Kaynanasıyla Birlikte Oturanlar Kulübü

herkes hoşgelmiş arkadaslar...
ben baya gıremıcem galıba bılgısayar bozuldu...
suan annemden gırıyorum ...
kendinize cok iyi bakın...
gırmeye calısacagım...
hep bırlıkte olamadık bir kere yawww....

kankam kulubüne bir ugrayım bakayım dedim
ama sen yoksun sanırım bikaç günde olmucan özlücem seni ......

hoşgeldin kankam...
şimdi bilgisayar düzeldi girebilirim heralde bir daha bozulmassa...
veee hepinize günaydınlarrrr...
nasıl gıdıyor bırlıktelık:)

olmazmi bende 1 yil beraber oturdum ayri evtuttuk ve iki yil ayri oturdu´k sonra yine zorlaaaaaaaaaaaaaa yan taraflarina atsinmak zorunda kaldik istemeye istemeye tasindim buraya halada istemiyorum 1 yil oldu tasinali amayakin oldumu bile rhat degilim kafamçokkarıştı

herkese günaydın arkadaslar....
eeee nasıl gıdıyor bırlık....
benım ehhhhhhhhhh işte .....
bildiginiz gibi...

kayın valdesiyle altlı üstlü yada yanyana oturanlar inanınki arkadaşlar biz aynı evi paylaşanlar olarak o şekilde oturmaya bile razıyız sonuçta kapınız ayrı eviniz eşyanız ayrı ama bizim içi,n öyle değil evine alışveriş yapamazsın istediğini yiyemezsin banyo yapamazsın istediğin programı seyredemezsin kocanla şakalaşamazsın başbaşa bi kahvaltı yemek yiyemezsin arkadaşlarınla oturup rahatça sohbet edemezsin ailen geldiği zaman onlarla başbaşa olamazsın onlar için aklındakileri istedikleri yapamazsın o kadar zorkiiiiii hele bide evliliğin ilk yılları oldumuu daha beter ((

mesela benim kayın valdem allah daha çok sağlık versin çok sağlıklıdır ama hiç bi iş yapmaz hep manikür yapsın saçını başını tarasın çay kahve sigara koy önünee akşama kadar dünya umrunda olmaz görümcem dul çalışıo kızıyla oturuyo boşanırken annemide yanıma alcam demişti ama yapamadı annesiyle gene bana kaldıı ve her günn akşamm arar kızını derki buraya gelin yemek yiyin öyle gidersiniz der bide onları toplar başıma ama halbukii ne pişenden haberi var ne bişiden bu yüzden hep kocamla tartışıyoruz halbuki bana deseki kızım ne pişirdin ablanla5rıda çağıralımmı die gene kızmamm tabi derim ama düşüncesiz bi insan oğlu pek bi kıymetli iki şakalaştıkmı bana hemen yapma acıtcaksın canını der kocama bi sabah kahvaltı hazırlamazsam kalkar oğluna ah oğlumm aç gidiyosun kahvaltısız işe gidilirmi die fitler halbukii bekarken oğlunun önüne bi yemek bile koymamış bu nsan düzeni sofrayı temizliği benle gördüler kocamda farkında ama ses çıkarmaz (hep benden yanadır ama belli etmez.....

slm arkadaşlar .....ben 14 aydır beraber oturuyorum evlendiğimden beri yani kaynanamı çok seviyorum çok ii birisi benim kaynanamdan ii başka bir kaynana olamas diyorum ama aslada kaynanayla oturulmas geçmiş sayfalarda bi arkadaş yazmış sorun evi kendi eviniz gibi görmemek evet aynen öle herşeyi yapıyom cnımın her istediğini ne istersem oluyo bi yere gitmek istesem sadece eşime sorarım ama olmu7yo bazen temizlik edesim gelmiyo içim istemiyo benim düzenim diil ben kaynanamın evine geldim kayınpeder rahmetli olmuş asla yalnız bırakamsdım kaynanamı asla saygısızlığımız yoktur birbirimze eğer anlaşamıy olsaydık yalnız kalmana karşın oturmasdım çünkü başka oğlu var ona güvenerekten hiç olmuyosa yalnız kalırdı ama diyorumya çok sevityyorum allah rası olsun hiç art niyeti olmmıştır hiç düşünmedim ahkkımda başkalarına konuşurmu diye ama olmuyo işte ne yapım ben kötümüyomn

