Balayı na neden kv göndersin ki sizin paranız yok muydu. Annenle kv maddi anlamda çok içli dışlı olmuş. Bazen insanın düğününü derneğini kendisinin yapması en güzelidir. Kimseye laf düşmez. Ayrıca bizim nişanı annem yapti. Düğün salonunu biz eşimle tuttuk. Onlar da gelen kendi tarafının altınlarını cebe indirdi. Balayina kendi paramızla gittik . Tamam para harcadık ama her şey içimize sindi. Kimseye eyvallah demedikHayır biz hiçbirşey istemedik sadece kızıma nişan istiyorum dedi oda zaten ben nişan yapmam dedi annemde ben yaparım zaten dedi ama bu günden sonra sabahın köründe annemi aramaya başladı altın ne istiyorsunuz filan diye ben uyuyamadım dedi annem hiçbirşey istemediğini ileti herkes ne takmak istiyorsa dedi sonra annemle irtibati kesti hiçbirdaha gelip gitmedi durduk yere sankı çok şey istemişizde daha isticekmişiz gibi keşke isteseydim baridügünden 1 hafta önce balayına filan gönderemem ben filan diye eve geldi bize onu yapamam bunu yapamam diye annemde dedi ben gönderim ozaman çoçukları balayına sende düğün kameramanını öde filan düğünün içinde paket ama o kameracıyı istemiyordu bende o kameracıyı istiyordum tabii. yok dedi ödemem filan ozaman baya kavga etiler annemle olaylar baya büyümüştü tabii bizde düğünden olcaz diye çok korkmuştuk burnumuzdan geldi. Annem ortayı bulmaya çalişti ağladı hatta her seferinde tamam ben yapim dedi ona bile itiraz ediyordu. Ve ben zaten herşeyi eşimle konuşuyorum eşimde iletince normal olarak olay oluyodu böyle işte
Ya kusura bakmayinda kendinizi hakli cikarmak icin uyduruyorsunuz. Baktim Belcikadaymissuniz. Almanyadaki, Fransadaki, Hollandadaki, Avusturyadaki ve Belcikadaki Tüekler Türk orf ve adetleri gore evlenirler. Yani Nisani kiz yapar. Birde avrupalilarda (türk olanlar degil) zaten evlilik teklifi alibca nisanlinoluyorsun onlar biz gibi ayri nisan yapmaz.Bidakine avrupada demeyim tüm avrupalılar üzerine alınıyor avrupada böyle diyorum avrupalının birisi bizde öyle değil diyor vs.. Valla bölge bölge değişir adetler bizde böyle arkadaş ne yapalım yani. O yüzden kimse yok sen haksızsın öyle şeymi olur kız tarafı bunu yapmalı erkek tarafı bunu yapmalı o buna aitir filan polemiğine girmesin misal her yörenin adetleride farklıdır sonuçta. Nasıl sizin adetiniz kız tarafının nişan yapmasıysa bizim adetimizdede nişanı coğunluk erkek tarafı yapıyor. Saygılar
Kv sizle mi yaşıyor anlamadım o kısmı?Geçen sene kaynım ve görümcem bende kaldılar, görümcem bebeğime bakıyordu kaynım da dershaneye hazırlanıyordu. Ama hiç rızam yokken oldu, bir yıl boyunca huzur denen bir şeyim kalmamıştı, kv iki çocuğunu attı başıma kızıma şunu öğret bunu öğret diye anca emir yağdırırdı. Hiç nasılsın iyisin dimi diye sormak yok yani. Bu sene bakıcı için haber saldım her yere, hastane kontrolü için de kv geldi şu an bizde. Dün bakıcıyla görüşmem vardı kv ilk kez duydu bakıcı fikrini şoka girdi, kızım vardı neden bakıcı tutuyorsun o da senden bir şeyler ogreniyordu yok bakıcıya nasıl guveneceksin yok doverse çocuğu diye söylenmeye başladı, gayet net bir şekilde sadece bakıcıyi uygun gördüm dedim. Sonra üniversite sonuçları açıklandı kaynım yine kazanamamış, kv diyor ki kaynın yine siz de hadi bir sene daha. Kime sordunuz kim dedi ne zaman dedi, dedim. O şansını geçen sene kullandı bu sene kimse benim üzerimden plan yapmasın diyeceklerim bu kadar dedim. Kv ikinci şoku da yaşayınca şimdi aynı evin içinde konuşmuyoruz, konuşmayı da düşünmüyorum. Aynı odada benimle oturmuyo ben geldiğim gibi odayı terk ediyor. Umrumda mı değil. Keyfi bilir. Bu durum evime de yansımaz yansirsa da eşime git kardeşlerinle ev tut onlarla yaşa derim. Milletin kahrını çekmek için mi var bu gelinler ben anlamadım ki. Siz de dert etmeyin eğer hakliysaniz bir adım bile geri atmayın herkes yerinde mutlu olsun.
