Kaynanasıyla Birlikte Oturanlar Kulübü

arkadaslar benim moralim bozuk yaa
bu evde zaten nasıl mutlu olur ki insan...
kaynanayla tartışmıştık...
geri kafalı görümcem surat asıyo...
kaynanayla biz şimdi konuşmaya başladık salak küstügüyle kaldı...
napcam ben bu görümceyi yaaa
umrumda değil aslında ama mecbur anasına geldi zaman karşılaşıyoruz işte...

SELAM,
bende kaçarak evlendim 19 yaşında.müstakıl ev 2 katlıydı allta eltim oturuyodu üstte kaynana ben ev yapacaklar die oturduk yapacakları yok3 senede belki 2 defa tartışmışızdır.oda kızına yüksek sesle konuştumdie kızına değince kaynanya demiş gibi olıuyomuşuz ne alakyasa n eysee.Sora aradan 1.5 sen geçti hala ev yapacaklar lafa gelince en iyi kaynan kayınbab oluyolar daha sora oğulları ile aralarında bi tartışmadan dolayı bizi evden kovdular sun 5 senelik evliyim bilsem hiç beraber oturmazdım en iyisi bile böle oluyo..kötükedihüso suan ayrı evdeyz kafam rahat ama hala diolarki ev yapacaz tehhhh

herkese günaydın....
hayırlı cumalar...
ve arkadaslar ben bugunden sonra pek giremem heralde şimdiden bayramınız mübarek olsun
a.s.

offffffffffffffff bende kayınvalıdemle oturuyorum tam bır kabus yaaaa bazen cekılecek gıbı olmuyoooooooooo bunalıyorum ama yapacak bısey yok mecburun katlanıyorum esım cok duskun annesıne asla ayrı eve cıkmam dıyooo benımde gucum kalmadı bakalım nolacak

:lepi:Herkesee iyi bayramlar kaynansıyla oturanlar sakın yılmayın bi şekilde sıze yapılan haksızlığa karşı gelmeyi öğrenın altından girin üstünden çıkın hakkınızı almaya calışın ezilmeyin. Hayat herşeye rağmen çok güzel bazı şeylere takılı kalmayın görmemezlikten gelin duymayın ... Bu hayat sizin ...siz isterseniz kimse engel koyamaz yada bi yere kadar koyar... Istediğiniz anda ipler sizin elinizde iyi düşünün...a.s.

herkese iyi bayramlar....a.s.

SANADA İYİ BAYRAMLAR CANIM .....................
WE HERKESE İİYİ BAYRAMLAR.........................
MUTLU HUZURLU SAGLIKLI NEŞE DOLU NİCE BAYRAMLARA İNŞALLAH...............:enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk:

selam kızlar..hihoyyyt
bende kaynanamla aynı binada oturuyorum.evimiz müstakil 2 katlı o benim altımın karsısındaki dairede oturuyo.kaynanam ii bir kadıncağız ama dul olması ve sinir hastası dul bir kayımla oturması beni bazen çok rahatsız etmesine neden oluyo.maddi manevi eşime çok baskı yapıyorlar halbuki kaynımında kaynanamında maaşları var.evleri kendilerinin ama neyazıkki kaynım olacak beyefendi çalışmadığı ve günde 4-5 paket sigara içtiği için para yetmiyo.kaynanamın 2 kızı daha var onlarda gece günüz çocuklarıyla ordalar.kısacası tüm sülalenin dertlerine benim eşim koşuyo.çat kapı biri gelir zamanlı zamansız.yazın bahcede rahat oturup 1 bardak çay içemezsin anında etrafını sararlar.yemek yerken bi rahat bırakalım demezler.bide pişkin pişkin eşim için bize bakmak zorunda demiyolarmı çıldırıyorum.anlıcanız eşimin bir çok rolü var. bana koca,kaynanama baba,oğul,kardeşlerine abi,kardeş keşke uzak olsaydım diyorum..

merhabalar
bizde haftaya kayınvalidelerle birlite yaşamaya başlayacağız mirmirmirmir
napıcam ben yaa :çok üzgünüm:

hanımlar sizin klübe üye olamam belki ama bende eltimle altlı üstlü oturuyorum.kaynanam kayınbabam yok vefat ettiler.kaynım yeni evlendi 1 aydır beraber oturuyoruz.çok şükür şimdilik bir sorun yok ama herkes mutlaka çıkar diyor.bunada benim canım sıkılıyo.bazen diyorum biz insanlar niye bu kadar kötümser olduk.2 elti niye kötü olsun ki birbiriyle.
önemli olan aradaki saygıyı ve mesafeyi korumak değilmi şükür şimdiye kadar bunu başardık.eltimde cahil bir kadın değil hatta kaynımdan daha olgun. yani ilerdede önemli bir anlaşmazlık olacağını düşünmüyorum

bende kayınvalidemle karsıkarsıya oturuyorum kapıyı acsam heran karsımda eşimle tartışsam olayın içinde kızım aglasa nıye aglatıyorsunuz cocugu dıye zıle basıyor aslında ıyıbır ınsan ama bazen bunaltıyor ona kalsan kaynanalık yapmıyor ama herseye karısıyorkafamçokkarıştı

bence siz herkesin dedigine aldirmayin baskalari kötü diye sizde kötü olacak degilsiniz eger ikinizde anlasiyorsaniz bir sorun cikacagini sanmiyorum ufak tefek her ailede olur bunlarida büyütmedikce sorun yok benim bircok tanidigim eltiler var gayet de iyi anlasiyorlar a.s.

CNM YAZINI
görünce cevap yazayım dedim haytm boş ver sen el alemi önemli olan ikinizin anlaşmasi cnm
bence kıskandıkları için söylüyolar:teytey:lülülülülülü cnm sende onlara inat dahada iyi ol kaydirigubbakcemile
cnm allah emanet ol Şeniz

arkadaşlar cevaplarınız için teşekkür ederim
frezya canım ben kıskançlık olayına katılıyorum.ben hiçbir zaman kaynanam yada görümcelerim hakkında bu güne kadar kimseye olumsuz konuşmadım onlarda benim hakkımda hiç kötü konuşmadılar.bunuda kimse çekemedi.şimdide eltimle sorunumuz yok mutlaka olur deyip sanki zemin hazırlıyorlar.tabii ben bu oyuna gelecek kadar cahil değilim eltimide cahil görmüyorum
biriciğim sana katılıyorum herkes kötü değilki iyi örneklerde var.inşallah bizde o iyi örnekler arasına gireriz canım

hoşgeldin arkadasım....
ewet haklısın bizdede var böyle kaynımın iki çocugu var ama düşünüpte çalışmaya yanaşmıyor...
biz evimiz olsun diye birlikteyiz ama kaynıma bakmaktan ayrı eve çıkamıyoruz evimizi yapamıyoruz yani...

merhabalar
bizde haftaya kayınvalidelerle birlite yaşamaya başlayacağız mirmirmirmir
napıcam ben yaa :çok üzgünüm:

merhaba...
eger arkadasım mecbur degılsen hiç birleşme derim ben çok çok iyi düşün...
kolay gibi görünsede sonunda sinir hastası olarak çıkabilirsin oradan...
ama tabi ev halkı nasıl onuda bilemem...
:teselli:

aynen aynen aynen....:1closedeyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…