- 10 Nisan 2014
- 43.730
- 116.261
- 798
zekamdan şüphe etmiştim ki ohh be dedim bu akıllı kadın da anlamamışanlayan beri gelsin..
tavladan watsup a geçiş ne alaka?
hanım lar kim?
Eee sorun ne zaman ayril gitsin.Bu adam benim 10 yıllık arkadasim ve güven konusunda ne kadar sıkıntılı oldugumu biliyor o yüzden aklımda hep beni gerçekten sevmedigi vardi ve gerçekten de sevmemiş
10 yıldır aynı adam mı asıl sıkıntı o zaten ilişki yaşlanmışş yavv daha evlenmedenBu adam benim 10 yıllık arkadasim ve güven konusunda ne kadar sıkıntılı oldugumu biliyor o yüzden aklımda hep beni gerçekten sevmedigi vardi ve gerçekten de sevmemiş
zekamdan şüphe etmiştim ki ohh be dedim bu akıllı kadın da anlamamış
Adamın annesi. Bana diyor canım annemi gördün mü diye.Canım annem kim?Size mi canım annem diyor bu adam?
4 kişiyi hanım olarak kaydeden sevgiliniz mi?
Her şeyden önce hitap sorunu var adamın
Yok sevgi bitti . Şuan kapıdaki köpekten farkı yok. Sorun defalarca uyarmama ragmen nasıl bu kadar rahat kullandi sevgimiKaynar su deyince, diyecektim yumurta akı sür, hem kabarmasını yara olmasını engeller, hem acısını dindirir.
Neyse sen o yumurta beyazını kalbine sürersin artık. Acısı diner hiç yoktan.
Bir de derler ki noktalama işaretlerinin faydası ne?Al buyur uygun yere virgül konsa her şey netleşecekCanım annem kim?Size mi canım annem diyor bu adam?
4 kişiyi hanım olarak kaydeden sevgiliniz mi?
Her şeyden önce hitap sorunu var adamın
Annesi ile resim çekilmiş. WhatsApp durumu yapmış.kusura bakma ama yine anlamadım.
yani ayşe hanım gibi mi kaydedilmiş?
iş arkadaşlarıdır belki.
canım annem kim?
Hayir 1. El oynadıktan sonra olay oluyor.Özet geçiyorum konu sahibi adına
Tavla oynarlarken sevgilisi ile whatsap dırumunda annesinin resmini göstermiş bak bu benim annem canım demiş konu sahibide goremediğini engelli oldugunu fark etmiş kendisiyle beraber 5 bayanında ayşe hanım fatöa hanım gibi hitaplarla engelli oldugunu gormuş ve olay kopmuş ne alakaysa 1. Eli konu sahibi diğerlerinide sevgilisi kaxanıyormuş tavlada
Olmuşmu özet
Sevgilisi Kumarda kazanmış ama aşkta kaybetmiş özetle.Özet geçiyorum konu sahibi adına
Tavla oynarlarken sevgilisi ile whatsap dırumunda annesinin resmini göstermiş bak bu benim annem canım demiş konu sahibide goremediğini engelli oldugunu fark etmiş kendisiyle beraber 5 bayanında ayşe hanım fatöa hanım gibi hitaplarla engelli oldugunu gormuş ve olay kopmuş ne alakaysa 1. Eli konu sahibi diğerlerinide sevgilisi kaxanıyormuş tavlada
Olmuşmu özet
Özet geçiyorum konu sahibi adına
Olmuşmu özet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?