Valla bizde avrupalı türküz istemesekte öyleyiz yapacak birşey yok. Demekki sizde öyle bacim ben ne diyim herkesin adeti farklı
Bidakine avrupada demeyim tüm avrupalılar üzerine alınıyor avrupada böyle diyorum avrupalının birisi bizde öyle değil diyor vs.. Valla bölge bölge değişir adetler bizde böyle arkadaş ne yapalım yani. O yüzden kimse yok sen haksızsın öyle şeymi olur kız tarafı bunu yapmalı erkek tarafı bunu yapmalı o buna aitir filan polemiğine girmesin misal her yörenin adetleride farklıdır sonuçta. Nasıl sizin adetiniz kız tarafının nişan yapmasıysa bizim adetimizdede nişanı coğunluk erkek tarafı yapıyor. Saygılar
Avrupa derken nerde oturuyorsunuz??Bakin bizde yani avrupada nişanı erkek tarafi yapiyor balayınıda karşılıyolar annemde dedi kızıma sadece bir nişan istiyorum dedi kaynanamda hemen ben yapamam dedi annemde önemli değil ben yaparım ozaman dedi. Ya sizin karşınıza böyle bir kaynana gelse hemen yapamam edemem diye Allah aşkına tepkisizmi kalırsınız öyle dillendiriyorsunuz ki sanki bu durumda ben suçluyum. Herşeye tepki gösterdi diyorum herşeyi burnumuzdan getirdi diyorum bunlara ne gerek var yapamicaksa tatli dille söylese ve bana sadece insanlık yapsa mesafe koyacağına gelinini baş tacı etse ne bilim manevi acıdan bi sıcaklık görsem zaten gerisi önemli değil. Bizdede var gelinler Allah aşkına ya. Kamera paketin içinde tamam olayı yapan zaten kaynanam bu kameracıyı istemiyorum diye burda niye ben suçlu oluyorum acaba? Annemde ozaman diyorki tamam bari ben balayını ödeyim kamerayı sen ödersin diye bi çare ariyor siz kötü tarafa çekiyorsunuz. Orda herkesin önünde benim kocamı rencide etti kötü söz söyledi oğluna ya aklı başında bi kadın böyle birşey yaparmı evladına kaynanasının önünde. Ben böyle şeyleri normal bulmuyorum.
Avrupa derken nerde oturuyorsunuz??
Anlamadım bn , gurbetçi olunca adetler farklı mi oluyor asliniz Türkiye değil mi orda başka bir kültüre mi evrildiniz? Madem Avrupa'da yaşıyorsunuz Avrupa'daki yabancılar kendi işlerini kendi hallediyor 18 yaşından ayrı ev tutup ailelerinden kopuyor siz niye hala düğün dron parası bilmemne gibi varoş şeylerle uğraşıyorsunuz. Yaşadığınız kültüre adapte olsaniza
Neden anneniz biseyler istiyo
Neden kamerayı öde diyo neden siz düğün paketindeki kamerayı beğenmediniz
Ay böyle pazarlık çok çirkin olmuş onu sen bunu ben bu ne ya evlilik bu mudur
Ayrıca bunlar görüşmemek için geçerli sebepler değil siz şimdiden eşinizin annesinden ayırmaya çalışıyorsunuz tam bı kötü gelin
Türk olmayi mi istemiyorsunuz :))
bacim sen Türk müsün?
Niye kendini Avrupalı olarak tanimliyorsun?
Görümcem 25 sene Hollanda da yaşamış 2 oğlu orada doğmuş yetişmiş ama ne inanclarindan ne milliyetciliklerinden ne de Türklüklerinden ödün vermemişler.
