Kaynanasıyla Birlikte Oturanlar Kulübü

çok sevindim arkadasım hayırlısı...
amin inşallah ALLAHım bizede nasip eder...

çok sevindim arkadasım hayırlısı...
amin inşallah ALLAHım bizede nasip eder...

inşşşş canım benim.öyle çok dua ettim ki hayırlıysa cıkmamız çıkalım ALLAHIM dedim hep.demekki böylesi iyi olacak bizim için.inş sizlerde bir an önce çıkarsınız.

inşşşş canım benim.öyle çok dua ettim ki hayırlıysa cıkmamız çıkalım ALLAHIM dedim hep.demekki böylesi iyi olacak bizim için.inş sizlerde bir an önce çıkarsınız.

canım benim bende hep dua edıyorum...
ve artık sanki evim olmayacak gibi bir his var içimde...
umudum kalmadı yani...
senin için çok sevindim...
hayırlısı olsun...
hihoyyyt

umudum kalmadı yani...
hayırlısı olsun...
hihoyyyt

SAKIN UMUTSUZLUĞA KAPILMA UMUTSUZLUK baştan kaybet demektir

umudum kalmadı yani...
hayırlısı olsun...
hihoyyyt

canım banada öyle geliyordu inan ki.tuttuk ama hala inanamıyorum.sanki son anda birşey çıkacak biri engel olacakmış gibi korkuyorum.:çok üzgünüm:

canım banada öyle geliyordu inan ki.tuttuk ama hala inanamıyorum.sanki son anda birşey çıkacak biri engel olacakmış gibi korkuyorum.:çok üzgünüm:

ewet canım bende hep bunlardan korkuyorum ...
hayırlısı inşallah...

hb mesaj ayarlarımın kapalı olduğunu farketmemişim ama açtım uyarın için tş a.s.

hoşgeldiniz arkadaslar...
sızlerede tünaydınnnnnn
a.s.

yarama tuz basıldı gibi oldm şimdi, eğer sevdiim erkekle evlenseydim ben de kayınvalidemle oturcaktım. buna da razı olmuştum.şimdi diceksiniz ki, uzaktan davulun sesi hoş gelir,haklısınız öle ama ben o kadar seviyordumki karşı olduum halde oturcaktım annesiyle.ama olmadı kısmet deilmiş

belki böyle si daha hayırlı imiş prenses emin ol ben kardeşim sene deliler gibi sevdi acaba böyle bi sevgi varmıdır derdim adam bundan o kadar uzaktı ama bunun gözü erkek sinek bile görmezdi keşke kıymet bilseydi evlendiler bi çocukları oldu o çok iyi kayınvalide allah ıslah etsin yuvayı yıkmayı başardı kardeşimin yediği dayakların çektiği çilerin acısı için allaha havale ediyoruz onları
o yüzden ah sevdiğim adamla olsaydım diye çok vahlanma bende sevdiğimle olamadım bende çok severdim ama eşimden allah binlerce kez razı olsun belki sevdiğim adam bu kadar ,iyi olmazdı

bende geldım kızlar
bende altlı üstlu otruyorum kayın valıdem çalişiyor fakat evde olduğu zaman hiç işi bitmez tam temizlik hastası tabi hal böyle olunca bende onunla beraber yapiyorum
ama herşeyimi koşar bende ona
fakat bazen çok kırıcı olyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…