kaynanasıyla bu durumda olan var mı:(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ben bu kadınla ömr boyu görüşmem ya...sonuçta büyü denilen şey var ve yapanda yaptıran da büyük günah işler.ayrıca bu kadın nasıl dini bilgiye sahip büyünün tövbesi yoktur!

uzak dur bence.

ben bu kadınla ömr boyu görüşmem ya...sonuçta büyü denilen şey var ve yapanda yaptıran da büyük günah işler.ayrıca bu kadın nasıl dini bilgiye sahip büyünün tövbesi yoktur!

uzak dur bence.

su an uzak duruyorum ama korkuyorum esim gelip gittikçe oraya kimbilir ne yapacak diye uzun vadede eşim zorlamaz ins artık düzeldi gidelim beraber diye belki gercekten düzelir kv ama ben nasıl inanabilirim ki buna esim bazen diyor cünkü artık iyi davranıyor diye hissediyorum beni agzımı arıyor bıraktım zamana hayırlısı olur inş

Benim dedem de yapıyordu ben küçükken evde abuk sabuk huzursuzluklar olunca cami hocamız var burda adam baya meşhur başka illerden geliyolar sevabına okuyo falan baya da bilgili o demişti uğraşılıyo ama tutmuyo korkmayın deyip okumuştu hanemize.
Sonra teyzem demişti bunları babamlar yolladı ama yemeyin eve hoca gelip gidiyo uğraşıyolar diye.

Sonradan dedemin yaş ilerleyip bi'tarafı toprağa bakınca imana geldi, şimdi yolu cami oldu kızıyla, damadı da canı oldu:27:

Bak seneler geçti koca kız oldum hala bir lokma ekmeğini yesem besmele çekiyorum içimden.

kızlar ben eşimle üni de tanıştım 5 yıl sevgili olduktan sonra nişan evlilik vs...ben nişanlandıktan sonra cok zor günler yaşamaya başladım iç daralması bunalım gibi psikiyatr a gittim ilaç kullanmaya basladım babamın kalp gözü açık bi arkadaşı vardır inanaırmısınız böyle şeylere bilmem ama bir gün amca bize geldi benim yüzüme baktı sen ilaç mı kullanıyorsun dedi şaşırdım ben tabi

senin ilaçlık birşeyin yok dedi üzerinde musallat var birde sen gecen sene büyülü birşey kullanmıssın yuzun gözün yara olmus dedi kaynanam biz sevgiliyken bana bi krem vermişti ve yüzüm yara olmustu benim

amca bana cevşen falan verdi okudu falan beni bak kızım kaynanana dikkat et yediğin içtiğin şeyleri besmelesiz yeme dedi bi süre sonra eşim yatağında ayağının geleceği yere sıkıştırılmış muska buldu baktırdık ayırma büyüsüsymüş kaynanam çarşaf falan giyiyor normalde beni falan begenmez öyle giyim kusamımı kendi arapça kurusuna gidiyor ve bunları hep kendi yazmış

esimle beraber amcaya gittik o esime annesinin büyü yaptıını annesiyle konusması gerektiğini buna son vermesini söyledi eşim annesiyle konusmaya calıştı büyüden konu acınca kaynanam herseyin tövbesi var falan demiş susturmus eşimi daha yaptığı fenalıkları say say bitmez

anlatsam roman olur daha neler neler bizim evlendiğimiz gün kaynanam tutturdu salon cıkışı benim evime gelinecek diye bizde eşimle büyü falan yapar diye kimbilir ne karıştırıyo diye gitmedik 1 hafta sonra el öpmeye gittik gitmez olaydım bana aileme hakaret etmeye basladı bir bardak su bile ikram etmedi bende artık patladım yeter dedin bu ne terbiyesizlik nisanlıyken etmediğiniz hakaret kufur kalmadı dedim bende insanın küfür bile etti sustum ben zamanında

sonra cıktık geldik esim anne baba hakkı diye gidiyo gelio ben görüşmüyorum 1 yıl olacak daha hiç gitmedim eşim sanki üzülüyor gibi bu duruma ama o da bundan sonra görüşmeyin annem in agzı durmaz en iyisi bu sekilde diyor

kaynanam uzaktan bile rahat durmuyor oğlından devamlı para istiyor bizim maddi durumumuzda öyle iyi değil su anda esya borcu falan ödüyoruz cok bunaldım ve paylaşmak istedim uzun oldu kusura bakmayın

Sana anne baba hakkı diyen eşine---yapılan büyü ancak kişinin imanı gidince işlermiş de bakalım ne diyecek?