Biz Türküz diyorlar..Sen nesin?
yorum yapılmasını istemiyorsanız konunuzu kapattırabilirsinizYa arkadaşlar gözünüzü seveyim beni uğraştırmayın her yazdığınıza açıklık getiriyorum hala neden istedin onu bunu diyosunuz size artık kendimi ifade etmeyi çalışmicam çünkü birinize cevap veriyorum öteki es geçiyor aynı sorular tekrar soruluyo çok istemişsin filan diye. Size inandıracak değilim ben hiçbirşey istemedim ve hiçbir beklentim yoktu. Bizde genelikle nişanı oğlan tarafı yapıyor vee balayına genelde oğlanın anne babası gönderiyor doğdum doğalı bildim bileli öyle fransada holandada avusturyada vs.. daha farklıdır orası beni ilgilendirmez burda öyle. Ha keşke herkesin adeti bir olsa Türkiyede sanki bölge bölge değişmiyormu adetler bu benlik birşeymi ? Bence kendini haklı durumuna düşürmeye çalışıyorsun diyen biri var kendimi niye haklı çıkarmaya çalişim ben ? Elime ne vereceksiniz ? Sizden benim hiçbir beklentim yok ben sorudada sorduğum gibi kaynanayla arada olan ilişki evliliğe yansırmı sorusu sordum ve hikayelerinizi anlatırmısınız dedim merak ettim bu. Biride neden kaynanamla konuşmadığım sormuş bende anlattım neden maddi konuları anlatmışsın çoğunlukla gözün maddiyatdaydı diyosunuz ben onu o niyetle anlatmadım altını ciziyorum hiçbirşey istemedim sadece balayına katkısı yok yazdım oda burada öyle olduğu için bende gelin olarak bekledim istedim yapmadı yapmasın. Bu arada dron mevzusu günümüzde etrafımızda bu genelde avrupada düğünlerde görüyorsunuz sosyal medyalarda filan baya özenerek yapıyolar kiminiz kınaya bilirsiniz sevmeye bilirsiniz yapanlarda çok bi okadar düğün paketin içinde o vardı kaynanam kendi olay yaptı onları filan benlik birşey değil İSTEDİĞİMDEN DEĞİL. Herşeyi kendi kendine olay yaptığı için ben bunları anlattım nişan konusunu uzatmayacağiım kendim istemişim gibi tepki veriyorsunuz. Aslında sorun o değil sorun her seferinde bişey istemem korkusuyla geri çekilmesiydi bişey istemediğim halde anlatıklarımı nasıl algıladınız bilmiyorumda artık. Annemle hiçbir şekilde onu bunu istiyoruz şu kadar altın istiyoruz muhabbeti bile geçmedi. Ya neyse ilaki zaten böyle ister İstemez anlaşamamazlıklar oluyor genelde tüm isteme nişan olaylarında nelere şahidiz sonuçta kaynanamda ona göre atılmalıydı ya bişey isterlerse diye hazırlıklı olmalıydı bence çünkü coğu onu bunu isteyen aileler var tadsızlık cıkmasın diye yapıyor veya bi şekilde anlaşmaya çalışıyor. yani bir insan oğlunu everince bilmiyorum herşeyine koşturmak ister bunu seve seve yapmazmı benmi yanlış biliyorum tatlı telaşlar sonuçta onu geçtim benim zoruma giden evliliğimden sonra yaşananlar küsme nedenimde bu kendi keyfi gibi hareket etmesi acı günümde yanımda olmaması annem her acı gününde yanında olupta onun sanki kanlı bıcaklı düşmanıymış gibi davranması çünkü etrafımda kuzenlerim var kocasından ayrı kaynanaları babaannem ölünce aradı sordu yanlarında oldu teselli oldu ama ben kaynanamla konuştuğum halde annemle bi araya gelmemek için ne annemi aradı nede beni aradı baş sağlığına filan gelmedi kendinizi benim yerime koyun. Acı günde yanında olmayanın varlığından ne faydasını göreceksin o yüzden lazım değil ha bunuda maddiyat yüzünden yapanda o ben değil. Oğluyla konuşması gereken konuları gelip benimle konuşuyor vetli vetsiz kendi kaynanasını bana kovalıyor oysa kendiside bi kaynana bende gelini. Yani bu durumda ne düşünürsünüz bilmiyorum ama saygı duyuyorum. Ha coğunuz diyorki namusuna irzına iftira atılmadıkca kaynanayla küsmek bahane değil filan olabilir şuan konuşmuyorum zamanla ne olur bilmem ama gerçekten artık her işine koşturan hep yanında olan zırt pırt gelip giden gelini olmam. Bu arada arkadaşlar ben türküm avrupalıyım saçmalığını bile bile ortaya koydum çoğunuz baya ciddiye almış türklüğümden taviz vermek değil amacım tabikide türküm milliyetci bir insanım ben. Ve ben artık bu konuda daha fazla yorum yapmayacağim baya uzadı çünkü, ilaki karşılık verirsiniz yine haksızsın diyebilirsiniz konuyu ben burada kapatıyorum. Yinede yorumlarınız için sağolun.
