slm kizlar ben ayni evde degilim yan yanayiz
önceleri yani buraya tasindiktan sonra
yemegi bile beraber yiyoduk biktim dedim kendime
ve esime artik ayri yyemek yapmak istiyorumve
evimde yemek istiyorum dedim esimde tamam dedi
onlara demedik yeemge gitmedim cagirdilar canim istemiy yemeyaptim vs...
ondan beri arada sirada gidiyoruz cokta iyi benim icin
hoşgeldin arkadasım.....
ne desem bılmıyorum ki....
biz bak birlikte oturuyoruz ben bile kafayı yıcem az kaldı çıldırmama...
walla cn nıe bu kadar anlayıssız bunlar ya bızımı cekemıolar yoksa cokmu sewiyolar da illa yanımızda olmak istiyolar anlamadım gıttı çoçuklarının da eslerıyle arasında sırun cıkmasına sebeep oluolar hoslarına gıdıo walla kaynana yanında oturan yada ilerde benim gibi beraber oturmak zorunda kalma ihtimalı olanlara allah cok cok yardım etsın canım ...
açıkcası ne yalan söylıyım eşim istedigi gibi gider ama ben altlı ustlu olduktan sonra hiç inmem bile aşagı..
aynen katılıyorum sana walla ama onlar bızı sewdıklerınden diil oğullarından bööle yapıolar fesatlar işte allah onlarada akıl mantık wersin imşallah
canım ya ayrıyken sonradan birleşmek eminim çok zor olmuştur bizde sizin gibi bir ev alana kadar birlikte oturucaz diye konuştuk ama bana hiç ayrılmayız gibi geliyormirmirmirmir
merhaba arkadaşlar, ben kayınvalidemle oturmuyorum ancak sizi çok iyi anlıyorum eminim çok zor bir durumdur ve ayrı çıkacağınız günü sanki nefesini tutmuşsun ve bırakmayı bekliyormuşsunuz gibi sıkıntılıdır. Allah biran önce yardımcınız olsun.
bende sana katılıyorum arkadasım...
insanlar bu kadar mı iki yüzlü olur.....
ALLAHım sabır versin bize inşallah...
aramızı bozmak için ellerinden geleni yapıyorlar...
sadece anası olsa iyi bütün aile...
ben ALLAHıma havale edıyorum...:Saruboceq:
ay walla ya ewlenmeden önce cok iiydi kızım kızım şimdi kıskanıo ya benımkı aşkım dememi bile kıskanıo yalan atmıyorum gercekten inşallah bir gun beraber oturmak zorunda klmam yoksa kesin ewliliğim tehlıkeye gırer gercekten allah korusun walla sizdede bi an önce hayırlı bı ew nasıp etsin canım
benimki evlenmeden öncede böyleydi ama bu kadar da olacagını bilemezdim..
kızım demese bile insan gibi davransa yeterdi bana...
onu bile çok gördü şimdi konuşmuyoruz böyle iyi mi oldu sanki...
ALLAHIM BİLDİĞİ GİBİ YAPSIN...:Saruboceq:
e bazıları öncedende belli edio benımkı cok sessizdi ama analadım ki onlardan korkcn ztn cnm içten pzarlıklı oluyolar allah yardımcımız olsun canm demek konusmuyonuz ha üzüldüm doorusu ama bi yerded de iii olmuş en azın dan ayrı oadalrda olursunuz ama işte dediğim gibi eşlerimize yansıyo mutlu oluolar sankı aramız bozulunca ya ama aynı ew için de de küs olmak kolay diil ya allah kolaylık we cok sabır wersin snaa sadece kayınwalıden mı war yanında kayınpeder falan da war mı canım
kayınpederde var evde....oda ayrı bir dert....
gercekten dedıgın gıbı bır baskasına anlatsam senın kaynanan öyle degıldır der...
çok sessız görsen içten pazarlıklı....birgün muradına erecek bizi ayırdıktan sonra...
eşimde hep ailesini haklı görüyor...
anlıcan koskoca evde çok yanlızım...iyiki kızım var...:asigim:
senin durumlar nasıl...:uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?