Kaynar Su

Anladıktan sonraki yorumum direk ayrılma sebebi. Sizden gizli bir haltlar yemese neden sizi engellesin. Beynel hanım diye kaydedip sen benim hanimimsin ya ondan oyle kaydettim demesi de yalan. Muhtemelen başka sevgilisi var ve sizi sorarsa iş arkadaşım vs demek için resmi bir şekilde beynel hanım diye kaydetmis

Bitti zaten. Artık hiçbir degeri yok gozumde.

Her yerden engelleyip çıkardım hayatımdan

Başka sevgili değil de sevgilileri var sanki. Konu sahibini engellediğini unutup durumu göremiyor musun demesi bunu gösteriyor. Muhtemelen engelli hanımların hepsi sevgilisi oluyor.

Kaynar su deyince, diyecektim yumurta akı sür, hem kabarmasını yara olmasını engeller, hem acısını dindirir.

Neyse sen o yumurta beyazını kalbine sürersin artık. Acısı diner hiç yoktan.

:) Biz de ne kadar yardımseveriz.Başlığı görür görmez pusuya yatıp cevabı yapıştırmak için sayfayı açıyoruz.

hepsi anyni b.. anladiniz si evli olsanizda bekar oldanizda mukkemel olsanizda 10 tane cocuk yapsanizda. 90 60 90. vucut olculerine sahip olsanizda erkek ayni yerdr eerkek birak gitsin. hepsi ayni rahmetli annem bir erkek karisini. cenazesinde bile gozleri fildir fildir bakar der kendine es aramak icin yaradilis diyecem ama oyle .ulu oyle nurlu peygamberler babalar atalar geldi ki bunu. durumu yok ediyor nefisleri zayif.. sadece bu

Bdv de okurken sinirlerim bozulur yada çok üzülürüm ilk defa yorumlar ve konu eşliğinde kahkaha atıyorum yorumlrınıza sağlık anormal olan ben degilim demi
Bir insanin üzülmesi nasıl sizin nutluluk sebebiniz oluyor buda ilginc

Demek ki sevgilimizden supheleniyorsak tavla oynayıp beynini uyusturmaliyiz. Adam kendi eliyle kendini yakmış ne diyelim konu sahibi sansliymis ki erken öğrenmiş.
Gerçi öncesi var, 10 yıl pek de erken sayılmaz ama, olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…