Kaynanayla yaşamaktan bıktım!

bir.komşumuz.var.kadın12ye.kadar.uyur.doğru.dürüst.iş.yapma.ama.kocası.gelince.pervane.olur.kaynan.sinir.oluyor..ona..ayrı.eve.çıksınlar.diye.

sen.de.yan.gelip.yat.bıksın.senden...o.kadar.ki.çalan.saatin.sesini.duymuyor.kız.kayınvalide.oday.girip.gelini.uyandırıyor.uyanıncada.iş.yapması.öğlen3ü.buluyor.kocası.gelince.b

ir.bakıyor.hanım.halatemizlik.yapıyor....yat....aşağı.işe...dokunma.bağırsın.dıursun.azıcıkta.onun.canı.sıkılsın.oğluna.derbelki.artık.siz.ayrı.eve.gidindiye......

unutma sen hareket etmezsen kimse edemez senin için kimse bişey yapamaz kalp kırmak gerekiosa kır yapcak bişi yok 2012 deyiz ya sana yemin ediyorum benim yaşadığım yerde kaynanayla yaşayan bir allahın kulu yok bende türkiyedeyim herşey senin elinde insan ne ekerse onu biçer

Son düzenleme:
Allah yardımcın olsun durumun tam bir kabus.eşinle konuştuğunda madem annesine yetiştiriyor o zaman sende bir akşam kaynanan ve kayınpederinin yanındayken aç bu konuyu sakin ve saygılı bir şekilde rahatsızlıklarını dile getir.hep beraber bir çözüm bulmayı deneyin ama dediğim gibi kesinlikle saygı sınırını aşmadan.sonra haklıyken haksız duruma düşme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…