Kızlar merhaba 3yillik evliyim 3 yıldır yüklü bi niktarda ev kredisi oduyoruz her ay elimize para ya 200 kaliyo ya kalmiyo sürekli eksilerde gittik geldik ikimizde sabrettik kredimizin bitmesine 2 sene varken elimize yüklü miktarda para geçti kredinin 4te 3unu kapatabiliyoruz kalan miktari da cüzi miktarda ödeyeceğiz yani baya nefes alacağız bunun hayaliyle beklerken bu ara eşimin kardeşi ticarete girdi başka şehirde oturuyo herkes yapma etme dediyse de kimseyi dinlemedi hatta eşim gideceğini is kuracağını en son öğrendi abi yerine bile koymadı herkes bilirken her neyse eşim şimdi tutturdu kardeşim sıkıştı ona para göndercem dedim sen kardeşine bu ise başlıyorsun ama param var mi diye sorduğunda var dedi bu sıkıntılara gireceğini biliyoduk bana bisey deme icimin rahat etmesi için gondericem vicdanım rahat değil seni hiçbişeyden kismicam dedi kızlar şimdi diyebilirsiniz kardeşi göndersin diye de bu işin içine girdi bi seferde kalacak gibi değil bi ay sonra iki ay sonra yine aynısı olacak alışacak benim çocuğum var para biriktirmek istiyorum bi de eltim o kadar sıķısıkta madem tatillere niye gitti kocası is kurarken daha yeni geldi bende evde bugün şunu yetirsem derdindeym bu arada kaynim başkalarından da borç aldi ama karısı kızı kendilerine takı aldılar bunlar beni ilgilendirmez ama çocuğumun rızkını da vermek istemiyorum bunu kocama nasi demeliyim para geliyo diye ne mutluydum şimdi nasilim
Not: Kardeşine para göndermek isteyen eşim yazacaktım düzeltemedim.