Kaynanayla yaşamaktan bıktım!

kocan daha çocuk evlilik bilincine varamamış birçok erkek gibi yüz fırın ekmek yemesi gerek olgunlaşması içineğer sende o sabır varsa tek tavsiyem şu olabilir bir işe gir paranı biriktir bir an önce o evden çıkmaya bak.hem böylelikle kaynanayı kayınbabayı faszla görmemiş kafana takmamış olursun çok da eşine onları şikayet etme eşine daha çok ayrı ev kendine ait bir düzen istediğini onunla başbaşa kalmak istediğini vs söyle canım umarım en kısa zamanda ayrı eve çıkarsın

çocuk var mı bilmiyorum ama olmadan çık bi an önce.doğum yaptıktan sonra bana yapmadığını bırakmamıştı kaynanam.hiç kindar bi insan değilim normalde ama onları hiç unutmayacağım.lohusalığımı burnumdan getirdi.artı çocuğun herşeyine karıştı durdu.öyle kötü günlerdi i hatırlamak bile istemiyorum

ahh ah.canim artki senden gecmis ama ben tum genc kizlara seslenmek istiyorum.sakin ama sakin kayinvalidyle oturmaya evet demeyin askinizdan olseniz bile yok ben yaparim mutlu olurum yeterki sevdigim yanimda olsun diyosaniz cooooook buyuk hata edersiniz.bu zaman kadar hic gormedimki ayni evde oturupda mutlu olan.hatta kimisi ayni mahallede bile mutsuuz kaynana yapiyo yapicagini.

en iyisi yurt disina gitmek bitek orda rahat edilir,saka biyana. ama bende evlenmeden once birsuru isteyennim oldu ama gariptirki bunlarin yarisi ayni ev dedi oyle olunca daha bana laf kalmadan aannem ve ananem hemen yok oyle olmaz diyip kestirip attilar.

bigun ananem bana dediki hic unutmuyorum ve yasayip gordukce cok hak veriyorum.kizim dedi hadi bunlar gorucu usulu zaten icinde isinmiyo ayni ev olmaz diyip kesitirip atiyosun ama yarin obur sevdigin erkekde ayni ev derse onuda sakin kabul etme yok asigim yok ben yaparim deme yapamazsin.erkek diyoki yok 1 yil anemle yasayip sonra ayriev diyoya sakin sakin inanma o bir yil olur 3 yil olur 5 yil omrun gider de yine o evden gitmezsininz demisdi bana canim ananem.

simdi gercekden bakiyim erkek diyoki 3 ay sonra ama kac yill geciyo hic sozunu tutan yok
sadece aman evlenelim sonra uyduruz bi yalandalar diye dussunuyolo.Allah yardimciniz olsun nediyim baska.

Kendi evinde annenle,kardeşinle,babanla 7/24 saat al gülüm ver gülüm olamıyorken hangi cahil cesareti ile başkasının evinde kendi ailenize dahi geçirmekte zorlanacağınız nazınızı geçirebileceğinizi düşünüyorsunuz ? Ev evin üstüne olmaaaaaaaz olmaz olmaz olmaz ! Offf off..

Evde oturana kadar işe girsene. Kocanın ağzına bakana kadar para için kendi paranı kazanmak aklına gelmedi mi?Hep şikayet hep şikayet. Maddi durumunuzu düzeltmek için sen ne yapıyorsun?

tatillerde gittiğimde bile bir kaç güne dyanamıyorum hergün onları görmek
düşünmesi bile kötü
bak kardeşim imkanın varsa bir işe gir çalış
kafan dağılır sosyal çevren genişler
para biriktirirsin
eşinle beraber kazandığınızla hydi haydi kiralık ev tutabilirsiniz
tek odalı bir evde olsa senin evin olur
bu durumu kabullenmek zorunda değilsin
bu hayatı bu şekilde sana dayatamazlar
çocuk var mı bilmiyorum eğer ki yoksa işin daha kolay
masaya yumruğunu vurmanın zamanı geldi geçiyor

Böyle hayat mı geçer be ...
Bak canım sakın çocuk yapma bu ortama.
Ve sanırım ben senin yerinde olsam, "ben kendi annemin evine gidiyorum.
İşlerini düzeltince beni ordan alırsın" derdim.

konunun başlığı "kaynana ile yaşamaktan bıktım" değil "esir hayatı yaşamaktan bıktım" olmalıydı. yeni evli bir insanın değil de hapis cezası alıp gününü doldurmaya çalışan bir mahkumun hayatı sanki! Allah kurtarsın.

ben anlamadım bizmi eşinle konuşalım onumu istiyorsun?
yada kayınvalidene dur diyelim?
arkadaşım çözüm belli zaten alıcaksın eşini verdiği sözde durmasını isteyeceksin...
bu durumdayken sizinde çalışıyo olmanız gerekirdi!
en çok kızdığımda eşinin böyle söz verdiği halde size ait olan paranızı ailesine vermesi..
acımsızca olcak belki ama sizin ayrı eve çıkmanız seneler sürebilir açıkcası ben böle hissettim yazdıklarınızdan.
ve bence çocuk yoksada ayrı eve çıkmadan aklınızdan bile geçirmemenizi tavsiye ederim
hakkınızda hayırlısı olmasını diliyorum...

yapacağın tek şey o evden çıkana kadar hamile kalmamak..

gerçi böyle bir kocayla o evden çıkana kadar hiç yatmamak gerekir...

Ne diyeyim Allah yardımcınız olsun. Yapabileceğiniz tek sey eşinizden bir an önce verdigi sözü tutmasını istemeniz...