Her günahın tövbesi mi varmış bak sen? kayınvaliden herşeye bir kılıf buluyor sanırım...

KUL HAKKI ALMANIN TÖVBESİ YOK.YARADAN DİYOR Kİ : NE İLE GELİRSEN GEL KUL HAKKI İLE GELME...

PEEEHHHH...

Oku- üfle,yaz- çiz, sil -boya...sonrada tövbe haaa...tuhaf...HAYAT SENİN KAYNANAYA GÜZEL...

Allah yar ve yardımcın olsun arkadasım, evet akrabadır ama büyü vs çok yıpratmış seni gitmemen görüşmemen en uygunu, bol felak nas oku sen yine canım büyü varsa Allah ın izniyle bozulur

yorumlarınız için teşekkür ederim kızlar kaynanam kendisini öylesine haklı görüyor ve yaptıklarını kendince öyle güzel savunuyor ki eşime karşı anne oglunun kötülüünü ister mi seni ben dogurdum sana uygun olmayanı ben görebilirim anne istemediği zaman yapılan büyünün tevbesi olur v.s v.s ben artık kendimi kötü hissetmeye baslamıştım bu durumlar normalde bende mi bi gariplik var diye cok tesekkür ederim insan rahatlıyor karsısında mantıklı insanları görünce su an cok kücük bi ilçede yasıyorum çakışmıyrm kafayı yemek üzereydim düşün düşün artık iyi ki yazmısım buraya derdimi:)

Ben bu erkeklerin gözüne perde mi iniyor onu anlamıyorum konu kendi aileleri olunca böyle bir akıl tutulması geliyor bunlara.Kadın besbelli şeytanla işbirliği yapmaya çalışıyor işte anne olsun baba olsun kim olursa olsun görüşülmez konuşulmaz bu insanla yahu.Sen de sakın yumuşayıp görüşme böyle insanları kim olursa olsun hayatına dahil etme.Allaha sığınmak tabi en büyük çözüm o izin vermedikçe kimseye bir şey olmaz.

Allah Korusun .
Ayetel kürsi nas felak oku bol bol evine de as hatta .
Ne beter bir kadınmış derdi ne Ya Rabbim sen koru .

cnm aman deyim yanılıp yenilipte gidiyim deme. boşver onlarla iyi aile olmayı. olmayacak duaya amin deme sakın. düzelmiyor hiç bir şekilde sen ne yaparsan yap melekte olsan düzelmeyecek. bana güven olmayınca olmuyor. bazı şeyler bizim elimizde değil. gidersen pişman olursun. kavga çıkar herşey mahfolur. yada maazallah büyü falan yapan evliliğin yıkılır. sende o iyi niyeti gördüm. gitcek gibisin. eşin sonra üzülceğine şimdi üzülsün. onları yok say hayatına devam et. Sevgiler

bu arada basın sağolsun mekanı cennet olsun iyi insanlar mükafatını görür hem bu dünyada hem öbür dünyada

sağol canm evet canım eğer kaynanam kötü bir insan olsaydı şuan onu duayla anmazdım belkide kurtuldum diye sevinirdm ama iyi oldugu için herzaman duasını gönderirirm nur içinde yatsın

ALLAH'tan dinden bahsedip bu işleri yapanlara rabbim hidayet versin..
Sen ALLAH rızası için örtün ama git en büyük günahlardan olan büyü ile uğraş..
Kınamak istemiyorum ama rabbim şaşırtmasın..
ALLAH ıslah etsin ama eşine ailesi hakkında hiç yakınma,
Tabi ki üzülüyordur ne de olsa aile anne baba bir taraf..
Atsan atılmaz, satsan satılmaz..
Dua et başka ne yapılır ki..

cnm aman deyim yanılıp yenilipte gidiyim deme. boşver onlarla iyi aile olmayı. olmayacak duaya amin deme sakın. düzelmiyor hiç bir şekilde sen ne yaparsan yap melekte olsan düzelmeyecek. bana güven olmayınca olmuyor. bazı şeyler bizim elimizde değil. gidersen pişman olursun. kavga çıkar herşey mahfolur. yada maazallah büyü falan yapan evliliğin yıkılır. sende o iyi niyeti gördüm. gitcek gibisin. eşin sonra üzülceğine şimdi üzülsün. onları yok say hayatına devam et. Sevgiler

