- Konu Sahibi mutluaskyoktur
-
anne evinden hiç ayrılmadan evlenip karısınıda o eve getiren erkeklerin
büyük çoğunluğu evli olmanın farkındalığında olamıyor maalesef
anne baba oğullarının bir birey olduğunu evli bir adam olduğunu anlayamadıklarından
eve gelen gelinide kendi içlerinde topaç gibi kullanıyorlar
evde zaten evli bir çift var hem yaşları gereği hemde konumları gereği bu çiftin sözleri üstüne söz söylenmiyor.
evdeki çekirdek çift ise bu ezikliği her alanda hissediyor
erkek zaten o evden hiç çıkmamış bir evlat rolunu üstünden atamadan koca rolüne bürünmüş
bu tip bir adamdan tek bir kişilik ne yazık ki beklenmez
adam kişilik karmaşası yaşıyor.....
velhasıl canlarım bekar kardeşlerim siz siz olun aşkınızdan gebersenizde ölsenizde anasıyla beraber oturmayı şart koşan biriyle evlenmeyin
bu adamın kişiliğinden şüphe edin
bide şu var hele bi evlenelim 2 seneye kalmaz kendi evimize çıkarız
bu yalanı yutmayın sonunuz hüsran olur....[/Q
allahım ya bazan bu konulara öyle büyük tepkiler veriyorumki birgün başıma gelcek diye korkuyorum açıkçası. zoraki duruumlar hariç kızlar
kendi istekleriyle kabul eden kızlar sizleri kınıyorum neden mi.. çevrenizdeki bekar kızlara kötü örnek olduğunuz için. sonra gelsin kavgalar gelsin dayaklar gelsin boşanmalar gelsin anne evine geri dönmeler
İyi de canım eğri oturup doğru konuşmak gerek o an için eşinin yerine koy kendini adam ne yapsın ? Sen söyle gidip annesiyle kavgamı etsin veyahut ne desin konuya girebilmesi için bile sizin kayınvalidenizle olan diyoloğunuzu söylemesi gerek. Şunun için yazıyorum bunu eşinin az çok bu zamanlar da nasıl tepki verdiğini gördün yöntem değişmen gerek bence.
Eşinin ne yapmasını istediğini açık açık söyle bu işin en başın da o evden bir an önce taşınmanız yatıyor.Yoksa her üst üste kurulmuş evde bu sorunlar yaşanıyor.
Evlilik bu kadar zor muymuş bu kadar kötü br şey miymiş Allah ım o kadar yoruldum o kadar bıktım ki..En güzel geçirmemiz gereken zamanları bile berbat bi şekilde geçirdik..Yemeklerde kahvaltılarda hep onlarla, gezmelerimiz hep onlarla her şeyimiz onlarla geçiyor ve işin kötü tarafı eşim bundan en ufak bir rahatsızlık bile duymuyor..Hiç benimle baş başa kalmak gibi bir derdi de yok ikimiz bi çay içmeye otursak hemen annesini de çağırıyor yanımıza o da gelmem demiyor haliyle koşa koşa geliyor..Tavırlarımla onu istemediğimi yalnız eşimle başbaşa çay içmek istediğimi belli ediyorum ama anlamazlıktan geliyor taş olsa çatlar kaya olsa yıkılır un ufak olur..Kayınpederim de sürekli alttan alttan laf sokar iğneleme yapar paragöz oluşları da ayrı bir dert..Çocuk yapmayı bende düşünmüyorum eşim çok istemesine rağmen hayır dedim kaynanam bide benim çocuğuma sürekli karışırsa artık bu iş iyice çığrından çıkar.Yok çocuğa şunu yedir yok bunu giydir yok bezini değiştir yok altını yıka yok öyle yapılmaz böyle yapılır vs...Bu evden çıkınca bırakın aynı siteyi aynı şehirde bile kalmayı düşünmüyorum çok uzaklara gitmek istiyorum çokkk..
Eşimin maaşına el koymayı düşünüyorum bundan sonra artık kontrolü ele alıcam çünkü bu böyle olmuycak.Eşimde kalırsa parayı kesin çar çur edecek gibi duruyor..Eşimle hiçbir şey konuşmayacağım çünkü konuşmayla anlayacak bi insan değil.Keyfi yerinde..Derdimi anlatıp rahatlamaya çok ihtiyacım vardı okuyan yardım etmeye çalışan herkese çok teşekkür ederim...
ooh maşallahh. sizin daha başınızda eviniz yok, düzeniniz yok, eşin babasının arabasını yenileyecek.
senin yerinde olsam, dönüverirdim annemin evine. aramazdım bile, msj atardım. koca olabilceğin zaman, işlerini düzelttiğin zaman gel beni al.
yoksa ben burada daha mutluyum yazıverirdim.o düşünsün artık gerisini.[/QUOTE
Ya bunu da çok düşündüm ama eşim gelir tutar kolumdan beni zorla geri götürür asla ayrı kalmaya tahammül etmez kendisi de baya psikolojik bunalımlar yaşadı işsizlik problemi yüzünden ben de onu bu halde bırakmak istemedimeşiyim sonuçta ama ben de insanım benim de gücüm biyere kadar..
Bir süre çalıştım ama olmadı..O sıralar eşim işsizdi şu anda hala öyle..Ama mesai saatleri vs. baya sorun oldu eve geliş saatlerim uzadı eşim de evde beklediği için aramızda sorunlar çıktı ben de ayrıldım işten.Yürütemedim anlıycanız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?