- 6 Mart 2017
- 53
- 11
- 3
- 27
- Konu Sahibi nurella3449
Kaynin terbiyesizlik yapmış orası sizin evinizde tabi gelmeden soracak iyi bari eşinin senin arkada durmus
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
40 yasinda. Evlipardon bu kayniniz kaç yaşında acaba ergen mi?
Aynen oyle. Bi kez dediki siz bizi hic cagirmiyosunuz dedi. Eside firsat mi verdigimiz var her hafta burdayız dediKaynı zaten çağrılmaya fırsat vermiyordur. Öyle anladım ben.
Kaynin gorumce olmaya karar vermis.![]()
Oha bu nedir ya. Son anda kadın olcakmış vazgeçmiş gibi tripler.Gecen hafta diger eltime gitmistik. Orda bu kaynimda vardi. Kiz cayin yanina gayet doyurucu seyler hazirlamis.kaynim yemk yok mu dedi. Eltimle kusler konusmuyolar. Diger kaynimda bunlar var ya dedi. O da ac kalacagimi bilseydim karnimi doyurup gelirdim dedi
asCok yüz vermissiniz. Zamaninda biz de yaptik o hatayi. Muhatap olma. Iki gun sonra ozur diler
Karadenizli. Kultur farkimiz maalesef cok fazlaNereli eşiniz ?
Bu bakış açısını bir yerden tanıyorum da
yuh yani o yaştaki adam eltinizin evinde aç kalacağımi bilseydim yiyip gelirdim diyince ben olsam avradina söyle seni bi daha aç cikarmasin dışarıya ben bu kadar yapabiliyorum diye cirkeflesirdim40 yasinda. Evli