canım ben aslında yasadıklarım yuzunden hiç gitmek istemiyorum en son dugunden sonra esimle beyaz bi sayfa acalım el öpmeye gidelim dedik hani evlendik ya birşeylerden vazgecer o da kabullenir diye ama ettiği hakaretleri bi duysanız bende orda patladım bende bagırdım artık yeter dedim ilk defa kendimi öyle savundum sonra olan oldu zaten eşim o zaman yanımda oldu annem düzelmezmiş hep aynı baksana dedi ama şimdi kalbi yumusadı belki düzelmiştir demeye yine basladı

kızlar ben eşimle üni de tanıştım 5 yıl sevgili olduktan sonra nişan evlilik vs...ben nişanlandıktan sonra cok zor günler yaşamaya başladım iç daralması bunalım gibi psikiyatr a gittim ilaç kullanmaya basladım babamın kalp gözü açık bi arkadaşı vardır inanaırmısınız böyle şeylere bilmem ama bir gün amca bize geldi benim yüzüme baktı sen ilaç mı kullanıyorsun dedi şaşırdım ben tabi

senin ilaçlık birşeyin yok dedi üzerinde musallat var birde sen gecen sene büyülü birşey kullanmıssın yuzun gözün yara olmus dedi kaynanam biz sevgiliyken bana bi krem vermişti ve yüzüm yara olmustu benim

amca bana cevşen falan verdi okudu falan beni bak kızım kaynanana dikkat et yediğin içtiğin şeyleri besmelesiz yeme dedi bi süre sonra eşim yatağında ayağının geleceği yere sıkıştırılmış muska buldu baktırdık ayırma büyüsüsymüş kaynanam çarşaf falan giyiyor normalde beni falan begenmez öyle giyim kusamımı kendi arapça kurusuna gidiyor ve bunları hep kendi yazmış

esimle beraber amcaya gittik o esime annesinin büyü yaptıını annesiyle konusması gerektiğini buna son vermesini söyledi eşim annesiyle konusmaya calıştı büyüden konu acınca kaynanam herseyin tövbesi var falan demiş susturmus eşimi daha yaptığı fenalıkları say say bitmez

anlatsam roman olur daha neler neler bizim evlendiğimiz gün kaynanam tutturdu salon cıkışı benim evime gelinecek diye bizde eşimle büyü falan yapar diye kimbilir ne karıştırıyo diye gitmedik 1 hafta sonra el öpmeye gittik gitmez olaydım bana aileme hakaret etmeye basladı bir bardak su bile ikram etmedi bende artık patladım yeter dedin bu ne terbiyesizlik nisanlıyken etmediğiniz hakaret kufur kalmadı dedim bende insanın küfür bile etti sustum ben zamanında

sonra cıktık geldik esim anne baba hakkı diye gidiyo gelio ben görüşmüyorum 1 yıl olacak daha hiç gitmedim eşim sanki üzülüyor gibi bu duruma ama o da bundan sonra görüşmeyin annem in agzı durmaz en iyisi bu sekilde diyor

kaynanam uzaktan bile rahat durmuyor oğlından devamlı para istiyor bizim maddi durumumuzda öyle iyi değil su anda esya borcu falan ödüyoruz cok bunaldım ve paylaşmak istedim uzun oldu kusura bakmayın
Allah ıslah etsin amannnnn herşeyine dikkat et gözün açık olsun kaynananın uğraştığı işler tehlikeli işler kıyafetleri yıkarken evini temizlerken duş alırken sirke kullan..Allah yardım etsin

tatlım ben büyüye inanırım ama kaynananda nasıl bir müslümanmış
oldu ben b,le bile günah işleyeyi büyüyü yapayım amacıma ulaşınca da tövbe ederim varmı böyle bir şey ya
canım bak sirke nazara büyüye iyi gelir evi silerken azcık damlat suya birde
üzerlik otu var onu yak evde gezdir nazar büyü atarmış kötü ruhlar o kokuyu hiç sevmezmiş bideee
halamında kvdesi büyü yapmış cok ama halam eve onlar gelip gittiğinde pet bardağa azcık idrar yapıp diş kapıdan döküyo
bunun iki sebebi var 1 pislik pisliği götütrür 2. idarar pis birşe pis varlıklarda pisliği sever dişarı çıkar diye
ama halam yararını gördü bide dilinden dua eksik etme

Allah yardımcın olsun ben bildiklerimi yazdım tabi bu tür şeylere inanmayanlarda vardır:KK42:

Ben ne okudum simdi? :KK57: :KK57:

:kusmuk:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X