Kaynanasıyla Birlikte Oturanlar Kulübü

slm kizlar ben ayni evde degilim yan yanayiz
önceleri yani buraya tasindiktan sonra
yemegi bile beraber yiyoduk biktim dedim kendime
ve esime artik ayri yyemek yapmak istiyorumve
evimde yemek istiyorum dedim esimde tamam dedi
onlara demedik yeemge gitmedim cagirdilar canim istemiy yemeyaptim vs...
ondan beri arada sirada gidiyoruz cokta iyi benim icin

hoşgeldin arkadasım nerelerdesın .....
çok sevındım adına güzel yapmıssın...
a.s.

arkadaşim ne yazikki bende aynı derten muzdarıpım.11 yıl ayri otryoduk
kayın pederim ev yapinca altlı üstlü oturmaya başladık 2 yıl olacak
yememiz beraber dediğin gibi olmuyo kaynımlar gelir akşama kadar pişir yedir yıka bide temizlik yap bende biktim ya
bide kaynanam böle diyo
bir pazarım var kahvaltı yapmaya burnumdan geliyo
ayır kardeşim yaaslında söylenecek çok söz var işte diyemiyorum
ama seni tebrik ederşim eşin çok anlayişli bir olmalkı bu kararına sayğıyla karşilamiş
benimkine hayatda diyemem hemen kavga çikartir
of of of biktim vallahı şu üçgünlük dünyadan yaşamakmı bu
hep bana hep bana olurmu ya .neyse allah yardimcim olsun :Saruboceq:senağlama
hepimize allah kolaylıklar versin:Saruboceq:

hoşgeldin arkadasım.....
ne desem bılmıyorum ki....
biz bak birlikte oturuyoruz ben bile kafayı yıcem az kaldı çıldırmama...

walla cn nıe bu kadar anlayıssız bunlar ya bızımı cekemıolar yoksa cokmu sewiyolar da illa yanımızda olmak istiyolar anlamadım gıttı çoçuklarının da eslerıyle arasında sırun cıkmasına sebeep oluolar hoslarına gıdıo walla kaynana yanında oturan yada ilerde benim gibi beraber oturmak zorunda kalma ihtimalı olanlara allah cok cok yardım etsın canım ...

amin canım inşallah...
çok zor bende çıldırcam....
altlı ustlu olsam yıne şükür dicem ama bır evde bır odaya tıkanmak okadar agır ki anlatamam...
kocada anlayışsızsa gelde tımarhanelik olma....

frezya ablacım dedıgın dogru yaşamak mı böyle aynı bende senin gibi düşünüyorum....
ALLAHım bize yardım etsin sabırlar versin inşallah...
:Saruboceq:senağlama

biz altlı üstlü otursakda bişey değizmez oğullarından ayrılamazlar allah hepimize sabır versin :Saruboceq:

açıkcası ne yalan söylıyım eşim istedigi gibi gider ama ben altlı ustlu olduktan sonra hiç inmem bile aşagı..

bizimki mecburiyetten birlikte oturmak dükkan var birlikte çalışıyorlar ayrı yada bir oturmak farketmez yani hep birlikte oluruz yine ne yazıkki

anladım arkadasım...
bizimkide ev yapılacak ALLAHIM KISMET EDERSE kira vermeyelimde eve baslayalım dedık para falan biriktigi yok..ev olasıya kadar bızımkıde...zaten önce 3sene kirada durduk baktık olacak gıbı degıl...
ondan birleştik ....sanki çok güzel oldu böyle....

canım ya ayrıyken sonradan birleşmek eminim çok zor olmuştur bizde sizin gibi bir ev alana kadar birlikte oturucaz diye konuştuk ama bana hiç ayrılmayız gibi geliyormirmirmirmir

açıkcası ne yalan söylıyım eşim istedigi gibi gider ama ben altlı ustlu olduktan sonra hiç inmem bile aşagı..

