Kaynanasıyla Birlikte Oturanlar Kulübü

kimse yok mu arkadaşlar....

bu sayfayi gorunce cok dertlendim k.valideyle oturmak cok zor ozel diye bisi yok .bide sirf bu yuzden ben pskologlara dustum stresten bebegim olmuyo 2 yil birlikte oturdum 6 aydir ayri oturuyorum nerdeyse esimle bosanma noktasina gelmistim bu yuzdenen sonunda esimde anladi ciktikta kurtulduk darisi basiniza dusundukce o gunleri deliriyorum allah kolaylik ve co0ok sabir versin arkadaslar

arkadasım yazdıklarına aynen katılıyorum bende aynı dertteyim şuan...
sagol arkadasım inşallah birgün bizde kurtuluruz...
bende ayrılma noktasındayım şimdi...sonumuz nasıl olacak ALLAHIM bilir artık...

ÜZÜLME ARKADASIM İNŞALLAH BİRGÜN OLUR...
KIZIM VAR DIYORUM AMA BAZEN ONADA İÇİM ACIYOR ODA MUTSUZ OLUYOR...
SENDE ÇOK İYİ DÜŞÜN BENCE...
:1hug:

bende 3,5 sene beraber oturdum
başta bizde istedik iyi olur tecrübe sahibi
yardımcı olur diye ama öyle olmadı bu 3,5 sene nasıl yaşadım bir ben bir Allah bilir
helekide anlayışsızsa
şimdi ayrıyız iyiyiz ama arada soğukluk kopukluk var
istiyorumki yaptıklarımı canı gönülden kendi annemmiş gibi yapıyım ama olmuyor
anne derken bile içimde gelerekten söylemiyorum
o yüzde tatlı olacaksan taa başından kesinlikle ayrı oturacaksın
haa istisnalar hariç beraber oturup güzel anlaşanlarda var
ayrı oturup anlaşamayanda var

aynı söylediklerini bende yaşıyorum...
aslında bütün birlik olanlar hep aynı sorunları yaşıyor galiba...
ben 1.5senedir birlikteyim ama sınırlarım iyice zorlanıyor bilmiyorum artık nereye kadar sabrebilirim ve dayanabilirim..
hepsinden sogudum iyice...

cnm benim bide kizin var sanirsam benim cocuk sorumlulugum yok simdilik daha dogrusu olmuyo cocugum gitmedigim dr pskolog kalmadi kizin icin biraz daha sabir biliyorum cok zor cok berbat amaarada cocuk var hassas bi konu yani zaten ayriliklarin cogu bu yuzden oluyoev ustune ev olmuyo esin ne diyo peki bu duruma cnm

zaten çocugum için sabrediyorum ya...
yoksa çekilir mi bunlar böyle....
eşimle pek konusamıyorum aşırı anneci...
onun için ayrılma noktasına gelıyoruz işte birazcık olsun karım dese hiç sorun kalmayacak...
haksızlıga ugramaktan yoruldum artık...
sen nasılsın?

cok haklisin cnm ya hic bisey icinden gelmiyo insanin cnm ben yavas yavar toparlaniyorum ayri eve cikinca meslegime turist rehberligine geri dondum simdi kis sezonu oldugundan ofisteyim rezarvasyon yapiyorum

arkadaslar bende 4 seneye yakin kayinvalidemlerle oturdum
berbatti diyebilirim kocanla ayni evin icinde yabanci gibi oluyosun ayrica istedigin gibi basbasa gezmeye gidemiyosun 5 senedir de evim ayri sükür ALLAH herkese nasip etsin

berbatti diyebilirim kocanla ayni evin icinde yabanci gibi oluyosun ayrica istedigin gibi basbasa gezmeye gidemiyosun 5 senedir de evim ayri sükür ALLAH herkese nasip etsin

gecmis olsun cnm darisi tum isteyenlere en kisa zamanda istedikleri hayata kavussunlar

aynı ev olmasa da altlı üstlüyüz ama allah şükür hiç rahatsız değiliz

ewet haklısın...
bende ayrı eve çıkmayı sayamayacagın gözle bekliyorum inşallah hayırlısıyla hepimiz kendi evlerimize çıkarız....
:Saruboceq:

herkese günaydınlarrrrr........
bugunumuz güzel geçer inşallah...

günaydın kızlarrr herkesin güzel bi gün geçirmesini diliyorum
ben kayınvaldemle oturmuyorum o bir başka şehirde yaşıyooo ama seneye yanımıza gelmek istiyo bilmiyorum ne yapiimmm ooofffffff

günaydın kızlarrr herkesin güzel bi gün geçirmesini diliyorum
ben kayınvaldemle oturmuyorum o bir başka şehirde yaşıyooo ama seneye yanımıza gelmek istiyo bilmiyorum ne yapiimmm ooofffffff

günaydın arkadasım...
seneye kadar daha çok var ölcez mi kalcaz mı belli olmaz ...
yınede o gelesıye kadar keyfını çıkar...
sonra istedigin bişeyi yapamazsın artık..

evet doğru söylüyosun ama canımı sıkıyor her tel de konuşunca yok işte gelicem falan diyooo gelmede diyemiyorum ama herzamanda tekrarlanmazki dimi

evet doğru söylüyosun ama canımı sıkıyor her tel de konuşunca yok işte gelicem falan diyooo gelmede diyemiyorum ama herzamanda tekrarlanmazki dimi

seni gıcık etmek için ugrasıyordur....
senin yine uzakta benim burnumun dibinde...
onlar olmasa gıcıklıgı kim yapacak...
:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…