Kaynananızla aranız nasıl ?

iyidir =)
Beni kırmamak için, incitmemek için elinden geleni yapar. Buna rağmen mesafemi korurum. Önemli bir durum olmadıktan sonra aramam.
Eltimi pek sevmez ama ,haklı da yani, yalancı ve yüzsüz olduğu için alsanaalsanasmile Ona davrandığı gibi bana davransa herhalde çok kötü hissederdim kendimi.

Iyi anlasiyoruz cok sükür.. Gelin fln demez. kizim diye hitap eder..
Ama genede mesafeliyim yani.. ev isi falan fazla yapmam orada oldugum zaman :) alismasin diye..
Ara sira yapiyom mutlu oluyo.

Çok çok çoooook iyi denecek kadar iyi
Ana kız gibi değiliz belki ama buna yakın bir duruşumuz var.
Karşı taraflı idare,iyi niyet söz konusu olduğunda gerisi teferruat kalıyor..
Çok severim onu,onunda beni sevdiğini bilirim..Allah başımızdan eksik etmesin kayınvalidemide kayınpederimide.:Saruboceq:

2 yıllık evliliğim süresince hiçbir anlaşmazlık olmadı
kendi annem kadar asla olmaz ama kayınvalidemi çok severim.çok anlayışlı bir insan herzaman benim arkamdadır.beni sever en azından bunu belli eder.herkese benim gelinim degil ikinci kızım diyorhihoyyyt

Ilk zamanlar kotuyduk sonra ıyı olduk ama son 3 aydır yıne kotuyuz. Aslında arayınca konusurum aramazsa aramam. Cok ustune gıtmem , cevp vermem, es gecerım. Heee bunuda son zamanlarda psıkologa gıttıgımden bu yana yapabılıyorum :) sımdı coookkkk rahatım allah keyfımı bozmalarına ızın vermesın.

kaynanam beni hiç istemedi 3,5 sene ayrı kaldık eşimle. sonra bir anda evlenmiş bulduk kendimizi ama yinede kaynanam istemedi sebepse eşimin onun istediği kızları beğenmeyip istememesi. çok komik ama gerçek. evlendik kavga gürültü 3,5 sene ayırmaya çalıştı. şükür şimdi iyiyiz ama yinede mesafemi koruyorum. bu iyi olmamızda kendisinin özür dilemesi felan değil bize muhtaç olup çenesini kapatmasından ileri geliyor. bende eşimde vicdanlı kişiler olduğumuz için barıştık yoksa asla barışmazdım. her iki tarafta yapıcı olsa ne kavga olur ne anlaşmazlık.

allaha şükür aramız çok iyi kendi halinde iyi bi kadın pek konuşmayı sevmez, oğlundan çekindiği için pek bişeye karışmaz.olumunekankayizsmile

kötü , görüşmüyoruz

Saka yaptım zaten
Bılmem, belkı ıyı olurdu aranız.
Ama ılla ben kaynana ıstıyorum dıyorsan,
gondereyım benımkını sana.
Zaten benı gelınlerı olarak gormuyorlar artık.

çok şükür kaynanamla aramız çok iyidir. kız evladı yok ve ilk gelinim gözü gibi bakar yemeğimi yapar elinden gelse yemeğimi dahi yedirir. eşimle tartışınca kızar eşime kızımı üzme beni üzmüş gibi oluyorsun der. maşaALLAH RABBİM esirgesin inşaALLAH

ay bir an kendimi gördüm yazdıklarında aynen bana da nişanlılığımı zehir etti ezdi milletin yanında küçümsedi neler neler..çok kırgınım ona ama eşim için yine konuşuyorum sevmediğimi o da anlıyor ama oğluna yaranacak ya bana iyi davranıyor hergün arıyor bazen açmıyorum teli o kadar yani...ayrı şehirdeyiz meraktan ölüyor biz napıyoz ne ediyoz diye herşeyi öğrencek..allahın gücüne gitmesin ama o beni üzdğü zamanlar için hala ahım var..allaha havale ettim..biraray geldik mi yine milletin yanında eziyor değişmedi yani..çocğum olunca bakma hayali kuruyor allahım bakıcı bulmama yardım etsin de başka bişe istemiyorum gerçi çocuk daha düşünmüyoruz ama korkuyorum doğumda gelir kalır diye..

benim kaynanam aslında özünde çok iyi birisi.belkide başlarda bana öyle geldi bilemiyorum.
ama evliliğim boyunca eşime bakış açısını ve tavrını gördülçe midem bulandı.severdim ilk zamanlar oysa.
kadın 3 çocuğu arasında ayrım yapıyor.
büyük oğlu ne kadar kötülük yaparsa yapsın hep o iyi.aynı binada oturuyoruz o kadar saygısızlarki.ne hastalık anlıyorlar nede başka birşey.çocuklarına gürültü yapma demiyorlar.
kızı zaten gözünde melek.
ama benim kocam dünyanın en kötü adamı.ilk eşini ona danışmadan almışmış o zaman bitmiş onun için.sanki kızı ayyaşın birine kaçmadı.
işten geliyorum ne yapıyorsun iyi misin demek için telefon ediyorum.başlıyor bana bağırmaya.yok kocan bugün bunu yaptı yok şunu yaptı.
bide demez mi artık kocana beddua ediyorum diye.düşünün öz oğluna beddua ediyor.
kocamın ona bişey yaptığı yok.garibim o da şaşırmış.ben annesi gibi savunuyorum telefonda .
Allah görüyor evlat ayrımı yaptığını ya o yeter bana.
evlenirken (benim annem küçük yaşta öldüğü için) annelik yapacağım sana dedi ama ben onun oğluna anne oldum.
şimdi 2 çocuğu iyi biz kötüyüz.
aman bizden uzak olsun böyle yapacaksa

