kayın valdesiyle altlı üstlü yada yanyana oturanlar inanınki arkadaşlar biz aynı evi paylaşanlar olarak o şekilde oturmaya bile razıyız sonuçta kapınız ayrı eviniz eşyanız ayrı ama bizim içi,n öyle değil evine alışveriş yapamazsın istediğini yiyemezsin banyo yapamazsın istediğin programı seyredemezsin kocanla şakalaşamazsın başbaşa bi kahvaltı yemek yiyemezsin arkadaşlarınla oturup rahatça sohbet edemezsin ailen geldiği zaman onlarla başbaşa olamazsın onlar için aklındakileri istedikleri yapamazsın o kadar zorkiiiiii hele bide evliliğin ilk yılları oldumuu daha beter((
börtü böcek cim...
eger kızmasan bir sorum olacak...
ilk evliliginden neden ayrıldın...
cevap vermezsende anlarım...
Yok niçin kızayım Asskım cığım...Her insanın bri beklentisi olur hayattan,bir eşten..Ben aradıklarımı bulamadım diyeyim,bunlara birde ailevi baskılarda girince dayanamdım..Ben bir çok sorunla karşı karşıya idim ve psikolojik durmum gitgide boızulmuştu..3 buçuk yıl birşeylerin değişceğini bekleyerek geçridm,birazda oğlumun büyümesdini bekledim..ama umutlarım yeşerecğine tümden çürüdü gitti...Yani evlilikler dıaşrdan bakıldığı gibi yorumlanamıyor..sizinki bana benimki size uymayabiliyor..ben sadece mutluğun peşinden koştum,onuda şuanda yakaldım zaten,eşimi çok seviyorum.
Arkadaslar bende bu klube uye olayımm
kaynanamla altlı üstlü oturuoss
valla bi uyumaya cıkıom ewime(
iyi anlaşıyorus ama hep asagıdayız
napalmmm ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?