Kaynanasıyla Birlikte Oturanlar Kulübü

buralardayım biriciğim sen nerelerdesin....
hafta sonları eşimden giremiyorum yaaa

Ben kayinvalidemle degil ama babaannem ve dedemlerle ayni evde kaliyoruz. BIz (annem, babam, kardeslerim) hic rahat edemiyoruz cok karisiyorlar herseye. televizyonda izledigimiz programa yada diziye bile karisiyorlar.
Bir kac ay turkiyede kaliyorlar, sonra hollandaya yanimiza geliyorlar. Gecen yil ev dosediler turkiyede. Bizde baya umitlendik artik gelmezler diye. Ama malesef bu ayin 26. geliyorlar bile.....

merhabalar canım ya iyiki açmışın askıım konuyu ya meger ne dertli warmış ya nıe bu kadınlar bööle hepsi bööle heralde artık bu kanaate wardım aama bide su war hepimiz birbirimizin kaynanalarını tanısak belkı cok sewicez ama onların derdi tek bı kısı ogullarını ellerınden aldıgımızı iddia eden gelinleri aslında en başta bize bööle bakıcaklarına kızları gıbı baksalar bı sorun kalmıcak ortada dimi yanii
eee askımm sen nasılsın gorusemıyoz ne zamandır durumlar nasıl dıcem ama hep aynı olabılecegını tahmın edebılıyorum canım

allah kımseyı beraber oturmak zaorunda bırakmasın ınsallah oturanlarada peygamber sabrı wersin........banada................................

merhaba kızlar ben ayrıyım ailesiyle ama anlamadıgım şu siz kocalarınızla tanıştıgınızda beraber oturacagınızı bilmiyormuydunuz yada anneci oldugunu.yada baştan söylemedinizmi kesinlikle beraber oturmam diye.bir keresinde daha sözlüyken kayınvalidem aslında beraber istiyorduk dedi bende sen istiyonda gelen varmı dedim sustu ogun bugun sus.bana zararı yok 20 dk yerde ama ayda bir giderim oglu gider haftada bir.gayette mutluyum..baştan tavrınızı koymak çok önemli..

canlarim benim ins en kisa zamanda yuvaniza kavusursunuz insan ayri eve cikinca zindandan kurtulmus gibi oluyo sabrin sonu selametdir bende yasadim sizleri cok iyi anliyorum

merhaba arkadaşım....
diğer arkadaşlarımı bilmem ama ben kendimi anlatayım...
biz kiradaydık...kaçarak evlendik....kendi ailemle küs oldugum için normal olarak bir yardım görmedik...eşimin ailesiyle konusuyorduk ama onlarda yardım etmedi.....ben dogum iznine çıkasıya kadar çalıştım.....sonra yük eşime kaldı.....kira faturalar mutfak ihiyacı vs...çok çalışıp yoruluyordu.....eşime ben söyledim birlikte oturalım diye....babası eve bakar bizde yardım ederiz ama en azından kiraya vercegımız parayı kenar koyar evimizi yaparız diye düşündük...nerdeeeeeeeeeeeeeee................babası ogluna yükleniyor daha...o önemli değilde eşim herşeyi yapmaya çalıştıgı halde babası yapmıyorsun diyo yaaa kan beynime fışkırıyo...eşimi düşündügüm için ailesinin yanında oturmaya ben karar verdim ama sonra olacakları hiç kimse bilemez değil mi?
tamam anlaşılmaması normal görebilmem gerekti ama diyorum yaaa EŞİM İÇİN HEP...

sana katılıyorum asskımcım bende eşim için birlikte oturmayı kabul ettim(etmek zorundaydım başka şansımız yoktu ) sevince insan herşeyin üstesinden gelebileceğini herşeye katlanabileceğini sanıyor ve katlanıyorda

kayınvaldem 1 2 günlüğüne misafirliğe gitti çok mutluyum eşim neden çok mutlusun dedi annen yok ya ondan dedim ohhhhhh iyi dedim .....kurtulmak istiyorum ondan...................

:teselli::teselli: :teselli::teselli::teselli: canım allah sabır versin ya

amin arkadaşım inşallah....

senin adına da sevindim.....kafanı dinle azıcık yaa....bende dinleyebilsem nerdeeeee.........

evet arkadaşım dogru ama sonunda beni bunlar gebertcekler galiba...

canım ya nekadar bunaldığını anlıyorum bende kaynana bir değil iki kayınpederim kaynanadanda beter herşeye karışır oğlunu yanından ayırmaz wc yw gitse nerde diye sorar al koynuna yat diyesim geliyor bazen ben 6 ayda deli oldum artık hiçbirşeyden mutlu olmuyorum isyan etmekte istemiyorum ama olmuyor sen iyi dayanmışsın

biz 1.5senedir birlikteyiz....nasıl delirdiğimi anlatmaya kelimeler bulamıyorum....
bizimde aynı arkadaşım...hem kaynana hem kayınpeder ...dediğin gibi bizim kayınpederde aşırı karışıyor yaaa....
bende isyan etmek istemiyorum ...ama dayanamıyorum sabır yarabbim diyorum yinede halimize şükür diyorum ama bilmiyorum işte...

tabiki canım şükretmemiz gerekiyor daha kötü durumda olanlarda vardır allah bundan beterini vermesin :Saruboceq:

Evet cok zor gercekten. Annemden biliyorum. Simdiden stresslendi. Cuma gunu geliyorlar. Artik kac ay kalirlarsa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…