Kaynanasıyla Birlikte Oturanlar Kulübü

sizlerede günaydınlar canlarım....
inş. amin adercim...hepimize....
kızlar dün işe başladım defne yapragına....
kötü olursa olsun valla evde sinir olup oturmaktansa elime 1.2 kuruş geçer değil mi...
a.s.

kötü olursa olsun valla evde sinir olup oturmaktansa elime 1.2 kuruş geçer değil mi...
a.s.

ahh canımmm hayırlı ugurlu olsun inşallllaaaahhh.darısı benim başıma inş bende bir iş bulur çalışırım.
ohhh kızz daha iyi olmuş valla kurtuldun evin stresinden.sadece akşamları çekersin bari.
hadi hayırlısı.ALLAH bu yeni yılda sana ve senin gibi ayrı bir yuvası olmasını isteyenlere hayırlısıyla güzel kapılar açsın inşallah.
olmaz diye birşey yok ASKIMM ümitsiz olma sakın.çalış ve kendine yararlı birşeyler yap.
bakarsın bu çalışmak iyi gelir sana,başka kapılar açılır ummadık yerden...
bak bana,anlattım size ben evimi bulmak için rabbimin bana o işi verdigine inanıyorum.
eger oraya başlamasaydım ne o arkadasımı tanıyacaktım ne de evimi bulabilecektim.
senin için dua ediyorum canım,inşşşş ennnnnnnnnnn kısa zamanda bize buradan haber verirsin evime çıkıyorum diye.Şeniz

deasy arkadaşım sagol aminnnnnn inş.......cnm.....
zaten ALLAHım kısmet ederse evime taşındıgım zaman ilk burada size söylicem inş....
birde nasip olursa evimin resimlerini çekip buraya koymayı çok istiyorum ya bakalım....
sizler nasılsınız canlarım....
hep kendimi anlatmaktan....
a.s.

merhaba arkadaşlar bende kayınvalidem ile (aslında annemle demek isterim çünkü annemden farklı değil) karşılıklı dairelerde oturuyorum.Çalışan bir anneyim oğlum 50 günlük iken kayınvalidem baktı ve 7 senedirde oğluma çok iyi bakıyor bilmiyorum yanlışmı düşünüyorum ama bana ne derse ne yaparsa yapsın ben onun hakkını asla ödeyemem çünkü aklım hiç oğlumda kalmadı çok güzel baktı o yüzden ben annemden asla şikayetiçi olamam diye düşünüyorum

a.s.

çalışmana çok sevindim canım darısı bana (ama zor ) rabbim en kısa zamanda kendi evine çıkmayıda nasip eder inş. işin hayırlı uğurlu olsunhihoyyyta.s.

ne güzel arkadaşım işte...

a.s.

cnm cok sevindim hic degilse biraz da olsun stresten uzak olursun

arkadaşlar merhabalar...........
hadi ben işe başladım sizler nerdesiniz?
benim bu hafta son zaten hayırlısıyla başkasının yerine girmiştim....
2hafta onun yerine çalışmış olcam....oda birşeydir...
bu arada bizim pc de bozuk giremiyorum...
k.i.b.

bayanlar 3aydır başka msj atmamışsınız galiba herhalde genede halinizden memnunsunuz.bende kayınvalidemle altlı üstlü oturuyoruz.nekadarda iyi gidiyo desemde karışılmadan olmuyo tabiki.6sene geçti bu böyle devam ediyor.değişmeyeceğindende eminim.genede mutluyum kocamı ve 2çocuğumu çok seviyorum.onlarla bana heryer cennet......

merhabalar kimsecikler ugramaz oldu yaw hani nerde o azimle kaynanaya cephe alan hanimlar?

arkadaşım öncelikle hoşgeldina.s.
mesajın başına bakmışsın sanırım konu açılalı 3ay gibi oldu....
hergün olmasada yazmaya çalışıyoruz....
ve diğer söylediklerine de katılıyorum haklısın...
:1hug:

arkadaşlar nerdesiniz benim pc bozuk giremiyorum işe başladım birde ondan giremiyorum....
hepinizi öpüyorum ....ben yokken hepinize mutluluklar inş...
a.s.

fatoş arkadaşım hoşgeldin a.s.
ben hiç giremiyorum artık pc bozuk....
k.i.b.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…