Kaynanayla yaşamaktan bıktım!

ayrı kalmaya tahammül edemiyor ama ezilmene,mutsuz olmana bi eve kapatılmana tahammül edebiliyor

işte böyle sindiriyorlar bizi çok aşığım sensiz yapamam gitme derler ama ortada icraat yok

o zaman evi terketmeden önce bi konuşma yap resti çek

bu şekilde bi yere kadar gideceğini ama eninde sonunda sonumuzun ayrılık olacağını anlat mümkünse

ne demek lüx hayatı seviyor küçük yerde yapamaz yapacak eğer ki sizi seviyorsa evliliğinin bitmesini istemiyorsa yapmak zorunda

siz nasıl ki evliliğiniz için o evde yaşamaya zorlanıyorsanız o da bi zahmet küçük evde zorlanacak herşey karşılıklıdır bu hayatta tek taraflı fedakarlıkla bi yere kadar gidileceğini öğrenmesi gerekiyor artık

eşinizin adım atmasını beklerseniz
kusura bakmayın ama sizde o evde kayınvalide olursunuz

Eşimden hiçbişey beklemiyorum artık..Evlendiğimizden beri bir arpa boyu yol alamadık...Sizden tek ricam dua edin benim için şu evden biran önce kurtulayım kendi düzenim olsun hem de o evden çok uzaklarda bi evim olsun..Çünkü yakın olursa sürekli gelecekler beni yine rahat bırakmıycaklar..

kusura bakma da canım, bi şey söylemek istiyorum.
lüks yaşamayı herkes ister. ama durumlar ne kadar müsade ederse o kadar lüks yaşanır.
bana kalırsa ayrı bi eviniz olması (tek göz oda olsa bile) sizin için müthiş bir lüks.
yok mu başında bir büyüğün? baban, annen, dayın, amcan vs?
çeksinler kulağını. seni zorla almaya çalışırsa da vermesinler.
ailen varsa arkanda dursun. yoksa ömür boyu ezilirsin.

Bütün bu söylediklerinizi bende zamanında eşime çok söyledim..Diyorum ya konuşmayla anlayacak gibi değil bu işe el atıcam en kısa zamanda..O da olmazsa son çare annemlerin yanına gelicem ve ayrı bi evimiz olana kadar geri dönmeyeceğim..Ailem üzülmesin diye bu sorunlarımı onlara anlatmıyorum ama bu gidişle onlar da öğrenecekler..

eşin anlamıyorsa şart koşacaksın ailenin evine giderek
tek çare bu gibi
anne baba evlatları için vardır
mutlaka ailen arkanda olacaktır
allah yardımcın olsun

Bu evlilikte senin istediğin şeylerin hiçbiri olmuyor ama eşinin istediği şeylerin hepsi oluyor farkında mısın? Evlilik bu mu sanıyorsun yani kocan ne isterse o olması mı? Ayrıca gitsem kolumdan tutar getirir ne demek arkadaşım hangi çağda hangi mezrada yaşıyorsun sen? Kendini o adamın malı zannettin heralde bir imza attın diye.

canım bütün yorumlarını okuyamadım ama senin çalışma ihtimalin yokmu sende ek gelir olsan1+1 bile olsa huzur önemli olan ama anladığım kadar eşinde de pek iş yok işte en önemli sorun bu bence olan sana olucak hep sen ezileceksin hep sen yıpranacaksın ama bence bir an önce ailenle konuş keşke zamanı geri getirebilsek dime ve en büyük keşkende hatanda kaynana yanında oturmaktır sanırım yaptığımız yanlış tercihlerin bedelini ödüyoruz malesef ben çok şükür nişandan önce eşim böyle birşey dedi hatta 2sene kendimizi toparlayana kadar oturalım ama bende çalışan biriyim ve özgürlüğüme rahatıma çok düşkünümdür resti çektim öyle niyetin varsa bitsin bu iş sonra birdaha konusu açılmadı ama sen daha fazla bunu kabullenme ailene anlat sen kendin çalışmaya başla

Bir de bütün bunlar yetmiyormuş gibi evli görümcem 2 yaşındaki çocuğunu alıp haftanın 5 günü bizde kalıyor birde onun kalabalığını yaşıyorum..Keşke onlar kızlarıyla hep kalsalar da benim kendi evim yurdum olsa...Evlendiğime bin pişmanım kaynanamın yaptığı yemeği kocam daha çok beğense bile kaynanamda bi zafer edası oluşuyor sanki bana karşı yarışıyor ağız tadıyla kavga bile edemiyorum içimi dökemiyorum bir odaya tıkılıp kaldım..İnşallah çocuğum olmaz önlem alıyorum ama yinede dua ediyorum tabiki

