insanın kendi hayatını dilediği gibi yaşayamaması çok zorrr allah hepimizin yardımcısı olsun
buralardayım biriciğim sen nerelerdesin....
hafta sonları eşimden giremiyorum yaaa
merhaba kızlar ben ayrıyım ailesiyle ama anlamadıgım şu siz kocalarınızla tanıştıgınızda beraber oturacagınızı bilmiyormuydunuz yada anneci oldugunu.yada baştan söylemedinizmi kesinlikle beraber oturmam diye.bir keresinde daha sözlüyken kayınvalidem aslında beraber istiyorduk dedi bende sen istiyonda gelen varmı dedim sustu ogun bugun sus.bana zararı yok 20 dk yerde ama ayda bir giderim oglu gider haftada bir.gayette mutluyum..baştan tavrınızı koymak çok önemli..
:teselli::teselli::teselli: canım allah sabır versin yamerhaba arkadaşım....
diğer arkadaşlarımı bilmem ama ben kendimi anlatayım...
biz kiradaydık...kaçarak evlendik....kendi ailemle küs oldugum için normal olarak bir yardım görmedik...eşimin ailesiyle konusuyorduk ama onlarda yardım etmedi.....ben dogum iznine çıkasıya kadar çalıştım.....sonra yük eşime kaldı.....kira faturalar mutfak ihiyacı vs...çok çalışıp yoruluyordu.....eşime ben söyledim birlikte oturalım diye....babası eve bakar bizde yardım ederiz ama en azından kiraya vercegımız parayı kenar koyar evimizi yaparız diye düşündük...nerdeeeeeeeeeeeeeee................babası ogluna yükleniyor daha...o önemli değilde eşim herşeyi yapmaya çalıştıgı halde babası yapmıyorsun diyo yaaakan beynime fışkırıyo...eşimi düşündügüm için ailesinin yanında oturmaya ben karar verdim ama sonra olacakları hiç kimse bilemez değil mi?
tamam anlaşılmaması normal görebilmem gerekti ama diyorum yaaa EŞİM İÇİN HEP...
sana katılıyorum asskımcım bende eşim için birlikte oturmayı kabul ettim(etmek zorundaydım başka şansımız yoktu ) sevince insan herşeyin üstesinden gelebileceğini herşeye katlanabileceğini sanıyor ve katlanıyorda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?