Lafta istememişsiniz hiçbirşey ama hep bi beklenti içinde olmuşsunuz. Olay burda kopmuş zaten. Bakın, istemeyin demiyorum hobi olarak yine isteyin. Ama şunu da unutmayın, evinizi alan, balayına gönderen kaynana hizmet beklerdi, maddi hibe beklerdi, haftada 1 gün temizliğe gelmenizi de isterdi. Buralarda böyle. Kaşıkla verip sonra bir ömür kepçe ile alırlar.Ya arkadaşlar gözünüzü seveyim beni uğraştırmayın her yazdığınıza açıklık getiriyorum hala neden istedin onu bunu diyosunuz size artık kendimi ifade etmeyi çalışmicam çünkü birinize cevap veriyorum öteki es geçiyor aynı sorular tekrar soruluyo çok istemişsin filan diye. Size inandıracak değilim ben hiçbirşey istemedim ve hiçbir beklentim yoktu. Bizde genelikle nişanı oğlan tarafı yapıyor vee balayına genelde oğlanın anne babası gönderiyor doğdum doğalı bildim bileli öyle fransada holandada avusturyada vs.. daha farklıdır orası beni ilgilendirmez burda öyle. Ha keşke herkesin adeti bir olsa Türkiyede sanki bölge bölge değişmiyormu adetler bu benlik birşeymi ? Bence kendini haklı durumuna düşürmeye çalışıyorsun diyen biri var kendimi niye haklı çıkarmaya çalişim ben ? Elime ne vereceksiniz ? Sizden benim hiçbir beklentim yok ben sorudada sorduğum gibi kaynanayla arada olan ilişki evliliğe yansırmı sorusu sordum ve hikayelerinizi anlatırmısınız dedim merak ettim bu. Biride neden kaynanamla konuşmadığım sormuş bende anlattım neden maddi konuları anlatmışsın çoğunlukla gözün maddiyatdaydı diyosunuz ben onu o niyetle anlatmadım altını ciziyorum hiçbirşey istemedim sadece balayına katkısı yok yazdım oda burada öyle olduğu için bende gelin olarak bekledim istedim yapmadı yapmasın. Bu arada dron mevzusu günümüzde etrafımızda bu genelde avrupada düğünlerde görüyorsunuz sosyal medyalarda filan baya özenerek yapıyolar kiminiz kınaya bilirsiniz sevmeye bilirsiniz yapanlarda çok bi okadar düğün paketin içinde o vardı kaynanam kendi olay yaptı onları filan benlik birşey değil İSTEDİĞİMDEN DEĞİL. Herşeyi kendi kendine olay yaptığı için ben bunları anlattım nişan konusunu uzatmayacağiım kendim istemişim gibi tepki veriyorsunuz. Aslında sorun o değil sorun her seferinde bişey istemem korkusuyla geri çekilmesiydi bişey istemediğim halde anlatıklarımı nasıl algıladınız bilmiyorumda artık. Annemle hiçbir şekilde onu bunu istiyoruz şu kadar altın istiyoruz muhabbeti bile geçmedi. Ya neyse ilaki zaten böyle ister İstemez anlaşamamazlıklar oluyor genelde tüm isteme nişan olaylarında nelere şahidiz sonuçta kaynanamda ona göre atılmalıydı ya bişey isterlerse diye hazırlıklı olmalıydı bence çünkü coğu onu bunu isteyen aileler var tadsızlık cıkmasın diye yapıyor veya bi şekilde anlaşmaya çalışıyor. yani bir insan oğlunu everince bilmiyorum herşeyine koşturmak ister bunu seve seve yapmazmı benmi yanlış biliyorum tatlı telaşlar sonuçta onu geçtim benim zoruma giden evliliğimden sonra yaşananlar küsme nedenimde bu kendi keyfi gibi hareket etmesi acı günümde yanımda olmaması annem her acı gününde yanında olupta onun sanki kanlı bıcaklı düşmanıymış gibi davranması çünkü etrafımda kuzenlerim var kocasından ayrı kaynanaları babaannem ölünce aradı sordu yanlarında oldu teselli oldu ama ben kaynanamla konuştuğum halde annemle bi araya gelmemek için ne annemi aradı nede beni aradı baş sağlığına filan gelmedi kendinizi benim yerime koyun. Acı günde yanında olmayanın varlığından ne faydasını göreceksin o yüzden lazım değil ha bunuda maddiyat yüzünden yapanda o ben değil. Oğluyla konuşması gereken konuları gelip benimle