Merhaba 7 yıllık evliyim eşimin ailesiyle aynı evde yaşıyor denecek kadar iç içeyiz. kaynım görümcem iş okul nedeniyle aylarca kalabiliyor evimde ben aynı şekilde. Sorun kaynimin tuhaf halleri. Baştan beri bakışlarını yakalıyordum ama o kadar kibirli egolu biri ki bana karşı bir yandan da yok canım diyordum. Örneğin Eşimde dans ederken boyun büküp bizi izliyordu üzülmüş görünüyordu, bana yenge demez benden 1 yaş küçük bu arada ama bazen de anne babasını öldürmüşüm gibi ters cevap veriyordu. 20 gün kadar kayinvalidemlerde kaldım beni yanına çağırdı beraber kahve içelim dedi normalde pek yakınlık kurmaz şaşırdım havadan sudan konuştuk. Sevgilisi olduğunu duymuştum evlilikten bahsettim belki anlatır diye "evlilik zor böyle kafam daha rahat" dedi bir süre böyle konuşmaya devam ettikten Sonra elini uzattı tut der gibi işaret yaptı anlamadım uzattım bana "bu gece ben tatmin et canım çok istiyor" dedi tabi anında elimi çektim şok geçirdim elim ayağım titredi ağlamaya başladım. Çok üzüldü üzüldüğü belliydi o da ağlayacak gibi oldu. "içtiğim şeyin etkisi seninle aynı evde de yaşadık bu şekilde yaklaştım mı özür dilerim" diyip sakinleştirmeye çalıştı Mutfaktan ağlayarak çıktım. Sonraki gün uzun mesaj yazdım "madem içtiğin şeyin etkisi o kafayla birlikte olmaman gereken insanların kim oldugu bilincindesin ama nasıl benimle olmaman gerektiğinin bilincinde değilsin abinle hiç mi bağınız yok madem başka şeylerin etkisi neden evde içiyorsun teklifin hem çirkin hem çok kırıcıydı" dedim cevap yazmadi. Deprem oldu biz yine bir araya toplandık. Şarkılar açıyor telefondan bana duyuracak şekilde sevgilisinden bahsediyor (normalde bilmiyorum sanıyor saklıyordu)bir yandan abisiyle yanyana gelince sinirleniyor stresleniyor bunu hareketlerinden anlıyorum . Eve döndük o bizi bıraktı varana kadar araba da şarkılar devam etti herkes arabadan indi o inmedi hiç bir şey demedi surat yine asık. Nasıl davranmalıyim kime ne demeliyim bu yaşadığım durum ne bilemedim sizden yorum bekliyorum