Kaynananızla aranız nasıl ?

Ay arkadaşlar naapcam bilmiyorum hangi stratejiyi belirleyeyim bilmiyorum eşimin ailesi evlendiğimizden beri beş yıl olmasına rağmen onlara iki- üç haftada bir gitmemizi, hafta içi telefonla aramamamızı bir türlü kabullenemedi gittiğimiz zaman da üzerimizde bir baskı oluyor hep az geliyorsunuz az kalıyorsunuz şeklinde ama biz de çalışıyoruz ve bir tek hafta sonumuz var hamileyim şimdi çocuk olunca bu baskıyı yok torunumuzu göremiyoruz diye daha da arttırmasınlar naapim sizce rol yapıyorum orda mutluymuşum gibi bu sefer bak nasıl hizaya getirdik diyecekler yok mesafeli davransam bu sefer bizim gelin de amma soğuk hep oğlumuzu bu soğutuyor diyecekler ne yapayım sizce? üstelik karşıda oturuyorlar trafik de cabası

iki secenek var ya kafana takıp kafa patlatıcaksın acaba bunu boylemı yapsam bugunmu gıtsek yarınmı arasak aslında soyle demıstı sınırımı oynatmıstı falan dıyeceksın yada takamyacaksın ben takmamayı tercıh ettım.Asla yaranamazsın çünkü..

aynennnnnn katılıyorummmmmohaoldumsmileohaoldumsmile

biz iyi anlaşıyoruz genelde o benim suyuma gider ama torun olduğundan beri hayatımıza çok karışıyolar çok sık görüşüyoruz hiç müsaitlermi değillermi diye düşünmeyip çıkıp geliyolar bazen kocamdan çok gördüğüm oluyor ama şükür iyiyiz

valla biizmde ii olduğumuz söylenemz herşeye karışsın istiyo herşeyde kendine sorulsun ama kusura bakmasın yapamıcam herşey üzerinde yorum yapıyo markete gideriz alacağım şey hakıında bile yorum yapar ve deli eder beni ki ben daha 2.5 haftalık evliyim kadında kalp rahatsızlığı var diye çokda bişe diyemiyorum ama çok üstüme gelirse daha fazla susamam yani annem ne yapsa bozulur herşeye alınır istiyoki bütün ilgi kendinde olsun herkes kendiyle ilgilensin elime verseleer bi kaşık suda boğacam sanki oğlunu çok kıskanıyo tüm yaptıkları buyüzden.

iyi olmak isterdim ama fazla degilim.huyunu suyunu sevmiyorum.benimle arkadas gibi yarisiyo.sanki genc biri . anne gibi olsun en azindan.büyügüm gibi olsun . esimin hatirina konusuyom.

iyi olmak isterdim ama fazla degilim.huyunu suyunu sevmiyorum.benimle arkadas gibi yarisiyo.sanki genc biri . anne gibi olsun en azindan.büyügüm gibi olsun . esimin hatirina konusuyom.

aşağı yukarı aynı.. çok çok afedersiniz ama sidik yarışına giriyorlar anlamıyorum ben bu kadınları..benim ki ekstra yalancı ve ikiyüzlünün teki eşim var iken melek kızım yavrum yok iken yüzme bile bakmaz bu kadar da içten pazarlıklı eşim de melek gibi görüyor ve ona inanıyor bazen ölmek istiyorum boğuluyorum cidden..Ve o kadından da nefret ediyorum 7 aylık evliliğimde hayatı zindan etmeyi başardı ama hala boşandıramadı..

Allaha şükür iyiyiz o beni kızı gibi sever bende onu annem gibi.

-tatlicadiarzu- GÖRÜNÜŞTE ÇOK İYİ AMA ŞUNU İTİRAF EDEYİM BEN ONU NE KADAR SEVMİYOSAM ODA BENİ O KADAR SEVMİYOR AMA BİRBİRİMİZE KARŞI NEDENSE İYİ OLUYORUZ OFFFFFFF OFFFFFFFFF OFFFFFFFFF KENDİ AİLEMDEN BİRİ OLSA SİLİP ANINDA ATARIM AMA EŞ AİLESİ OLUNCA ATILMIYOR OFFFFFFFFF OFFFFFFFFFF OFFFFFFFFFFkaydirigubbakcemile

Benım bır kayınvalıdem var mı?
:uhm:

Hayır esımın bır annesı var ama,
benı gelınlerı olarak bır kez aramazlar.
Bende ne hallerı varsa gorsunler,
dıye azad ettım onları.

bekarken anası babası olmayan bi erkekle evlenecem derdim duam hemen hemen kabul oldu
anası babası var ama çoooooooooook uzaktalar varla yok arası

Biz yabancı gibiyiz hem benim soğukluğum hem aynı dili konuşmamamız nedeniyle henüz iyi mi kötü mü olduğuna karar veremedim.

O kadar çok üzüldümki onun yüzünden artık tepkisizim yaptıklarına eşim yüzünden katlanmam gerektiği için katlanıyorum. Ama Allah var sevmiyorum kendisini. Ölse üzülürmüyüm diye düşünürken buluyorum bazen kendimi ama sanmıyorum üzülecegimi. Ayrı şehirlerde oldugumuz halde evliliğimin ilk yıllarını ve nişanlılık dönemimi zindan çekilmez yaptı. Bir kaynım daha var hep diyorum Allah ona öyle bir gelin versinki inim inim inlesin. Ben kime ne yaptımda bunları çekiyorum desin.

Dert mı arıyorsun kendıne narkocugum?
Yoksa bana nıspet mı yapıyorsun hııııı?

Kıyamam sana :teselli:

Nispet ,estafurullah,haddim değil de,merak ediyorum ne bileyim,belki de özeniyorum bazen,geniş,büyük,mutlu ailelere ,olsa nasıl biri olur du,nasıl geçinirdik,iyi anlaşırmıydık,didişirmiydik,aklına geliyor ister istemez,insanoğlu işte ohaoldumsmile,ama sonra burdaki k.valide sorunlarını okuyunca şükür ediyorum,dertsiz aşım,kaygısız başım..kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…