bide şey diyorum eskisi gibi olmaz herhalde sonuçta o benim evim geliyooo eşimde yanımda yaa
yoksa kendimimi avutuyorum bilemedim valla
canım üzülme kendini hasta edersin
inş en kısa zamanda kendi evine geçersin canım
günaydın kızlarrr herkesin güzel bi gün geçirmesini diliyorum
ben kayınvaldemle oturmuyorum o bir başka şehirde yaşıyooo ama seneye yanımıza gelmek istiyo bilmiyorum ne yapiimmm ooofffffff
slms kizlar size bi olay anlatcam ama bu gorumceyle ilgili 5 yasindaki cocuk yapmaz onun yaptigini .her neyse bugun bi aile dostumuza gittik gelirken benim tel caldi benim telefonumun melodisi gorumcemin eski sevgilisiyle hatirasi varmis bana hemen o melodiyi degistir dedi ben dururmuyum bu benim tlf seninle ilgisi yok dedim bozuldu ozaman benim yanimda degistir dedi hayir dedim sen karar veremezsin sizce kim hakli bence yaptigi sacmaligin daniskasi
kaydirigubbakcemile5 kimsecikler yokmu yaaaaaaaaaaaaaaaaa
canım sıkıldııııııııııııııııı kaydirigubbakcemile5
slms kizlar size bi olay anlatcam ama bu gorumceyle ilgili 5 yasindaki cocuk yapmaz onun yaptigini .her neyse bugun bi aile dostumuza gittik gelirken benim tel caldi benim telefonumun melodisi gorumcemin eski sevgilisiyle hatirasi varmis bana hemen o melodiyi degistir dedi ben dururmuyum bu benim tlf seninle ilgisi yok dedim bozuldu ozaman benim yanimda degistir dedi hayir dedim sen karar veremezsin sizce kim hakli bence yaptigi sacmaligin daniskasi[/Q
merhaba cnm o bnce senın ustunde otorıte kurmaya calısıo dedıgını yaptırmak istiyo ama dikkat et bööle bööle başlar
boşwer görümce işteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
ne derse ne yapsa yerıdır canım
ben eltim kaynanam aynı binadayız ama olmuo olmuo olmuo çunku birbirimizi çok sık göruoruz ya bu sefer yapılan her hareket göze batıo insanlar ustune alıo kocamı alıp istediğim yere gidemıom ben rahatça bi yere gidemiom keşke uzak olsak hafta 1 kere göruşmek daha ii olur die dusunuorum bide bi yere gidioz yalnız nerde kaynanan eltin diolar ben onlarla gezmek zorundamıım kocamla yalnız gezemıcemmi demi ama . bende busefer gitmıom kimseye ozmanda neden gelmıonuz diolar nasıl olcak aklım olsaydı kesinlikle uzakta oturmak isterdimm nişanlıyken sölerdim eşime ama şimdi bikere buraya taşındık malesef gidemiorumm
slm ..
iyi yapmışsın boşwer...
sen haklısın..aynı şey sende olsa değiştirmezdi demi...sengözlerimebaksanab
aslinda deldir ne yapsa yerdirdemek lazim cunku ancak deli olanlar boyle yapar zaten onun aklindan supem var.bi iyi bi bakmisin canavar aman deli iste:dilcikar:slms kizlar size bi olay anlatcam ama bu gorumceyle ilgili 5 yasindaki cocuk yapmaz onun yaptigini .her neyse bugun bi aile dostumuza gittik gelirken benim tel caldi benim telefonumun melodisi gorumcemin eski sevgilisiyle hatirasi varmis bana hemen o melodiyi degistir dedi ben dururmuyum bu benim tlf seninle ilgisi yok dedim bozuldu ozaman benim yanimda degistir dedi hayir dedim sen karar veremezsin sizce kim hakli bence yaptigi sacmaligin daniskasi[/Q
merhaba cnm o bnce senın ustunde otorıte kurmaya calısıo dedıgını yaptırmak istiyo ama dikkat et bööle bööle başlar
boşwer görümce işteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
ne derse ne yapsa yerıdır canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?