Kaynanasıyla Birlikte Oturanlar Kulübü

oyyyyyyyy benim kankam Şeniz
geldim topigine bir cay kahve bişiler ver yaa sositososito

maalesef ama bende ayı apartmandaım kaynanam 4. eltim 3. ben 2. kattayım ama ikisindende pek hoşlanmıorum çunku bu kadar yakınlık ii deil haftada 1 kez görsek birbirimizi daha ii ama böle bazen hergun her dakka görmek zorunda kalıom eşimle nee konuşuosam dinleyip sonra bana anlatırlar eşimle ösel bişi konuşcam zaman dışarı gidioz maalesef ama bitliim sana özendim ben keşke benimkilerdde öle olsa nolurdu sankiin

slm kizlar aralar nasil bakalim hersey yolundami kaynanalarla

aman arkadasım nasıl olsun ugrasıyoruz işte senın nasıl....

slm kızlar nasılsınız
ben hiç ii değilim
sorun ise eşim ve ailesi
ne yapacağimi nasıl davranacağim 14 yılldır bilemedim ve bilemiyorumda dah ne yapmam gerekiyo
yoruldum artık herşeyden herkesten
bazan bağirip yeter artık demem geliyo
herşeyime karişiyiyorlar çocuklarım dahıl
onların yüzünden oğlumla hiç ii anlaşamiyorumz
onlardan destek gördüğü için çok aksi bir çocuk oldu
ayrı oturuyodum 1.5 yıldır aynı apartmandayız yememiz beraber hiç güzel değil
eşime anlarla ilgil hiç birşey diyemiyorum çünkü
onlar anne baba olduğu için yanlişta olsa onlara hak veriyo
ay arkadaşlar başinizi şişirdim neyse allah yardimcimizolsun

hoşgeldin ablacım....
ne demek başınızı şişirdim aşkolsun...
bende bunlardan dertleşiriz diye burayı actım ya....
aynı anlattıklarını bende yaşıyorum...
inan ki ne eksigi var ne fazlası...
benımde kızım var oda bana düşman sanki...
şımardıkça şımarıyor....
inanınki sanki yaşamıyorum hayatım berbat...
her zaman beklerim ablacım ne demek....
a.s.:1hug:

kızlar slm bende 12 yıldır kaynannamlarla bırlıkte oturuyororum.ama son senedır onlar yazın koye gıdıyolar kısın gelıyolar ve bugun geldıler koyden acyıp sınırlıyım dogumuma 15 gun var guya ben dogum yapıcam dıye geldıler oysakı bana faydadan cok kulfetlerı var.su koca karnımla bu sabah 7,30 kalktım ve ben daha yenı oturdum artık ayakta durmaya dermanım kalmadı .of cok sıkılıyorum anlatamamm ya depresyona gırcem galıba zaten hamılelık yeterınce sıkmaya basladı benı bıde bunlar geldı ustune cıldırcamya ıste evın tek cocuguyl evlenmenın dez avantasları bu olsa gerek .hıc ama hıc sevmıyorum ama yrılamıyoruzda nasıl gecıcek bu hayat boyle bılmıyorum.bıde kayın peder sureklı evde onun yanında dogru durust oturamıyorum yatıp kalkamıyom .onlar gelmeden once ıstedıgım gıbı yatıp kalkıyodum kendı evımde ozgurlugum elımden alın sankı offfffffffff cok kotuyum ya sabah dr gıdıcem buyuk ıhtımalle yarın dogum yapıcam onu dusunuyom sımdıde gelen gııden arkadaslarım onlar varken gelmek bıle ıstemıyo kusura bakmayın arkadaslar bıraz karısık anlattım galıba ama ıcımden geldıgı yazdım bundan sonra galıba sızınle cok sık konusucaz hayırlısıyla bı dogum yapıyımda allah hepımızın yadımcısı olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

hoşgeldin ablacım....
herzaman hepinizi beklıyorum....
bende aynı şekıldeyım dogrusu...
ben depresyona gırdım bıle heralde...
küçücük bişeye hemen parlıyorum....
dogumun inş...hayırlı olsun....
üzülmemeye çalış....diyorum ama zor bılıyorum....
a.s.

irem tuana eşin tek çocuk olabilir.bu aynı evde kalmanızı gerektirmez ki.eğer sağlıkları yerindeysa pekala kendi evlerinde kalabilirler.eşinle konuş bize anlattığın gibi eşinede anlat.bazı büyükler neden anlayışlı olmuyolar yada bencil davranıyolar anlamıyorum
beraber oturan tüm bayanlar allah yardımcınız olsun:Saruboceq:

hepinize günaydınlar arkadaslar nasıl gıdıyor....
benım felaket yaaa

herkese gunaydın kızlar ....
nasıl gıdıyorrr.....benımkını bılıyorsunuz....

merhabalar ben aranıza yenı katıldım we ilk ilgimi çeken konulardan biri bu oldu we ben de paylaşmak istedim 2 yıllık ewlıyım bı sene gecıcı olarak sobalı ew tuttuk 1 sene sonra da kayınpederim wefat etti we kayınwalıdem yalnız kaldı 1 sene oldu ama kaynanam hala ewinde yalnız kalmaya alışamadı kaynım war 1 tane ama oda üniwesitede okuyor burda degıl yanı kaynanam arada bize geliyo kalıyo onun harıcın de her zaman kendı kaynanasında kalıyor oda 83 yasında allah korusun ama ne olcagı bellı diil we o ölürse direk benim başıma kalıcak sırf o yuzden şimdilik kaloferlı ewe cıkamıyorum yoksa gelıcek bız sobalı odada yatıyoz di e gelemio kısın babane ölünce ben ne yapıcam üstelik kendi ewi de war ama korkuyomuş ne warsa sankı bana yardım edin lütfen nasıl alıştırcam onu ewinde kalmaya bılmıyorum ama bıraz daha düşünürsem kafayı yiycem wallla yarrrrdımmmmmmmmmmmmmmm edin ne olur bı fıkrı olan warsa yazsın beklıyorummm

hoşgeldin arkadasım.....
ne desem bılmıyorum ki....
biz bak birlikte oturuyoruz ben bile kafayı yıcem az kaldı çıldırmama...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…