Kaynanasıyla Birlikte Oturanlar Kulübü

merhabalar
bizde haftaya kayınvalidelerle birlite yaşamaya başlayacağız mirmirmirmir
napıcam ben yaa :çok üzgünüm:

aaaaaaaa neden istemeyerek nasil beraber oturuyorsunuz ki istemiyorsun anlasilan beraber oturmayi

bizde yanyana oturuyoruz aynen yani herseye karsiyolar isterlersede melk olsunlar insanin zoruna gidiyo

canim ya seni ben cok iyi anliyorum inan cok zor bir durum insallah en kisa zamanda senin de kendine ayit bir yuvan olur bende cok yasadim o günleria.s.:1hug:

amin inşallah...
bende hep dua ediyorum hayırlısıyla saglıkla mutlulukla en kısa zamanda olur inşallah...
:Saruboceq:

arkadaşlar ben kaynanamla beraber oturmadım ama bir müddet eşimin kardeşleriyle oturmak zorunda kaldım.gerçekten çok zor bir durum.allah var hepsi bana karşı çok iyiydiler.bir anlaşmazlığımız olmadı ama yinede özellikle genç bir çift için zor bir durum.özelin mahremin kalmıyor.gizliniz saklınız olmuyo
o yüzden hepinizi çok iyi anlıyorum.sonuç olarak ev üstüne ev olmaz arkadaşlar iyi bile anlaşsanız evliliğinizden bişey anlamıyosunuz.öyleki bende evde kendimi eşimin kardeşi gibi hissetmeye başlamıştım
allah hepinizin yardımcısı olsun:Saruboceq:

imş. rabbim en kısa zamanda kendi evinize çıkmayı nasip eder
Asskım sende moralini bozma bee kuşum değmezzz

imş. rabbim en kısa zamanda kendi evinize çıkmayı nasip eder
Asskım sende moralini bozma bee kuşum değmezzz

degmez arkadasım ama napayım bir kişi degil ki hepsi üstüme geliyor...
birlik yok evimiz yapılsın...
senağlama

hanımlar benim dedimde sizinkilerle aynı sayılır işin garibi kayın valdeyle oturmuyorum ayrı düzenim var ama mutsuzum sorun ise memleketten kayın valde sürekli bende kalması artık boşanmak istiyorum al oğlunu başına çal demek istiyorum kimseye gitmiyor hep bende 10 yıllık evliğim kendi evimde huzursuzum maşalllah yok çamaşır yıkadı yok bulaşık mak çalıştı birde bunu bana söylese ağzının payını veririm ama direk eşime usandım anasından ve oğlundan 15 gündür oğlum ders bile yapamıyor ne olmuş kayın valde var hizmet etmekten ne çoçukla ilgilenemiyorum sinirlerimiz bozuldu işin garibi her geçen gün daha azalacağına arttırıyor 2 ay daha bende sonra 1 ay yanlızım sonra ben memlekette ne yapıyor ediyor sürekkli beraber yaşama zorunda bırakıyor usandım vallahi herşey suç çöpleri bile kontrol ediyor vallahi siz nasıl dayanıyorsunuz kocada pasif....uuuuffffffffffffffffffff

aynen ablacım ama işte bir anda yuvayı yıkamıyoruz yıkmak içinde evlenmiyoruz...
bakalım dayanabildigim yere kadar dayancam bende ama bilmiyorum bende...
dediğin gibi benim eşimde anneci kayınvalidemde benim yüzüme pek söylemez bende ona sinir oluyorum zaten kavgalarımız hep ondan...

sanada hayırlı cumalar arkadaşım....
ve herkese hayırlı cumalar...
a.s.

insanın kendi hayatını dilediği gibi yaşayamaması çok zorrr allah hepimizin yardımcısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…