gecırdık..umarım hep böyle gider..genellde korktum kayınwalide olayından ama cok sukurr ı sorunum olmadı..Gülannemi sewiyorum..COLOR]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…