konuşuyor vetli vetsiz kendi kaynanasını bana kovalıyor oysa kendiside bi kaynana bende gelini. Yani bu durumda ne düşünürsünüz bilmiyorum ama saygı duyuyorum. Ha coğunuz diyorki namusuna irzına iftira atılmadıkca kaynanayla küsmek bahane değil filan olabilir şuan konuşmuyorum zamanla ne olur bilmem ama gerçekten artık her işine koşturan hep yanında olan zırt pırt gelip giden gelini olmam. Bu arada arkadaşlar ben türküm avrupalıyım saçmalığını bile bile ortaya koydum çoğunuz baya ciddiye almış türklüğümden taviz vermek değil amacım tabikide türküm milliyetci bir insanım ben. Ve ben artık bu konuda daha fazla yorum yapmayacağim baya uzadı çünkü, ilaki karşılık verirsiniz yine haksızsın diyebilirsiniz konuyu ben burada kapatıyorum. Yinede yorumlarınız için sağolun.
Nişanı kız tarafı yapar ama. Sizde ailenizde az degilsiniz. Evlerden ırak. Yoksa yoktur. Benimde düğünüm olacak parasını kendi odedigim şeyleri gönlümce aldım. Ailelere biraktigimiz şeylerde bin kez fikirlerini aldım ince eledim sık dokudum. İnsanlar zorunda mı ? Bence siz ve mükemmel aileniz iğneyi kendinize cuvaldizi başkalarına batırın.Yaklaşık 2 yıldır evliyim. Her zaman saygılı güler yüzlü bir gelin olmaya çalıştım. Nişanlıyken zaten bi kaç istediğim bişeyler varken hemen ben yapamam edemem diyen bir kadın ne olursa olsun oğlunun mutluluğu için katlanamazmı annem birşey ister diye annemin evine ayak basmadı oysa sadece kızıma bir nişan yapın yeter demişti. hısımlık nazikliktir her zaman annem adım atarken o hep kaçtı nasıl gelin almak bu? 1 sene nişanlı kaldık 1 kere ayak bastı annemin evine 15 dk lik yerde oturuyo.. ya neyse onuda geçtim hiç yere annemide sevmezse sevmesin ama kocamı sevmesem görücü usulu birşey olsa çoktan defteri kapatmıştım. Günümüzde düğün klipleri dron çekimleri var malum bunları dahi istemiyordu bu yüzden olaylar yarattı evlenesiye burnumdan geldi gelmiyorum düğüne nikaha diye istemiyorum filan ya keşke birşey istesem göz var nizam var günümüzde ne yapılıyosa yap be kadın ne istiyorum ben senden fazlasıyla. Altınları gitti arkamdan aldı bana danışmadan eyvallah nikah kıyıldı nikah yemeği kaynanamda yenmeliydi benim tarafımdan kimseyi çağırmadı neyse ben gittim sadıcımla suratıma bile bakmadı öyle yapınca eşim kalk gidiyoruz diye çıktık evden sonra zaten ben mesafe koymaya başladım baktiki mesafeyi koydum düğünden sonra balayında aramaya başlıyor bu arada balayınada kendimiz gittik hiçbi katkısı yok her neyse ben tepki vermedim balayından geri gelince birşey yokmuş gibi ariyor gel filan diye. Şöyle diyim aşırı dengesiz biri bi öyle bi böyle bazen gelirim evine suratı 5 karış bazen güler karşılar ama bu huyu beni daha çok rahatsız ediyordu. Neyse biz daire aldık noter için annemden ve kaynanamdan para aldık ama ödeyecez tabiki verdikten 1 ay sonra parayı istedi ihtiyacım var diye ama daha biriktiremedik en sonunda beni sıkıştırdı oğluna söylemesi gerekirken tamam verecem dedim. Ama ben parayı daha vermeden hep burnumdan geldi suratsizlik yaptı laf çarpıttı sürekli ve birde bardaği taşıran son damla acı günler yaşadım babaannemi kaybettim ne aradı ne sordu ne geldi ne gitti ne ailemi aradı hiçbirşey bi para bu kadar vicdansızlık yaptırıyosa şimdiye kadar en ufak saygısızlık yapmadım ona karşı hep sustum gittim altınımı sattım sabretseydi ben gene öderdim ama sıkıştırdı insan evlatlarını sıkıştırmaz. Ben böyle annelerde olmaz olsun oğlunu çok rencide etti annemlere karşıda oysa annem her acı gününde yanında oldu tüm yaptıklarına rağmen yazıklar olsun.