İlk evliliğim yaptığımda aynı bina içerisinde yaşıyorduk kayınvaldem ve görümcemle..Babamın tüm itirazlarına rağmen kabul etmişitm aynı bina içinde yaşamayı onlarla...iyi niyetli düşünüyordum,anlaşırım,yapamassın diyenleri utandırrım diyordum.Çalışırken herşey iyiydi,ne zaman doğum yaptım ve eve dönemk zorunda kaldım,o zaman birden herşey farklılaştı..bilemiyorum sorun aynı binada mı otrumakta yatıyordu,yoksa kişilerin karakterleimi rahatsızlıkl vericiydi..bunlar tartışılır..ama ikinci evliliğimi yapacağımda eşimden rica ettim,aynı yerde oturmayalım lütfen diye,o da kırmadı beni..şimdi bir vasıtayla gidip gelinecek mesafede yaşıyoruz,kayınvaldem anlayışlı,gerektiğinde bi çok konuda bana danışan,konuşabildiğim,oğlunu bana kayırmayana bir hanım.Ne kadar iyi geçinirseniz geçin,kapılar ayrı,evler uzak olmalı diye düşünüyorum naçizhane...

ewet arkadasım sana katılıyorum...
keşke bızde altlı ustlu otursak...
hangı bırını anlatsamkı.....

veee bu arada yenı gelen arkadaslarım hoşgeldiniz...
hepinize hayırlı cumalar...

börtü böcek cim...
eger kızmasan bir sorum olacak...
ilk evliliginden neden ayrıldın...
cevap vermezsende anlarım...

börtü böcek cim...
eger kızmasan bir sorum olacak...
ilk evliliginden neden ayrıldın...
cevap vermezsende anlarım...

Yok niçin kızayım Asskım cığım...Her insanın bri beklentisi olur hayattan,bir eşten..Ben aradıklarımı bulamadım diyeyim,bunlara birde ailevi baskılarda girince dayanamdım..Ben bir çok sorunla karşı karşıya idim ve psikolojik durmum gitgide boızulmuştu..3 buçuk yıl birşeylerin değişceğini bekleyerek geçridm,birazda oğlumun büyümesdini bekledim..ama umutlarım yeşerecğine tümden çürüdü gitti...Yani evlilikler dıaşrdan bakıldığı gibi yorumlanamıyor..sizinki bana benimki size uymayabiliyor..ben sadece mutluğun peşinden koştum,onuda şuanda yakaldım zaten,eşimi çok seviyorum.

anladım canım böylesi hayırlı olur inş.. senin için...ve oglun için...oglun kac yasında...
ve bişi daha sorabılır mıyım?
oglun için zor oldu mu boşanmak...yani ayrılmak...
kızma bana nolur merak edıyorum gercekten sonu nasıl olur dıye...
arada bende düşünmüyor degılım...
ama kesin degıl tabiii...

Arkadaslar bende bu klube uye olayımm
kaynanamla altlı üstlü oturuoss
valla bi uyumaya cıkıom ewime(
iyi anlaşıyorus ama hep asagıdayız
napalmmm ..

Arkadaslar bende bu klube uye olayımm
kaynanamla altlı üstlü oturuoss
valla bi uyumaya cıkıom ewime(
iyi anlaşıyorus ama hep asagıdayız
napalmmm ..

gel arkadasım hoşgeldin....

herkese günaydınnnnn.......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…