sizlerede günaydınlar canlarım....
inş. amin adercim...hepimize....
kızlar dün işe başladım defne yapragına....
kötü olursa olsun valla evde sinir olup oturmaktansa elime 1.2 kuruş geçer değil mi...a.s.
kötü olursa olsun valla evde sinir olup oturmaktansa elime 1.2 kuruş geçer değil mi...a.s.
merhaba arkadaşlar bende kayınvalidem ile (aslında annemle demek isterim çünkü annemden farklı değil) karşılıklı dairelerde oturuyorum.Çalışan bir anneyim oğlum 50 günlük iken kayınvalidem baktı ve 7 senedirde oğluma çok iyi bakıyor bilmiyorum yanlışmı düşünüyorum ama bana ne derse ne yaparsa yapsın ben onun hakkını asla ödeyemem çünkü aklım hiç oğlumda kalmadı çok güzel baktı o yüzden ben annemden asla şikayetiçi olamam diye düşünüyorum
bayanlar 3aydır başka msj atmamışsınız galiba herhalde genede halinizden memnunsunuz.bende kayınvalidemle altlı üstlü oturuyoruz.nekadarda iyi gidiyo desemde karışılmadan olmuyo tabiki.6sene geçti bu böyle devam ediyor.değişmeyeceğindende eminim.genede mutluyum kocamı ve 2çocuğumu çok seviyorum.onlarla bana heryer cennet......
herkese hayırlı cumalar a.s.
fatoş arkadaşım hoşgeldin a.s.
ben hiç giremiyorum artık pc bozuk....
k.i.b.
selam arkadaşım sanada hayırlı cumalar.ben aranıza yeni katıldım.bende amasya lıyım. amasya ya selam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?