Kaynanasıyla konuşmayanlar hikayenizi anlatırmısınız

Yazdıkların hep maddi şeyler, bence bırak o olmadı o alınmadı onu yapmadı demeyi.. Bnm kayınvalidem maddiyatı geçtim manevi olarak o kadar yıprattı ki.. Anlatsam seninkini öpüp başına bile koyarsın :) Kendi evlatları bile anneleriyle görüşmüyolar evliliğimize sebep olacaklar diye.. Ve ben bi gelin olarak çok üzülüyorum eşim için, her ne kadar kendisi üzülmese bile

Sanki kadın adamın başına silah dayadı görüşmeyeksin diye acısından napacağını bilememiş sanırım
Ya aslında o teyze de maddiyat yüzünden küsmüştü cocukları gösterme de zorluk falan cıkardı adam dolup dolup bir anda patladı sanırım. Cok istiyorsa daha erken bosansa daha iyiyidi

allah kolaylık versin çok iyi yapmışsınız siz yeterince özveride bulunmuşsunuz ama yüzsüzce astarını da istemişler

E ne güzel mesafeliymis işte . Her gün evinize gelse ,size de gelin dese pesinizden ayrılmasa daha mi iyi .Dengesizlik olayına gelince kaynanaların yüzde doksanı dengesiz zaten. Çok abartılacak bir durum yok bence iletişimi kesecek kadar .

Patates ıcın bahane olmus, kadın keske bunu gorebılse ve 20yili buna ziyan etmeden kendısı en basta bosasaydı.
Ya olmayınca olmuyor . Bi insanla görüşmek istemiyorsak vardır sebebi kimse kıymetli yerinden element uydurupta araya mesafe koymuyor . Benim kv Allahım yarabbim Allah düşmanımın başına vermesin o kadar diyorum. konuşmuyorum kadınla daha beni dilinden düşürmüyor . En son gidip ya sen benden ne istiyorsun kadın diyeceğim.

Sakin deme, dogru cevabı vermeyecek hatta belki cevap bile vermeyecek daha cok sınır olacaksın.
Acı öyle insanlara.
Adını anmadıgın gorusmedigin bırının yedi yırmı dort sana takıntılı olması cok uzucu bır durum. Asırı zavallı geliyor bana oyle ınsanlar.
Sende acı ve uzak dur.

Bazen diyorum ben kimin ahını aldım Allahım kurtlar sofrasındayım resmen. Huzursuzluk sinir stres endişe sesini bile duymak beni huzursuz ediyor ömrüm boyunca benden uzak kalır umarım

Avrupada millet alip basini gidiyor kendi kendine evlenip geliyor yav ne nisani ne dugunu?
Bugun cok guldum bu konudaki yorumlara Allah affetsin. Avrupali arkadaslara selam olsun

Bizim ülkemizde bile balayı parasını ödemek, erkek tarafının buna mecbur tutulması çok görülen birşey değildir bence, level atlamislar bu konuda.

Bidakine avrupada demeyim tüm avrupalılar üzerine alınıyor avrupada böyle diyorum avrupalının birisi bizde öyle değil diyor vs.. Valla bölge bölge değişir adetler bizde böyle arkadaş ne yapalım yani. O yüzden kimse yok sen haksızsın öyle şeymi olur kız tarafı bunu yapmalı erkek tarafı bunu yapmalı o buna aitir filan polemiğine girmesin misal her yörenin adetleride farklıdır sonuçta. Nasıl sizin adetiniz kız tarafının nişan yapmasıysa bizim adetimizdede nişanı coğunluk erkek tarafı yapıyor. Saygılar

Para beklentiniz çok fazla değil mi? Bir de aramadı deyip durmussunuz, bu iyi değil mi? Bence sıkıntı çıkaran sizsiniz.
Ayrıca gelin almak ifadesi hoş değil. Masraf yapıp gelin aliyorlarsa tepe tepe kullanmak ister insanlar. Gelin almak yerine iki kişinin anlaşarak evlenmesi daha doğru değil mi?

Haklısınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…