Kv ile yaşamaktansa boşanırım daha iyiEsim onumuzdeki seneden itibaren annesinin bizimle yasamasini istiyormussss. Kayinpeder vefat etti. Benim bebegim var ucretsiz izindeyim. Annesi bebegimize de bakarmis yardimci olurmus. Ben de ise baslarmisim. Plani yapmis beyimiz. Annesiyle konusmustum kendisi konuyu acmisti goc goc ustune olmaz demisti ki hakli. Daha sonra esim kendisini ikna etmis olacak ki seneye oglumda kalcam falan diyormus. Bana soran yok tabi. Benim de hatam kayinpeder vefat ettiginde esime annen istedigi zaman gelip kalabilir falan demistim. Ama yilin oniki ayi gelsin ve omur boyu bizimle yasasin demedim bunu biliyor.
İstemiyorum kayinvalidemle yasamak. Bunu soyledim esime o zaman ben annemle yasarim dedi zamaninda sonra konuyu askiya aldik.
Kendimi ezdirmek istemiyorum. Esimle empati yapiyorum. Annem bizimle yasamak istese gelme diyemem mesela ama kafam cok karisik. Baska sorunlarimiz da var evliligimizde.
Oyle bi durum olursa kesin bosaniriz zaten.
En azindan denemeli miyim yoksa kesin olarak tepkimi koyup nolacaksa olsun mu demeliyim ?
Evinize yakın bir ev tutabilirsiniz, ama catiniz ayri olmalı bence. Cocuga yine bakar ama kendi evinde bakar, sabah cocugu ona birakirsiniz aksam çocuğu alir evinize gidersiniz olmasi gereken maksimum budur. Birlikte yasamayi talep etmekte eşiniz haklı degil, size bunu teklif edebilir ama zorlayamazEsim onumuzdeki seneden itibaren annesinin bizimle yasamasini istiyormussss. Kayinpeder vefat etti. Benim bebegim var ucretsiz izindeyim. Annesi bebegimize de bakarmis yardimci olurmus. Ben de ise baslarmisim. Plani yapmis beyimiz. Annesiyle konusmustum kendisi konuyu acmisti goc goc ustune olmaz demisti ki hakli. Daha sonra esim kendisini ikna etmis olacak ki seneye oglumda kalcam falan diyormus. Bana soran yok tabi. Benim de hatam kayinpeder vefat ettiginde esime annen istedigi zaman gelip kalabilir falan demistim. Ama yilin oniki ayi gelsin ve omur boyu bizimle yasasin demedim bunu biliyor.
İstemiyorum kayinvalidemle yasamak. Bunu soyledim esime o zaman ben annemle yasarim dedi zamaninda sonra konuyu askiya aldik.
Kendimi ezdirmek istemiyorum. Esimle empati yapiyorum. Annem bizimle yasamak istese gelme diyemem mesela ama kafam cok karisik. Baska sorunlarimiz da var evliligimizde.
En azindan denemeli miyim yoksa kesin olarak tepkimi koyup nolacaksa olsun mu demeliyim ?
Esim onumuzdeki seneden itibaren annesinin bizimle yasamasini istiyormussss. Kayinpeder vefat etti. Benim bebegim var ucretsiz izindeyim. Annesi bebegimize de bakarmis yardimci olurmus. Ben de ise baslarmisim. Plani yapmis beyimiz. Annesiyle konusmustum kendisi konuyu acmisti goc goc ustune olmaz demisti ki hakli. Daha sonra esim kendisini ikna etmis olacak ki seneye oglumda kalcam falan diyormus. Bana soran yok tabi. Benim de hatam kayinpeder vefat ettiginde esime annen istedigi zaman gelip kalabilir falan demistim. Ama yilin oniki ayi gelsin ve omur boyu bizimle yasasin demedim bunu biliyor.
Başka sorundan kastınız nedir? Dıger durumlarıda degerlemdırelım. Şu an stres yapmayın bebek emzırıosunuz. Annesıne yakınca ev tutun canımEsim onumuzdeki seneden itibaren annesinin bizimle yasamasini istiyormussss. Kayinpeder vefat etti. Benim bebegim var ucretsiz izindeyim. Annesi bebegimize de bakarmis yardimci olurmus. Ben de ise baslarmisim. Plani yapmis beyimiz. Annesiyle konusmustum kendisi konuyu acmisti goc goc ustune olmaz demisti ki hakli. Daha sonra esim kendisini ikna etmis olacak ki seneye oglumda kalcam falan diyormus. Bana soran yok tabi. Benim de hatam kayinpeder vefat ettiginde esime annen istedigi zaman gelip kalabilir falan demistim. Ama yilin oniki ayi gelsin ve omur boyu bizimle yasasin demedim bunu biliyor.
Hayır goc üstüne goc olmaz.Ev üstüne ev olmaz.
Ayrıcada hiçde gitmiyorlar.Annesiyle yaşamak isteyene yol veririm gider
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?