Arkadaşım bütün gün evde oturup kaynana mı güzel yemek yaptı ben mi diye yarış yapana kadar bu zamanları evde veya dersanede kpss'ye hazırlanarak geçirmen mesela daha akıllıca olmaz mı sence? Memur olursan iyi maaş+iş güvencesi +emeklilik +uygun çalışma saatlerine sahip olursun. Şikayet etmekten başka birşey bilmez misin sen?

eşiniz sizi,sizin onu sevdiğiniz kadar sevmiyor demek ki.benim anladığım bu.siz bu kadar mutsuzken bunu fark etmiyorsa,nezaket göstermenin de bir anlamı yok.gerçekten birbirini seven,anlayan eşler,eşinin neden mutsuz olduğunu anlar,bunu çözmek için çabalar.siz de eşimi kıracağım diyedüşünmeyin artk,diretmekten başka yolu yok.yaptırım uygulayacaksınız.

canım çalışma imkanın yok mu?

bence eşin sana yeteri kadar değer vermiyor ailesiyle yaşamakdan gayet mutlu görünüyor babasına araba alıcam falan diyorsa vefa borcunu ödemek içindir sonuçda onun bakması gereken eve babası bakıo ya ma öle iş mi olurmuş sende çalış o da çalışsın derhal çıkın bence mutsuzsan yaşamanın ne anlamı varki öl daha iyi yada annenlerin evinde yaşayalım brz de yada sen dön annenlerin evine ne diiiim ama şunu rahat bi şekilde söyleyebilirim sanırım eşin asalaklığa alışmış bence çıkmaz o evden araba alcakmış adama bak sen ilk önce ayrı bi eve çık o parayla hayde hayde çıkar evinede dört dörtlük düzersin ama ana babadada iş yokkki siz çıkın evinizi kurun bizde yardımcı oluruz falan demeleri lazım allahdan öyle bi kaynanam yok senin durumunda ben olsam benim kaynanamgil bize ayrı ev açmak için ellerinden geleni yaparlardı seninkinin sülalede iş yok tabi seninkindede.olan sana oluyor

Kusura bakmayin ama bu sekilde dusundugunuz muddetce siz daha o evde senelerce oturur ezilirsiniz."Calisamiyorum esim isyemiyor, birakamiyorum esimin psikolojik problemleri var.Var oglu var.Insallahla masallahla bu isler olmaz.Haa diyorsaniz ben icimi dokup rahatlamak icin yazdim bir icraatim olmayacak.O zaman tamam.

Yan binada ki arkadaşına gidince bile problem yaşayan kişi kpss'ye mi hazırlanacak seloş..

Anlıyorum, mutsuz bir hanımı uyandırma çabasındasıyız ama biraz daha empati kurmamız gerek miyor mu ?

Yan binada ki arkadaşına gidince bile problem yaşayan kişi kpss'ye mi hazırlanacak seloş..

Anlıyorum, mutsuz bir hanımı uyandırma çabasındasıyız ama biraz daha empati kurmamız gerek miyor mu ?

Canım daha önce çalışıyormuş ama iş saatleri uygun olmadığı için ayrılmış işten. Memur olursa iş saatleri uygun olur yani
çalışmasına tamamen karşı değillerdir belki.

aaah aah mutluaşyoktur insanoğlu başına gelecekleri bilseydi en baştan yapardı yapacağını. siz çok taviz vermişsiniz. baştan bu kadar taviz vermeseydiniz adınız kötü gelin olurdu (benim gibi:) . en sonuna kadar ipleri kaynananızın eline verip iyi gelin olmak istediniz bu sefer de mağdur olan sizsiniz. Allah yardımcınız olsun. bence: eşinizi karşınıza alıp içinizden geçenleri tek tek anlatın ,eğer maddi durumu elveriyorsa ayrı eve çıkma fikrinizi duyurun . ama konuşmalarınızda asla ailesine -annesine karşı olumsuz bir laf olmasın. sinirlerinize de hakim olun ; kararlı olduğunuzu da gösterin.

Ya adamlarla çok iyiyiz bir de şu aileler olmasa…hangi tarafından tutsan hangi yönden baksan iyi bir yer bulamıyorsun. Kuşak farkı diyorsun yaranı sarmıyor ki bu aldatmaca olmaktan ileri gitmiyor. Erkeklerin aileleri konusundaki hassaslığı bizi daha da hırçınlaştırıyor onlara karşı. Aslında onlar en ufak şeyde gardını kuşanmasa bu kadar batmayacak bize. Arkadaş tek çözüm yolun evleri ayırmak başka öneriler seni kötüye götürür ileri götürmez. Ne yap ne et ayrıl bence.

Allah sabır versın demekten başka dıyebılecegım bırsey yok benım kaynanamın ıkızı gıbı kaynanaız.. bende 1.5 yıldan sonra köy hayatına razı olarak evımı ayırdım.. cok zor oldu ama ayırdım eşimden ayrılma derecesıne bıle geldım ama ayrıldım sonuctaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…