ayrı şehirlerdeyiz o nedenle çok mesafeliyizdir.
ancak biraraya geldiğimizde de çok iyi anlaşamıyoruz. hiç yaşına
uygun davranmaz. hep kendini ortaya atar sanki dünya onun etrafında dönüyor.
nerde ne söyleyeceğini hiç bilmez. oğluna çok düşkün aşığım ben ona der
kıskançlıktan da bazen kendini komik duruma düşürür beni sinir eder.

8 aydır nişanlıyım.Telefonda 2 kere görüştük. 2 kerede yüz yüze. Oğlu kendi sözünü dinlemediği memleketinden onun istediği gibi bir kız bulmadığı için tepkili oğluna.Allah var bana karşı ters bişey ne söyledi ne yaptı ama genede beni istemediğini hissediyorum.Kayınbabam vefat etmiş çok önce o yüzden istiyoki çocukları onun sözünden çıkmasın o öle yaptıkca oğluda soğuyor kendinden.Temmuzda düğün yapcaz biz kara kara düşünüyoz nasıl yapcaz nasıl alcaz die kendisinin dünyadan haberi yok eli cebine gitmiyor.Aldıklarımıza da benden habersiz niye iş yapıyosun diye oğluna kızıyor.Eşimin annesidir mantığıyla bir saygısızlık etmem diorum ama bakalım hayırlısı.:44:

Son düzenleme:
3 aylık evliykende cevap yazmışım
şuan 2 bitti 3 yıla girdik
hala aynoı şeylri düşünüyorum onun hakkında
sevemedim
ama sorun bende olmadıpınıda anladım
diğer 3 gelinide sorun yaşıyor kendisiyle
sorun kimdeymiş daha iyi anladım.

ayyyy yazmasam çatlardım :76:
benim nişanlılık dönemim çok kısa sürdü o yüzden tipik gelin-kaynana modundaydık diğer eltimle başından beri araları iyi değildi o yüzden her ihtimale karşı ben tedbirli davranıyordum her neyse 1,5 yıllık evliyim kayınvalidem aslında çok zor biri bildiğiniz trakyalı hatunu cadılıkta üstüne tanımam...zamanla tabi evlenince dahada tanıdık birbirimizi hala ben mesafemi koruyorum ama dün akşam kayınvalidem beni şok etti...yılbaşı gecesi benim doğum günüm ve ısrarla bana gelmek istiyordu bende çalıştığım için haliyle evde ben yokken gelmesini istemiyordum meğer amacı başkaymış dün akşam çıkardı bana doğum günü hediyesi verdi tam tur taşlı yüzüklerden şaşırdım paraya kıymış ve bana d.günü hediyesi almış taaa eskiden sohbet arasında konuşmuştuk demiştim alyans gibi gözüküyor tam tur taşlı yüzüklerden almak istiyorum ama taksitlerimiz var sonra alıcam diye ve hatun bunu unutmamış almış o yüzden ısrarla gelmek istemiş utandım kendimden sonra sarıldım anne galiba sen beni çok seviyorsun dedim oda dedi şüphenmi var sen benim gelinim değil kızımsın oğlumdan bile öncesin benim için dedi acayip duygulandım ve çok mutlu oldum paylaşmak istedim

nişanlım kadar kayınvalidem de benim şansım gerçekten
allah binkere razı olsun beni hiç ama hiç üzmediler ellerinde oldukça istediğim herşeyi yaptılar bu konuda çok şanslıyım gerçekten
ama şuda bir gerçek ki ben de ona karşı çok ama çok iyiyim ne saygıda kusur ederim nede kendi anneciğimden ayırırım
rabbim hepimizin karşısına içinde allah korkusu olan insanlar çıkarsın inşallah...

kayınvalidemle 3 yıldır tanışıyoruz ve bir aylık nişanlıyım daha...
bir kez bile kötü bişey yaşamadık..
her şey benim istediğim gibi olsun ve en iyisi olsun istiyor..
beni çok sever sağolsun ben de onu severim..
etrafımzıdakiler de seni seviyor gözünün içi gülüyor derler..

kayınbabam da bana karşı iyi de küçük eltimi ( o da nişanlı ) daha çok seviyor bu belli oluyor ama bana da iyi olduktan sonra sorun yok ( azıcık kıskanmıyor değilim ama :) )

bi sorun yaşamadık Allah'a şükür ama evlenince işler değişirse bilemem

konu acmistim bilenler vardir.

beni hiccc sevdigini sanmiyorum oglunun hatrina bisey demiyor.onceden hayati bana zindan etti...

artik gecti...

ben mi kayinvaldemi cok severdim eskiden cok cok duskundum.simdi artik sevmekle sevmemek arasinda biryerlerdeyim....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…