Kaynanasını seven var mı?

flamenca çok komiksin kız aman biz köylü olalım sen şehirli ol tamammı!!!!

sağol mavişş teşekkür ederim

Sizinle sizin kültürünüze(!) uygun bir şekilde 'mahalle kavgasına' tutuşmayacağım hiç boşuna beklemeyin. "Kaynana" olamayacak yaştayım, 35 yaşındayım ve minik bir kızım var. Sadece üslubunuzu beğenmedim ve fikrimi yazdım, aynen beklediğim kalitede(!) bir cevap yazmışsınız, hiç şaşırmadım. :)) Hakaret etmeler, defol demeler filan, ben hâlâ "siz" diye hitap ediyorum, aramızdaki uçurum ne kadar belirgin. :)
Eğer bir insanla evlendiyseniz, o insan sizin çocuğunuzun da babası olduysa, burada binlerce okuyucunun önünde onun annesi için "köylü" demeye utanmanız gerekir, ailesine saygı duymadığınız bir adamla neden evlisiniz? O zaman eğitimli bir aileden gelen biriyle evlenmeliydiniz ama öylesi de sizi beğenmezdi değil mi? ))
Üstelik eşinize saygı duymadığınız da "onda akıl yok" demenizden belli.. Ayıp sahiden de... Burada tanımadığınız bir dolu insana ailenizin dedikodusunu yapmak... Çocuğunuzun babaannesi için "köylü" deyip küçümseyerek kendi çocuğunuzun genlerine hakaret ediyorsunuz resmen... Bu sahiden çok ayıp ve kendinizeden başka kimseyi alçaltan bir davranış değil, aslında sadece kendinizi küçük düşürüyorsunuz. Tabii ben bunları boşuna anlatıyorum, nasıl olsa anlamayacaksınız. :)

Maviss arkadaşım bisinekmi vızıldıyorrr sende duyuyomusunn biz cevabımızı verdikk şehirlii hadii anca güle güle sanaaa

aslında haklısın ama seninde köylü demen arkadaşa yanlış değil mi ... ozaman beğenmediğin bu arkadaştan nefarkın kalırki...???
birde insanları şehirli köylü diye ayırmka yanlış...
nokta vürgül bunlara niye takılıyosunki....
isteyen istediği gibi yazar....

sana bişey diyimmi inanki yazdıklarını bile tam okumadan yazıyorum okumaya bile gerek duymuyorum baştan herşey anlaşılıyo kendini bi şey sanıyon yaşında 35 olmuş ama hayatın içinde deilsin imlaların sana kalsın..sen okunu algılamadan yoruma geçmişsin dikkatini çekim imla konusunda deilsin hayat tecrüben yoksa konuşmicaksınn tmmıı..kendinide bişey sanma ordan hakarete gerek yok akklını alırım sonraa ona göre

önemli deil canım böylelerininin azının payını vermek görevimiz

allah razı olsun yarım aklıyla bana akıl vermeye çalışıyor garibimm hala konuşuyor yaaa arkadaşım bu ne perhiz bune lahana turşusu burası kaynanaları çekiştirme yeri tamammı beyenmiyosan git sana uygun sayfalara gir ukaladümbeleği hadi bas gitt

ay bu konuşma tarzı hiç yakışmadı canım ya.... cadı- karı- uyuz demişsin... çok yanlış ya ....

Hakaretlerinizi aynen size iade ediyorum zaten üslubunuz basitliğinizi, ucuzluğunuzu son derece ele veriyor. "Köylü" tabir ettiğiniz kayınvalide bile fazlaymış size sahiden de. Acınacak haldesiniz. Siz iyi dedikodular, karşılıklı "kaynana" çekiştirip rahatlayın, sonra gidin kocanızın ve ailenizin altında ezilmeye devam edin.:) Adam gibi bir insan olsanız, ne yaşarsanız yaşayın, bir "anne" asaletinde davranırdınız ve yazdıklarınıza dikkat ederdiniz. Çocuğunuzun babası ve babaannesi hakkında burada hakaretler yazıp sonra kızınızın yüzüne bakmaya utanırdınız.
Herkes hak ettiği ve layık olduğu hayatı yaşar, siz şikayet ettiğiniz hayatı nasıl hak ettiğinizi zaten gösteriyorsunuz. Eyvallah!

beni tutmayın kızlar ben bunu yolucam ya bana bak ordan konuşmak güzell kes şimdi ikilee tmmı senin konun olmayan şeylerede yorum yapma hadii naaaşşş

Boşver maviisss im bunlar için ağzını yormaya bile değmez gıcıklık olsun diye yapıyor yada tuzu kuruu sana kaynananla mutluluklarr şehirlii

Boşver kendisi kaç kuruşluk kimbilir ne haltlar yiyorr bize söylediklerine bak 35 olmuş anam yaşş ama akıl olmayınca 50 olsan ne olur basit karııı hala cevap veriyo yaa kim bu mall yaa

Boşver kendisi kaç kuruşluk kimbilir ne haltlar yiyorr bize söylediklerine bak 35 olmuş anam yaşş ama akıl olmayınca 50 olsan ne olur basit karııı hala cevap veriyo yaa kim bu mall yaa

alemsin canım hadi biz sohpetimize devam edelim ..

alemsin canım hadi biz sohpetimize devam edelim ..

sağol arkadaşımm her sitede böyle mallar çıkabilir takmıycan kafana ağzının payını vericen yollıycann işte böyle benim çektiklerimi bir ben bilirim dertleşip konuşmak beni rahatlatıyor senin nasıl hayatın pekii
senin sorunların varmı

benim şuan yok allaha şükür ayrıldım 3 yıldırda çok mutluyum

eşindenmi ayrıldın canım yoksa evindenmi eyer evlerinizi ayırdıysanız çok ii ya nasıl başardın eyrı semtlerdemisinizz yaa banada allah kızmet eder işallahh

evimi ayırdımen son dank ettii eşimle tartıştım çok fena ayrılmak istiyorum dedimm çekilmiyordu artık annemlere gittim ya ayrı ev yada eşime senden ayrılmayı bile göze alıyorum yeter artık dedim 1 haftada ayırdı evi eşim:)susma sustukça sıra sana gelecek sloganımız bugerçekten sustukça aptal yerine koyuluyosun artık ezdirmiyorum kendimi ve el üstünde tutuyolar kaynanam dahil

bende tam olarak bunu söylemeye çalışıyorum dediğim gibi iyi olsa bile bir arada olunca mutlaka sorun çıkıyor ama dertleri paylaşırken kelimeleri biraz daha seçerek kullanmak gerekir diye düşünüyorum bu benim nacizane fikrim bol şans diliyorum

bence burda insanları imla hatalarına göre değerlendirmek de yanlış sanki, sonuçta burda sıcak bir ortam oluşturulmaya çalışılıyo yeri geldiğinde konuştuğumuz gibi yazıyoruz bunun kültür seviyesiyle alakası olduğunuda sanmıyorum ayrıca belirtmek isterim ki sizde ''köylü'' kelimesini küçümsercesine kullanmışsınız bana göre kültür seviyesini eleştirdiğiniz arkadaştan bir farkınız kalmamış böyle yaparak (sanırım devrik cümle kurdum)

ben kayınvalideme karşı herhangi bi duygu beslemiyorum
sevmek yada sevmemek.....
bu soruyu kendime sorduğum zaman cevap alamıyorum çünkü.....
ortada bi duygu benimkisi.....
sıradan bi insan gibi görüyorum..
saygısızlığım hiç olmadı şimdiye kadar eşimin Annesi sonucta....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…