Ailesi doğma büyüme Avrupalı biri olarak söylüyorum Avrupa'da sonradan görme Türklerden söz ediyorsunuz sanırım. Lakin Avrupa'nın böyle içi boş gelenekleri yoktur. Oraya sonradan gelen aslen doğulu Türkler işine gelen şeyleri kural gibi sunup "bizde bunu kız yapar erkek yapar" diye diye oralara da bu cahillikleri katmaya calisiyorlar ama umarım başarısız olurlar.Bakin bizde yani avrupada nişanı erkek tarafi yapiyor balayınıda karşılıyolar annemde dedi kızıma sadece bir nişan istiyorum dedi kaynanamda hemen ben yapamam dedi annemde önemli değil ben yaparım ozaman dedi. Ya sizin karşınıza böyle bir kaynana gelse hemen yapamam edemem diye Allah aşkına tepkisizmi kalırsınız öyle dillendiriyorsunuz ki sanki bu durumda ben suçluyum. Herşeye tepki gösterdi diyorum herşeyi burnumuzdan getirdi diyorum bunlara ne gerek var yapamicaksa tatli dille söylese ve bana sadece insanlık yapsa mesafe koyacağına gelinini baş tacı etse ne bilim manevi acıdan bi sıcaklık görsem zaten gerisi önemli değil. Bizdede var gelinler Allah aşkına ya. Kamera paketin içinde tamam olayı yapan zaten kaynanam bu kameracıyı istemiyorum diye burda niye ben suçlu oluyorum acaba? Annemde ozaman diyorki tamam bari ben balayını ödeyim kamerayı sen ödersin diye bi çare ariyor siz kötü tarafa çekiyorsunuz. Orda herkesin önünde benim kocamı rencide etti kötü söz söyledi oğluna ya aklı başında bi kadın böyle birşey yaparmı evladına kaynanasının önünde. Ben böyle şeyleri normal bulmuyorum.
Benim kayinvalidem olacak kadin nisanliyken saolsun yapmadigi terbiyesizlik, hakaret, tehdit olmayan seyleri uydurma önce kendini inandirdi sonra esimin babasini abisini vs. Sonuc itivari ile nisanliliktan beri konusmuyoruz esim de dahil evlendik herseyimizi kendimiz yaptik bi de cicugumuz var Allah uzun omurler versin. Ailece gorusmuyoruz. Kafamiz inanilmaz rahat. Esimde ailesinin cirkinliklerini iftiralarini gorunce sogudu ve o da gorusmek istemedi zamanla herkes iyice alisti bu duruma zaten. Öyle ki torunlarini bile umursamiyorlar amann umursamasinlar uzak olsunlar da. Bu is biraz eş kisisinde bitiyor ama. Ben evlenirken esimle detaylica konusmustum ben omrum boyunca gorusmem senin de cok sık gorusmeni hazmedemem ona gore evlenmeyi kabul ediyorsan demistim. Fakat herkes kumar oynadigimi evlendikten sonra o isin oyle olmayacagini soylemisti. 5 bucuk senedir hicbi sikintimiz olmadi biz o insanlari hayatimizdan cikardik gitti. Oluyor mu oluyor ama sanirim benimki azinlik bir ornekKızlar nişanlı veya evli olup kaynanasıyla konuşmayanlar varmı ? Hikayenizi anlatırmısınız. Bu olay eşinizle yuvanıza yansıyormu ? Çünkü bende 2 ay oldu kaynanamla konuşmuyorum ve herkes konuşmamı bekliyor yuvana yansır filan diye oysa afedilecek yakası yok.
Avrupalıların balayı parasını bile ailelerden istediğine emin miyiz
Demekki biz avrupalılar çok görgüsüz insanlarız kendimiz yapmiyoruz onlardan bekliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?