- 21 Kasım 2018
- 4.123
- 5.389
- 158
Bir de markete gitmişler tavla almaya sadece kutusu varmış:)))
İlaclik bir durum yok. Bitti benim icin kendi salakligima üzülüyor um böyle olacagini en basbaşın beri bilmem gerekiyor duHametan anestol silverdin tavsiyesi ile geldim ama beynim yandı bana bir çare .
en iyi açıklama bu olduSevgilisi Kumarda kazanmış ama aşkta kaybetmiş özetle.
Sadece kutusunun olmasıTavlanin burada suçu ne?
Bitti zaten. Artık hiçbir degeri yok gozumde.Anladıktan sonraki yorumum direk ayrılma sebebi. Sizden gizli bir haltlar yemese neden sizi engellesin. Beynel hanım diye kaydedip sen benim hanimimsin ya ondan oyle kaydettim demesi de yalan. Muhtemelen başka sevgilisi var ve sizi sorarsa iş arkadaşım vs demek için resmi bir şekilde beynel hanım diye kaydetmis
Anladıktan sonraki yorumum direk ayrılma sebebi. Sizden gizli bir haltlar yemese neden sizi engellesin. Beynel hanım diye kaydedip sen benim hanimimsin ya ondan oyle kaydettim demesi de yalan. Muhtemelen başka sevgilisi var ve sizi sorarsa iş arkadaşım vs demek için resmi bir şekilde beynel hanım diye kaydetmis
Kaynar su deyince, diyecektim yumurta akı sür, hem kabarmasını yara olmasını engeller, hem acısını dindirir.
Neyse sen o yumurta beyazını kalbine sürersin artık. Acısı diner hiç yoktan.
hepsi anyni b.. anladiniz si evli olsanizda bekar oldanizda mukkemel olsanizda 10 tane cocuk yapsanizda. 90 60 90. vucut olculerine sahip olsanizda erkek ayni yerdr eerkek birak gitsin. hepsi ayni rahmetli annem bir erkek karisini. cenazesinde bile gozleri fildir fildir bakar der kendine es aramak icin yaradilis diyecem ama oyle .ulu oyle nurlu peygamberler babalar atalar geldi ki bunu. durumu yok ediyor nefisleri zayif.. sadece buGeçen hafta akil yok diye bir post acmistim. Evet akıl yok ki bu adamla tekrar konuşmaya başladım ve suan öyle bir boşluktayim ki anlatamam.
Bugün beraber kafeye gittik tavla oynadik. Sonra bana tavla hediye edecekti markete gittik ama tavlanin sadece kutuları vardı alamadık
saat geç oldu eve bıraktı tekrar evde oynarken taş sirasi bendeydi.
kendi de telefonu eline aldı WhatsApp girdi durumu felan gosterdi.
"Sen goremiyor musun canım annem dedi. Bende hayır dedim . Tartışma başladı (durum kapattib kapatmadin olayları felan) dur şimdi anlarız dedim.
Benimle beraber 4 kisi durum gizli göremiyor ve hepsi hanım olarak kayıtlı.
Basimdan aşağı kaynar sular döküldü. Moralimin bozulduğunu anladı özür dilerim felan baktı ben aynı moddayim telefon ile kuluma vurdu. Kıpkırmızı oldu ama canım yanması kalbimin acısını dindirmedi .
1. El ben aldim digerlerini o yendi ama benim oyunda olmadığımı biliyor 5. El yenecek Ken yarıda bıraktı moralimi bozdun oynamıyorum dedi taşları topladı. Gidecek beş dalikd boyunca seni çok seviyorum hayatim senden başka kimse yok hayatimda diye defalarca söyledi
Evden ciktiktan beş dakika sonra aradı. Ne tepki vereceğim diye saatimi unutmusum diye sonra cebimdeymis. Kendine iyi bak bebeğim seni çok seviyorum.
Suan canım çok yanıyor.
Ama bitirmek için geçerli bir sebebim oldu ve bu sebep bir daha imkanı yok onu hayatıma aldiramaz. Beni aldattığıni gerçekten sevmediğini biliyordum ama bu kadar karakter yoksunu oldugunu bilmiyordum.
Ne sesini ne yüzünü ne varligini.... Öyle çok seviyordum ki suan sevgime degmeyisine kahrediyorum kendimi
Yok normalsin bacım.Bdv de okurken sinirlerim bozulur yada çok üzülürüm ilk defa yorumlar ve konu eşliğinde kahkaha atıyorum yorumlrınıza sağlık anormal olan ben degilim demi
Hediye olarak alamadı. Market reyonuna sadece boş kutuyu koymuşlar.Sadece kutusunun olması
Demek ki sevgilimizden supheleniyorsak tavla oynayıp beynini uyusturmaliyiz. Adam kendi eliyle kendini yakmış ne diyelim konu sahibi sansliymis ki erken öğrenmiş.Sadece kutusunun olması
Vallahi ya... aman olsun belki bir başkasına faydası olur:) Biz de ne kadar yardımseveriz.Başlığı görür görmez pusuya yatıp cevabı yapıştırmak için sayfayı açıyoruz.
Bir insanin üzülmesi nasıl sizin nutluluk sebebiniz oluyor buda ilgincBdv de okurken sinirlerim bozulur yada çok üzülürüm ilk defa yorumlar ve konu eşliğinde kahkaha atıyorum yorumlrınıza sağlık anormal olan ben degilim demi
Gerçi öncesi var, 10 yıl pek de erken sayılmaz ama, olsunDemek ki sevgilimizden supheleniyorsak tavla oynayıp beynini uyusturmaliyiz. Adam kendi eliyle kendini yakmış ne diyelim konu sahibi sansliymis ki erken öğrenmiş.
Bir musivem bin nasihatlerDemek ki sevgilimizden supheleniyorsak tavla oynayıp beynini uyusturmaliyiz. Adam kendi eliyle kendini yakmış ne diyelim konu sahibi sansliymis ki erken öğrenmiş.
Evet salakligima yanmayimGerçi öncesi var, 10 yıl pek de erken sayılmaz ama, olsun
Geç olsun da güç olmasın demişler. Ne demişler hatirlayamayacagin yalanı söylemeGerçi öncesi var, 10 yıl pek de erken sayılmaz ama, olsun
Tavla alamamışlar ama eve bırakınca tavla oynamışlar. Ayyy geceBir de markete gitmişler tavla almaya sadece kutusu varmış:))))
ama bunlar tavla oynamış 1. Eli konu sahibi diğerlerini sevgilisi kazanmış.hani sadece kutu vardı? Burayı da anlamadım benSadece kutusunun olması
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?