- 19 Şubat 2018
- 50
- 16
- 8
- 35
- Konu Sahibi Bencabaverdim
Merhabalar. Ben iki sene kayinvakayın ile yaşadım çok sorunlarım oldu. Şimdi farklı ilcedeyiz ama eşim o ilçeye gitmek istiyor ve çok kararlı. Ben onu vazgeçirmeye um .ne yapabilirim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhabalar. Ben iki sene kayinvakayın ile yaşadım çok sorunlarım oldu. Şimdi farklı ilcedeyiz ama eşim o ilçeye gitmek istiyor ve çok kararlı. Ben onu vazgeçirmeye um .ne yapabilirim
Asla huzur vermez. Dahası ben her daim yanımda olmalarını karismalarini istemiyorum. Çünkü kocam tam bı ana kuzusuaynı ilçe de olsanız nolur ?
Huzur vermezmi?
Bizde aynı ilçedeyiz 10 dk mesfa var . 2 yıldır konuşmuyorum :)
aynı ilçe de olsanız nolur ?
Huzur vermezmi?
Bizde aynı ilçedeyiz 10 dk mesfa var . 2 yıldır konuşmuyorum :)
Bizde de her dk gidelim isteği vardı .Asla huzur vermez. Dahası ben her daim yanımda olmalarını karismalarini istemiyorum. Çünkü kocam tam bı ana kuzusu
O zaman , ben bulunduğum yerden memnunum , huzurumu bozmaya niyetim yok ,bu tek başına alabileceğin bir karar değil , de .. şu erkekler nereye giderse , kuyruğu gibi peşinden giden kadınları anlamıyorum .. mecbur değilsin ki .. senin kararın da önemli ..Asla huzur vermez. Dahası ben her daim yanımda olmalarını karismalarini istemiyorum. Çünkü kocam tam bı ana kuzusu
Sorun şu ki biz zaten iki yıl birlikte yaşadığım için evliliği hala oturtamafikMutsuz olacağını şöyle guzel guzel anlat niye gitmek istemediğini bak ben 10 yillil evliyim halim vaktim yeirnde yillardir çalışıyorum . Ist doğdum büyüdüm esime dahi kimseye minnetim.olmadi ama esimin ailesinin memleketine yerlesme karari aldim oğlum orda daha mutlu olacak ve biraz daha sakin hayat yaşamak istiyoruz . Teklifi ben yaptım esime kv aramiz iyidir şimdiye kadar sorun olmadi ama gidince ne olur bilemem tabi .. ama esimle bir hafta durum değerlendirmewi yaptık .biz aileyiz burda nasilsak orda da aynı yasam.kalitemiz nasilsa kararları nasil veriyorsak aynisi olacak dedim ... kaynim 650.km öteden geldi bizimle konuşmak icin
.abimle aynisi de dedim oraya yokluktan degil keyfi olarak tum hayatımı ailemi isimi burda bırakarak geliyorum dedim ... abim de bacim nasil gelme kararı senden ciktiysa gitme kararı da senden cikar dedi . Kismetse ramazandan sonra gidiyorum .
Esinle sakin sakin konusun gitmeme sebeblerini anlatin artisi eksisi nedir ortak bir karar verin ... aileler ne kadar iyi kötü olsa da siz ayrı bir evsiniz kararlarınizi ortak vermek lazim
aslında sorun en başından başlıyor.Sorun şu ki biz zaten iki yıl birlikte yaşadığım için evliliği hala oturtamafik
aslında sorun en başından başlıyor.
söylediğiniz cümle çok önemli.eşim gitmek istiyor ve çok kararlı.
bu öyle tek başına düşünüp karar vereceği bir şey değil ki.
ortak bir hayat yaşıyorsunuz.
eşinizin önce bunu anlaması lazım.
anlarsa ne ala.
anlamazsa nereye giderseniz gidin,böyle bencil bir adamla işiniz zor.
2,5 yıllık ve bı buçuk yaşında oğlum varKaç senelik evlisiniz ve çocuk var mı?