herkese iyi bayramlar....a.s.
lady merakımı mazur gör canım neden beraber oturmaya başlayacaksınız kimerhabalar
bizde haftaya kayınvalidelerle birlite yaşamaya başlayacağız mirmirmirmir
napıcam ben yaa :çok üzgünüm:
hanımlar sizin klübe üye olamam belki ama bende eltimle altlı üstlü oturuyorum.kaynanam kayınbabam yok vefat ettiler.kaynım yeni evlendi 1 aydır beraber oturuyoruz.çok şükür şimdilik bir sorun yok ama herkes mutlaka çıkar diyor.bunada benim canım sıkılıyo.bazen diyorum biz insanlar niye bu kadar kötümser olduk.2 elti niye kötü olsun ki birbiriyle.
önemli olan aradaki saygıyı ve mesafeyi korumak değilmi şükür şimdiye kadar bunu başardık.eltimde cahil bir kadın değil hatta kaynımdan daha olgun. yani ilerdede önemli bir anlaşmazlık olacağını düşünmüyorum
hanımlar sizin klübe üye olamam belki ama bende eltimle altlı üstlü oturuyorum.kaynanam kayınbabam yok vefat ettiler.kaynım yeni evlendi 1 aydır beraber oturuyoruz.çok şükür şimdilik bir sorun yok ama herkes mutlaka çıkar diyor.bunada benim canım sıkılıyo.bazen diyorum biz insanlar niye bu kadar kötümser olduk.2 elti niye kötü olsun ki birbiriyle.
önemli olan aradaki saygıyı ve mesafeyi korumak değilmi şükür şimdiye kadar bunu başardık.eltimde cahil bir kadın değil hatta kaynımdan daha olgun. yani ilerdede önemli bir anlaşmazlık olacağını düşünmüyorum
selam kızlar..hihoyyyt
bende kaynanamla aynı binada oturuyorum.evimiz müstakil 2 katlı o benim altımın karsısındaki dairede oturuyo.kaynanam ii bir kadıncağız ama dul olması ve sinir hastası dul bir kayımla oturması beni bazen çok rahatsız etmesine neden oluyo.maddi manevi eşime çok baskı yapıyorlar halbuki kaynımında kaynanamında maaşları var.evleri kendilerinin ama neyazıkki kaynım olacak beyefendi çalışmadığı ve günde 4-5 paket sigara içtiği için para yetmiyo.kaynanamın 2 kızı daha var onlarda gece günüz çocuklarıyla ordalar.kısacası tüm sülalenin dertlerine benim eşim koşuyo.çat kapı biri gelir zamanlı zamansız.yazın bahcede rahat oturup 1 bardak çay içemezsin anında etrafını sararlar.yemek yerken bi rahat bırakalım demezler.bide pişkin pişkin eşim için bize bakmak zorunda demiyolarmı çıldırıyorum.anlıcanız eşimin bir çok rolü var. bana koca,kaynanama baba,oğul,kardeşlerine abi,kardeş keşke uzak olsaydım diyorum..
merhabalar
bizde haftaya kayınvalidelerle birlite yaşamaya başlayacağız mirmirmirmir
napıcam ben yaa :çok üzgünüm:
bende kayınvalidemle karsıkarsıya oturuyorum kapıyı acsam heran karsımda eşimle tartışsam olayın içinde kızım aglasa nıye aglatıyorsunuz cocugu dıye zıle basıyor aslında ıyıbır ınsan ama bazen bunaltıyor ona kalsan kaynanalık yapmıyor ama herseye karısıyorkafamçokkarıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?