Kızlar epeydir ses çıkmıyor!kaynanasını sevenler sadece bu kadar mı?????
bende kayın valide adayımı seviyorum şimdilik,ama bakalım o beni sevecek mi
bir ilişki nasıl başlarsa öyle gider ben buna inanıyorum.kötü başlarsa önyargılar oluyor ve düzelmiyor.ama iyi başlarsa zaten severek başlıyorsun.sorunlar olsa da aşılıyor.benim tavsiyem kızlar kötü örneklere takılmayın.ben bazen onu yapıyorum.sorunlu arkadaşlarımızı dinleyerek etkileniyoruz, kendimize sorun yokken küçük şeylere takılmaya başlıyoruz.herkesin ilişkisi farklı ve özel.işte bu yüzden burada yazılanlar iyi geliyor bana.olumlu güzel düşünen insanları gördükçe sen de takıntından sıyrılıyorsun.ama artık kendimi telkin etmeye çalışıyorum ben de.en önemlisi iyi niyetkaydirigubbakcemile3
bende kayınvalidemi çok severim.öncelikle beni evlenmeden önce karsısına alıp bir sorunumuz olduğunda ikimizin aramızda halletmemiz gerektiğini;oğluna yansıtmakla onu üzmekten başka birşey yapmayacağımızı söyleyerek fetetti gönlümü.( ki bu kadın 65 yaşında ) benim kayınvaldem kendi kayınvaldesinden çok çekmiş.bu nedenle bana çok yumuşak davranır.her seferinde de insanlar neden el kızlarına eziyet ederki herkes insan der durur.eşimle en ufak bir tartışmamızda bile hep benden taraf olur.daha bir tek kötü lafını duymadım.bazen tahhammul edilmeyecek hareketleri oluyor.mesela evime,düzenime müdahale ediyor,akıl veriyor ama bunlarda tuzu biberi.[/QUOTE]
tatlim aynisi bende de var.esime iletiyor simdilik.mesela,mutfakta boyle boyle yaparsa daha iyi olur diyormus.o da annelik duygusundan kaynaklaniyor anne evindeki duzenlerini evlenince de esleri aynisini yasatsin istiyorlar..hemde onlarin dedikleri sekilde olursa daha guzel olacagini.:içelim:
aa ben bu konuyu görmemişim:))
ben de çok severim kayınvalidemi..
öncelikle ben kendi annemin ağzından bikere bile "kaynana" kelimesini duymadım.babaannem hakkında
bahsederken hep annem diye bahseder karışıklık olduğunda da kayınvalidem der idi.
o yüzden burada kaynana diye yazan insanları kınıyorum zaman zaman.
ben kayınvalidemi seviyorum çünkü çok fedakar bir insan her anne gibi...
herşeyden önce ona saygı duymamı geektiren en önemli faktör o benim canımdan çok sevdiğim eşimin annesi...sevdiğim insanı bakmış büyütmüş yetiştirmiş çok da iyi bir evlat yetiştirmiş böyle iyi bir insanın kötü annesi olabilir mi hiç diye düşündüm..
biz altlı üstlü oturuyoruz eşim geç geleceği zaman korktuumdan değil can sıkıntısından aşağı inip kayınvalidemlerde otururum çay yapıp çay içeriz sohbet ederiz..hiçbişeyime karışmaz kendisi çok çekmiş ama kayınvalideden değil kayınpederden,hala gözleri dolar çok duygusaldır..kendi ailemin saygı görmesini sevilmesini istiyorsam ben de bazı şeyleri maruz görüp eşimin ailesi ile geçinmeye bakmalıyım.bence erkeğin kalbine giden yol mideden değil erkeğin ailesinden geçiyor...tabiki aşırı saygısızlıkları olsa çekilmezler ama ufak tefek şeyler sorun edilip adamların başı yenmemeli...ben eşime hiç ailesi hakkında konuşmam tam tersi o kızdığında aa o senin annen olmaz öyle şey git gönlünü al derim..şimdiye kadar böyle yaptığım için hiç kaybetmedim..ben onlara herşeyden önce insan gözüyle bakıorm yani eşimin ailesi diye değil..
biz evlenirken herkes burnunu soktu kayınvalide ile aynı apartmanda oturulurmuymuş diye..vala ben böyle çok mutluyum kayınvalidemi de seviyorum tek sorunumuz var biraz fazla konuşuyor işten geldiğimde bazen dinlemek istemiyorum çok uzattığı için muhabeti ama olsun o kadar kimleri kimleri çekiorm iş yerinde kayınvalidemin konuşması mı ağır gelecek..
biraz uzun anlattım ama allah herkese benim kayınvalidem kayınpederim ve görümcem gibi bir aile nasip eder inşalah.. opuyorumnanaktan
bende kayınvalidemi çok severim.öncelikle beni evlenmeden önce karsısına alıp bir sorunumuz olduğunda ikimizin aramızda halletmemiz gerektiğini;oğluna yansıtmakla onu üzmekten başka birşey yapmayacağımızı söyleyerek fetetti gönlümü.( ki bu kadın 65 yaşında ) benim kayınvaldem kendi kayınvaldesinden çok çekmiş.bu nedenle bana çok yumuşak davranır.her seferinde de insanlar neden el kızlarına eziyet ederki herkes insan der durur.eşimle en ufak bir tartışmamızda bile hep benden taraf olur.daha bir tek kötü lafını duymadım.bazen tahhammul edilmeyecek hareketleri oluyor.mesela evime,düzenime müdahale ediyor,akıl veriyor ama bunlarda tuzu biberi.[/QUOTE]
tatlim aynisi bende de var.esime iletiyor simdilik.mesela,mutfakta boyle boyle yaparsa daha iyi olur diyormus.o da annelik duygusundan kaynaklaniyor anne evindeki duzenlerini evlenince de esleri aynisini yasatsin istiyorlar..hemde onlarin dedikleri sekilde olursa daha guzel olacagini.:içelim:
haklısın sanırım canım.bizler şanslı grubuz galiba.allah bozmasın.sevgili margarin çok güzel yazmış.ona da katılıyorum. vereliniortak
ayrıca burda bence öncelikle kayınvalidelere görev düşüyor.nasıl karsılık görürseniz aynı karsılıgı veriyorsunuz.onların gençleri yönlendirmesi gerekir diye düşünüyorum.karsılıklı yani. yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?