Kaynanasıyla Birlikte Oturanlar Kulübü

slm bende 2 yıllık evlıyım ve 1 ay önce kendı evıme gectım ınanınkı eşimle bosanmanın eşiğine geldık 19 yasında evlendım allah yardım etsın yüksek tansıyon hastası oldum banyo yapamıyoruz evde yanlız kalamıyoruz yemek yıyemıyoruz okadar cok sey yasadımkı defalarca ölmek ıçın dua ettım ama nasıp işte kendı evımıze gectık ve suanda annesı evın önünden bıle gecemıyoooo

okudukça beni afakanlar basıyo ben 3 sene önce bu konu yüzünden sözlümden ayrıldım ki görümce ve cocugu da kalcaktı o zaman ayrılardı sonra anne ve babası ama ben kabul etmedim bu sefer bizim aramızda problemler çıktı baskı yapmalar falan fılan sonra verdım bırgun yüzüğü elıne ohhhhhhhhh

valla hiç pişman da olmadım ne çekmişim ya valla evlenmeden yaşadıklarımı anlatsam nasıl katlandın dersınız...

hayırlısıyla bu yaz evleniyorum canım aşkımı çok seviyorum ayrıldığım insana göre melek melek benim aşkım müstakbel kayınvalıdemde bakınca sevınce içten seviyo yapmacık değil

allah hepinize sabır versın ve en kısa zamanda kendi evinize alıp evınıze cıkmayı nasıp etsın inşallah....

yeni gelen arkadaslarım hoşgeldiniz.......
meryem cim ben pınarbasındayım sen nerdesin....
bu arada arkadaslar çogumuz aynı şeylerı yaşıyoruz...

günaydın arkadaslar bır türlü gıremedım.....
herkese iyi haftalar diliyorum....
nasılsınız bakalım.....

Son düzenleme:
:roflol::roflol:hafta bası yazcaktım kız ve öyle yazdım sanıyodum.
düzelttim çaktırma..

tam kımsecıkler yok mu dıyecektım sen yazmıssın nasılsın?

bende iyiyim iyi olmaya çalısıyorum işte...

hoşgeldin kendimce....
sende birliktesin galiba....
hiç bir araya gelipte dertleşemedik yaaa....
birlikte oturmanın zararları işte...kfamıza göre açamıyoruz ki...
k.ib.

Ben işteyim arada siz yokluyom işte kizlar ama genelde buradayim nerdeyse syfa hiç kapanmiyor vallaha kovulcam:::::::::)

hepinize günaydın arkadaslarım....
vee hayırlı cumalar.....

günaydın canımmmmmmm....
tam çıkıyordum seni gördüm...

:hooray:kızlarrrrrr benide artık bir evim olacak kısmetse.çokkkkkkkkk mutluyum yaaa.bugün ev tuttuk ve kısmetse yakında taşınıyoruzz.ALLAH olmayan herkese nasip etsin inşşş.sizler için de hep dua edecegim.innşşşşş hayırlısı olur bu ev benim için.sabredin canlarım.öptüm hepinizi.a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…