- Konu Sahibi mutluaskyoktur
-
Ya bunu da çok düşündüm ama eşim gelir tutar kolumdan beni zorla geri götürür asla ayrı kalmaya tahammül etmez kendisi de baya psikolojik bunalımlar yaşadı işsizlik problemi yüzünden ben de onu bu halde bırakmak istemedimeşiyim sonuçta ama ben de insanım benim de gücüm biyere kadar..
eşinizin adım atmasını beklerseniz
kusura bakmayın ama sizde o evde kayınvalide olursunuz
kusura bakma da canım, bi şey söylemek istiyorum.
lüks yaşamayı herkes ister. ama durumlar ne kadar müsade ederse o kadar lüks yaşanır.
bana kalırsa ayrı bi eviniz olması (tek göz oda olsa bile) sizin için müthiş bir lüks.
yok mu başında bir büyüğün? baban, annen, dayın, amcan vs?
çeksinler kulağını. seni zorla almaya çalışırsa da vermesinler.
ailen varsa arkanda dursun. yoksa ömür boyu ezilirsin.
Bütün bu söylediklerinizi bende zamanında eşime çok söyledim..Diyorum ya konuşmayla anlayacak gibi değil bu işe el atıcam en kısa zamanda..O da olmazsa son çare annemlerin yanına gelicem ve ayrı bi evimiz olana kadar geri dönmeyeceğim..Ailem üzülmesin diye bu sorunlarımı onlara anlatmıyorum ama bu gidişle onlar da öğrenecekler..
Anlatıyorum eşime ama beni anlamıyor her dediğimi gidip kaynanama yetiştiriyor bak böyle diyo sana şöyle diyor vs..Halbuki ben sorunu çözmemiz için çabalıyorum eşim daha da büyütüyor sorunu bu yüzden artık hiçbişeyimi onunla konuşmak istemiyorum içimden gelmiyor ona sıkıntımı anlatmak..Bide işe başlayınca ilk bikaç ay benden bişey bekleme diyo anne babasına vercekmiş sanki onların paraya ihtiyacı var bizim evimiz yok barkımız yok hala onları düşünüyor onlar da hayır demezler zaten söz konusu para olunca hemen atlıyolar yok kızım siz biriktirin de kendi evinize çıkın düzeninizi kurun diye düşünen yok..
Bir de bütün bunlar yetmiyormuş gibi evli görümcem 2 yaşındaki çocuğunu alıp haftanın 5 günü bizde kalıyor birde onun kalabalığını yaşıyorum..Keşke onlar kızlarıyla hep kalsalar da benim kendi evim yurdum olsa...Evlendiğime bin pişmanım kaynanamın yaptığı yemeği kocam daha çok beğense bile kaynanamda bi zafer edası oluşuyor sanki bana karşı yarışıyor ağız tadıyla kavga bile edemiyorum içimi dökemiyorum bir odaya tıkılıp kaldım..İnşallah çocuğum olmaz önlem alıyorum ama yinede dua ediyorum tabiki
Arkadaşım bütün gün evde oturup kaynana mı güzel yemek yaptı ben mi diye yarış yapana kadar bu zamanları evde veya dersanede kpss'ye hazırlanarak geçirmen mesela daha akıllıca olmaz mı sence? Memur olursan iyi maaş+iş güvencesi +emeklilik +uygun çalışma saatlerine sahip olursun. Şikayet etmekten başka birşey bilmez misin sen?
Yan binada ki arkadaşına gidince bile problem yaşayan kişi kpss'ye mi hazırlanacak seloş..
Anlıyorum, mutsuz bir hanımı uyandırma çabasındasıyız ama biraz daha empati kurmamız gerek miyor mu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?