Benim anlamadigim cocugunuz yoksa neden katlaniyorsunuz bu esarete? Simdi diyeceksinizki "esim icin katlaniyorum cunku cok seviyorum" Esiniz sizin ona verdiginiz degeri ve sevgiyi size verseydi annesiyle sizin dedikodunuzu yapmazdi .Sizi ezdirmezdi.Kocaman kadin olmussunuz neden cocuk muamelesi goruyorsunuz? Kayinvalidenin haddinemi dusmus size disari cikmak icin izin vermek.Ona ne.Esinize sorar cikarsiniz.
Vallahi bu hayata bir kere geliyoruz.Herseyin tekrari var ama hayatin yok.Cekin restinizi.Gidin annenizin evine.Bakin nasil ayri eve cikiyor esiniz.Haaa hala inat eder cikmaz sizin icin bir caba sarfetmezse birakin gitsin o kocadan ne koy olur ne kasaba.

oy oy oy sanki benim yaşadıklarımı anlatıyorsun eşim biz evlendiğimizde 2 yıla kalmaz kendi evimize çıkarız diyordu ama tas tamam 6. yılı bitiriyoruz ve hala ayrılmaya niyeti yok bence sende daha bir kaçyıl bekleyeceksin

Kusura bakma ama esinde hic is yok.

Hic hem de.

Ondan ne koy olur ne kasaba.

Hakkinda hayirlisi olsun zira diyecek birsey yok.

Eşin rahat tabii.Neden ayrı eve çıksın ?
Ona bakan 2 kadın var.
Ev sorumluluğu,geçim derdi yok.
Kendi hayatına devam ediyor,artı olarak eş eklenmiş.
Erkek olarak ihtiyaçları gideriliyor.Eşi kontrol altında,ağzını açamıyor,anneciği onu frenliyor.
Oh ne ala....

Önünde seçenekler var.Rest çekebilirsin,ya ayrı ev ya ben yokum diye.
Annenin evine gidebilirsin,ayrı ev tutunca beni alırsın diyebilirsin.Bir süre de annemlerle yaşayalım demek de mümkün.
İşe girebilirsin.Ve tabii tamamen ayrılabilirsin.
Bebek konusunda çok ama çok dikkatli olmanı öneririm.Çifte önlem al hatta !

sinirleniorum sinirleniorum hemde çok....kölemiyiz biz beeeee.dünyadayken cehennem azabı çekmek nie.annemin babanın el bebek gül bebek büyüttüğü beni başkası cehenneme sokacak öylemi?cesaretin yok ayrılmaya biliorum benimde yok aslında ama oturup düşününce bu işkence çekilirmi beee?böle erkekleri anasının kucağına itip alın ne haliniz varsa görün diip terketmek lazım ALLAH BÖLE ERKEKLERİN BELASINI VERSİN BEN ÖYLE ACIMASIZLAŞTIMKİ CANIMDAN ÇOK SEVDİĞİM EŞİME BİLE BEDDUA EDİP ÖLDÜĞÜN YERDE BİDA ÖL DİYE GEÇİRİORUM İÇİMDEN HELE KAYNANAM ALLAH ONA EVLATLARINDAN GÜN YÜZÜ GÖSTERMESİN BENİM HAYATIMI BÖLE YAKTILAR YA Bİ BARDAK SU VERENİ OLMASIN EŞİMİNDE KAYNANAMINDA.BURCU BURCU DİE ÖLSÜNDE EŞİM DÖNÜPTE BAKMAYACAK VİCDAZSIZLIĞI VERSİN RABBİM BANA...O BANA ACIMADI ÇÜNKÜ

Kaynanayla yaşamaktan bıktım diosun yaşamayacaksın o zaman kardeşim esirmisin sen ya evlenmek esir düşmek demek değildir evlenmek mutlu bi ömür geçirmek için bi insanla beraberliktir.mutlu giden yaşamını kaosa çeviripte gün gün ölmek demek değildir.hapis hayatı yaşıoruz doğrumu o halde evlenmekle suçluyuz.bizi evlenmeden önce el üstünde tutan dünya bi yana sen bi yana diyen sevgililerimiz evlenince bizi bi köşeye atıp nede olsa elimde diip bu kadar rahat davranamazlar davrandırmamalıyız.ne söyleyeceğimi bilemiorum

ben yerinde olsam.kayin valideni dinlemezdim. arkadasina gidecegin zaman esinden izin al. kalma süresinide belirleyin bence.kayinvalidenin haberi olmasi gerekmiyor. sorarsa nereye gidiyorsun diye arkadasima dersin su kadar saat icinde dönecegim esimle anlastik dersin. ve muhatap olmazsin. sana saygisi olmayan kisiyi ciddiye alma bence. kayin valide demek anne makamina kaim demektir. bir anne nasilki evlenmis kiza nerde kaldin vs demiyorsa kayin valideninde dememesi gerekiyor. senden sorumlu olan esindir.

esim sag iken ben hic bir insana degil esime emanetim. izin almam gereken tek kisi o. bana akil verecek tek kisi yine o dersin. belki biraz agir kacar. ama mesafeni korumalisin bence. yoksa git gide daha cok karisirlar.

kaynana sorarmısın kendi kızı olsa anne böyle yapacakmısın diye. ve bir yere gitmek istediğinde onun yanında eşine telefon et şu saatte eve gelirim diye söyle.. istediği kadar rahatsız etsin madem kocan seni korumuyor kendi işini kendin halllet ve cevabını ver. herhalde bu durumdan daha kötü olmasssın olursan da ol zaten durumun ölene kadar çekilecek bir durum değil... kocana karşı saygını sevgini kaybetmektense... ne biçim ne tuhaf insanlar ya.. aklından zorlarımı var hiç allah korkuları yok mu sorsana... allahtan korkan insan insan olsa bunu yapmaz bunu söyle allahın adını mutlaka ver.. belki biraz silkelenir.. ve çok dua et..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…