vereyım hayatım ne demek hoşgeldin....
anlatt arkadaşım dök içinii yoksa içine attıkça çatlar sıkıntıdan insanewet arkadasım sana katılıyorum...
keşke bızde altlı ustlu otursak...
hangı bırını anlatsamkı.....
slm kızlar nasılsınız
ben hiç ii değilim
sorun ise eşim ve ailesi
ne yapacağimi nasıl davranacağim 14 yılldır bilemedim ve bilemiyorumda dah ne yapmam gerekiyo
yoruldum artık herşeyden herkesten
bazan bağirip yeter artık demem geliyo
herşeyime karişiyiyorlar çocuklarım dahıl
onların yüzünden oğlumla hiç ii anlaşamiyorumz
onlardan destek gördüğü için çok aksi bir çocuk oldu
ayrı oturuyodum 1.5 yıldır aynı apartmandayız yememiz beraber hiç güzel değil
eşime anlarla ilgil hiç birşey diyemiyorum çünkü
onlar anne baba olduğu için yanlişta olsa onlara hak veriyo
ay arkadaşlar başinizi şişirdim neyse allah yardimcimizolsun
aman arkadasım nasıl olsun ugrasıyoruz işte senın nasıl....
kızlar slm bende 12 yıldır kaynannamlarla bırlıkte oturuyororum.ama son senedır onlar yazın koye gıdıyolar kısın gelıyolar ve bugun geldıler koyden acyıp sınırlıyım dogumuma 15 gun var guya ben dogum yapıcam dıye geldıler oysakı bana faydadan cok kulfetlerı var.su koca karnımla bu sabah 7,30 kalktım ve ben daha yenı oturdum artık ayakta durmaya dermanım kalmadı .of cok sıkılıyorum anlatamamm ya depresyona gırcem galıba zaten hamılelık yeterınce sıkmaya basladı benı bıde bunlar geldı ustune cıldırcamya ıste evın tek cocuguyl evlenmenın dez avantasları bu olsa gerek .hıc ama hıc sevmıyorum ama yrılamıyoruzda nasıl gecıcek bu hayat boyle bılmıyorum.bıde kayın peder sureklı evde onun yanında dogru durust oturamıyorum yatıp kalkamıyom .onlar gelmeden once ıstedıgım gıbı yatıp kalkıyodum kendı evımde ozgurlugum elımden alın sankı offfffffffff cok kotuyum ya sabah dr gıdıcem buyuk ıhtımalle yarın dogum yapıcam onu dusunuyom sımdıde gelen gııden arkadaslarım onlar varken gelmek bıle ıstemıyo kusura bakmayın arkadaslar bıraz karısık anlattım galıba ama ıcımden geldıgı yazdım bundan sonra galıba sızınle cok sık konusucaz hayırlısıyla bı dogum yapıyımda allah hepımızın yadımcısı olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?