Ay arkadaşlar naapcam bilmiyorum hangi stratejiyi belirleyeyim bilmiyorum eşimin ailesi evlendiğimizden beri beş yıl olmasına rağmen onlara iki- üç haftada bir gitmemizi, hafta içi telefonla aramamamızı bir türlü kabullenemedi gittiğimiz zaman da üzerimizde bir baskı oluyor hep az geliyorsunuz az kalıyorsunuz şeklinde ama biz de çalışıyoruz ve bir tek hafta sonumuz var hamileyim şimdi çocuk olunca bu baskıyı yok torunumuzu göremiyoruz diye daha da arttırmasınlar naapim sizce rol yapıyorum orda mutluymuşum gibi bu sefer bak nasıl hizaya getirdik diyecekler yok mesafeli davransam bu sefer bizim gelin de amma soğuk hep oğlumuzu bu soğutuyor diyecekler ne yapayım sizce? üstelik karşıda oturuyorlar trafik de cabası
aslında benım kayınvalıdem kotu bırı degıl ama cok patavatsız bı laf soylerken nereye varacak dıye hıc dusunmez bır cok defa benı kırmıstır ama ben ona pek bellı etmıyorum sonuca esımın annesı dıye.ama kırılıyorum tabı allahtan esım annesının o huyunu bılıyorda bana destek oluyor sen alttan al dıyor bende oyle yapıyorum zaten asla saygısızlık etmem cunku oyle yetıstırılmedım yanı agzıma laf gelıyor ama susuyorum ama cokta samımı olamıyorum ıstesemde cunku daha nısanlıyken bıle benı cok kırdı evıme cok sık gelmez bıze hıc karısmaz ama dedımya lafınını bılmeden konusuyor olsun ben yinede hem eşinin annesi olduğundan hemde yaşına hürmetten susuyorum...
çünkü bir gün bende erkek evlat sahibi olabilirim..
iyi olmak isterdim ama fazla degilim.huyunu suyunu sevmiyorum.benimle arkadas gibi yarisiyo.sanki genc biri . anne gibi olsun en azindan.büyügüm gibi olsun . esimin hatirina konusuyom.
Dert mı arıyorsun kendıne narkocugum?
Yoksa bana nıspet mı yapıyorsun hııııı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?