aynen katılıyorum sana walla ama onlar bızı sewdıklerınden diil oğullarından bööle yapıolar fesatlar işte allah onlarada akıl mantık wersin imşallah

aynen katılıyorum sana walla ama onlar bızı sewdıklerınden diil oğullarından bööle yapıolar fesatlar işte allah onlarada akıl mantık wersin imşallah

bende sana katılıyorum arkadasım...
insanlar bu kadar mı iki yüzlü olur.....
ALLAHım sabır versin bize inşallah...
aramızı bozmak için ellerinden geleni yapıyorlar...
sadece anası olsa iyi bütün aile...
ben ALLAHıma havale edıyorum...
:Saruboceq:

canım ya ayrıyken sonradan birleşmek eminim çok zor olmuştur bizde sizin gibi bir ev alana kadar birlikte oturucaz diye konuştuk ama bana hiç ayrılmayız gibi geliyormirmirmirmir

hem nasıl koydu biliyomusun?
bizde hiç ayrılamıcaz galiba....
inşallah olur bir an önce kendi evlerimiz..

merhaba arkadaşlar, ben kayınvalidemle oturmuyorum ancak sizi çok iyi anlıyorum eminim çok zor bir durumdur ve ayrı çıkacağınız günü sanki nefesini tutmuşsun ve bırakmayı bekliyormuşsunuz gibi sıkıntılıdır. Allah biran önce yardımcınız olsun.

çok sagol arkadasım inş..kendimize ait bir evimiz olur....amin ....:Saruboceq:

ay walla ya ewlenmeden önce cok iiydi kızım kızım şimdi kıskanıo ya benımkı aşkım dememi bile kıskanıo yalan atmıyorum gercekten inşallah bir gun beraber oturmak zorunda klmam yoksa kesin ewliliğim tehlıkeye gırer gercekten allah korusun walla sizdede bi an önce hayırlı bı ew nasıp etsin canım

benimki evlenmeden öncede böyleydi ama bu kadar da olacagını bilemezdim..
kızım demese bile insan gibi davransa yeterdi bana...
onu bile çok gördü şimdi konuşmuyoruz böyle iyi mi oldu sanki...
ALLAHIM BİLDİĞİ GİBİ YAPSIN...

e bazıları öncedende belli edio benımkı cok sessizdi ama analadım ki onlardan korkcn ztn cnm içten pzarlıklı oluyolar allah yardımcımız olsun canm demek konusmuyonuz ha üzüldüm doorusu ama bi yerded de iii olmuş en azın dan ayrı oadalrda olursunuz ama işte dediğim gibi eşlerimize yansıyo mutlu oluolar sankı aramız bozulunca ya ama aynı ew için de de küs olmak kolay diil ya allah kolaylık we cok sabır wersin snaa sadece kayınwalıden mı war yanında kayınpeder falan da war mı canım

Son düzenleme:

kayınpederde var evde....oda ayrı bir dert....
gercekten dedıgın gıbı bır baskasına anlatsam senın kaynanan öyle degıldır der...
çok sessız görsen içten pazarlıklı....birgün muradına erecek bizi ayırdıktan sonra...
eşimde hep ailesini haklı görüyor...
anlıcan koskoca evde çok yanlızım...iyiki kızım var...
:asigim:
senin durumlar nasıl...:uhm:

hep aynı canım ya bıldıgın gıbı suan yanyana diiliz AMA HER AN OLABILIRIZ KAYINPEDER VEFAT ETTİ KALDI KAYNANA KALMIO KENDI EWİNDEDE HAYIRLISI DIYORUM İŞTE BAŞKA BISEY YAPAMIYOZ KI CANIM BENİM EŞİM DE ANNESININ DEDİKLERINE İNANMIYOR TELEFONA KAYDTMEK GEREK BUNLARI ASLINDA O ZAMAN GORURLER ANYA YI KONYAYI WALLA CNM KAYINPEDRREDE WARMIŞ SENDE O DA COK ZOR CNM SENI İNAN ÇOK İİİ ANLIYORUM CUNKU BIZ DE BI SENE GECICI OLARAK BABAMIN TAYINI DIYARBAKIRA CIKINCA GITMEDIK WE BABANEMLERDE KALDIK İNAN COK ZOR CNM BAK İİİKİ KIZIM WAR DİOSUN BENDE ODA YOK BEN NE YAPCAM :bbo::bbo::bbo::bbo:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…