Kaynar Su

Beynel

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
31 Aralık 2014
1.747
376
123
Geçen hafta akil yok diye bir post acmistim. Evet akıl yok ki bu adamla tekrar konuşmaya başladım ve suan öyle bir boşluktayim ki anlatamam.

Bugün beraber kafeye gittik tavla oynadik. Sonra bana tavla hediye edecekti markete gittik ama tavlanin sadece kutuları vardı alamadık

saat geç oldu eve bıraktı tekrar evde oynarken taş sirasi bendeydi.
kendi de telefonu eline aldı WhatsApp girdi durumu felan gosterdi.

"Sen goremiyor musun canım annem dedi. Bende hayır dedim . Tartışma başladı (durum kapattib kapatmadin olayları felan) dur şimdi anlarız dedim.

Benimle beraber 4 kisi durum gizli göremiyor ve hepsi hanım olarak kayıtlı.

Basimdan aşağı kaynar sular döküldü. Moralimin bozulduğunu anladı özür dilerim felan baktı ben aynı moddayim telefon ile kuluma vurdu. Kıpkırmızı oldu ama canım yanması kalbimin acısını dindirmedi .

1. El ben aldim digerlerini o yendi ama benim oyunda olmadığımı biliyor 5. El yenecek Ken yarıda bıraktı moralimi bozdun oynamıyorum dedi taşları topladı. Gidecek beş dalikd boyunca seni çok seviyorum hayatim senden başka kimse yok hayatimda diye defalarca söyledi

Evden ciktiktan beş dakika sonra aradı. Ne tepki vereceğim diye saatimi unutmusum diye sonra cebimdeymis. Kendine iyi bak bebeğim seni çok seviyorum.

Suan canım çok yanıyor.
Ama bitirmek için geçerli bir sebebim oldu ve bu sebep bir daha imkanı yok onu hayatıma aldiramaz. Beni aldattığıni gerçekten sevmediğini biliyordum ama bu kadar karakter yoksunu oldugunu bilmiyordum.

Ne sesini ne yüzünü ne varligini.... Öyle çok seviyordum ki suan sevgime degmeyisine kahrediyorum kendimi

Yazdıklarını ters okuyunca daha anlamlı. Kim kimle seni seviyorum bebegim kimden hiç anlamadım.

Düzgün yazmışsınız ama anlayamadım konuyu kimi hanım diye kaydetmiş?

Beni aldattığıni gerçekten sevmediğini biliyordum ama bu kadar karakter yoksunu oldugunu bilmiyordum.

Bu durumlari tam gorunce ne oluyor ki. Seni de X hanim diye kaydettigine gore sana deger vermiyor. Sana da surpriz olmamis . Neye uzuluyorsun ki?

Artik onune bak ve bu adamdan uzak dur. Kendi iyiligin icin.

anlayan beri gelsin..
tavladan watsup a geçiş ne alaka?
hanım lar kim?
İsmini aklımda tutmadın gerek yok
5*..... hanım

Tavlanin ortasında WhatsApp durumunu gösterdi bak canım annem bu. Sen neden bakmadın görmedin mi dedi .

Durumu gizledigi için goremedim. Olay öyle gelişti

Bu durumlari tam gorunce ne oluyor ki. Seni de X hanim diye kaydettigine gore sana deger vermiyor. Sana da surpriz olmamis . Neye uzuluyorsun ki?

Artik onune bak ve bu adamdan uzak dur. Kendi iyiligin icin.
Bu adam benim 10 yıllık arkadasim ve güven konusunda ne kadar sıkıntılı oldugumu biliyor o yüzden aklımda hep beni gerçekten sevmedigi vardi ve gerçekten de sevmemiş

İsmini aklımda tutmadın gerek yok
5*..... hanım

Tavlanin ortasında WhatsApp durumunu gösterdi bak canım annem bu. Sen neden bakmadın görmedin mi dedi .

Durumu gizledigi için goremedim. Olay öyle gelişti

kusura bakma ama yine anlamadım.
yani ayşe hanım gibi mi kaydedilmiş?
iş arkadaşlarıdır belki.
canım annem kim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…