• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynımdan beklenmeyen çıkış!

Eşin senin yanında olduktan sonra isterse dünya karşında olsun hiç farketmez. Kv belli ki baya doldurmuş, bahane olmuş oldu sana da boşver kendi evinin huzuruna bak, moral bozmalarına izin vermee. Gezz dolaşşş mutlu olll.

Bilmiyorum kim kim olduğunu söylemediler sanırım. Eşimle de konuşmadık henüz. Ama duydum hoparlörde olduğu için. Oğluma dedi, salı günü geliyoruz babaannem diye:KK12: eşim de bakalım, biz bir konuşalım önce dedi:işsiz:

Çok zor biliyorum ama vakur durup ellerine koz vermezseniz çok güzel çıkabilirsiniz bu durumdan. Sizi de kendi seviyelerine indirmek için ellerinden geleni yapacaklar, bak biz ayağına geldik ama bize bunu bunu yaptı demek için ellerinden geleni yapacaklar. Siz onlara koz vermeyin.

Çok zor biliyorum ama vakur durup ellerine koz vermezseniz çok güzel çıkabilirsiniz bu durumdan. Sizi de kendi seviyelerine indirmek için ellerinden geleni yapacaklar, bak biz ayağına geldik ama bize bunu bunu yaptı demek için ellerinden geleni yapacaklar. Siz onlara koz vermeyin.

Bilmiyorum yaa çok gerildim. Hani aradan biraz zaman geçse gelsinler idare ederim, fazla muhattap olmam diyordum. Ama bu kadar sıcağı sıcağına daha da kötü olur belki, konu açılınca tutamayabilirim kendimi. Hırsımı, kinimi çabuk yenebilen biri olmadım hiç...

Kaynımı zaten hiç görmek istemiyorum şu an. Ama ya o da çıkıp gelirse onları getirme bahanesiyle?

Bilmiyorum yaa çok gerildim. Hani aradan biraz zaman geçse gelsinler idare ederim, fazla muhattap olmam diyordum. Ama bu kadar sıcağı sıcağına daha da kötü olur belki, konu açılınca tutamayabilirim kendimi. Hırsımı, kinimi çabuk yenebilen biri olmadım hiç...

Kaynımı zaten hiç görmek istemiyorum şu an. Ama ya o da çıkıp gelirse onları getirme bahanesiyle?

Sizi anlıyorum. Tavsiye veriyorum ama ben de yapamazdım. Çok fevriyim. Hele bu kadar haklı kızzgınlıklarımda bir şey demeden duramıyorum. Ama dediğim gibi ilerde de torunlarını görmek isteyen gelir diyebilmeniz şu anda bu ziyaretin nasıl geçtiğine bağlı.

Sizi anlıyorum. Tavsiye veriyorum ama ben de yapamazdım. Çok fevriyim. Hele bu kadar haklı kızzgınlıklarımda bir şey demeden duramıyorum. Ama dediğim gibi ilerde de torunlarını görmek isteyen gelir diyebilmeniz şu anda bu ziyaretin nasıl geçtiğine bağlı.

Offff iki gün sakin geçse üçüncü gün mutlaka bi arıza çıkarıyorlar yaa:KK51:

Onu kalma açısından söylemedim, hani arayıp huzur bozma açısından söyledim.

Ama 3/5 gün kalırlar:işsiz:

Aramalara takılmayın. Biliyorum bizim gözümüz gibi baktığımız karakteri düzgün olsun diye ağzımızdan çıkan her kelimeye dikkat ettiğimiz evladımıza annene şunu fırlat bunu fırlat demeleri kadar sinir bozucu bir şey yok. Ama bazen elden bir şey gelmiyor. Siz de konuşmayın bence. Eşiniz konuşsun. Çocukla da hoparlör açık konuştursun. İnşallah şu ziyareti güzelce atlatın da onadan sonrakileri zamanı gelince halledersiniz inşallah.

Kayniniz ayaginiza kadar gelip özür dileyene kadar asla gitmeyin.. Kim giderse ne yaparsa yapsin .. Kendi cok edepliymis gibi size laf etmis o evlensin goruceksiniz ki hak yerini bulacak.. En küçük kaynim ölüp bitiyodu annesine bi evlendi karisi onemli gunlerde bile 5 dk ugrayip cikiyor evine.. Ne kocasi ne kaynim sesini çıkaramıyor.. Bize de izlemek kaliyor ... Eden buluyoo..

Kayniniz ayaginiza kadar gelip özür dileyene kadar asla gitmeyin.. Kim giderse ne yaparsa yapsin .. Kendi cok edepliymis gibi size laf etmis o evlensin goruceksiniz ki hak yerini bulacak.. En küçük kaynim ölüp bitiyodu annesine bi evlendi karisi onemli gunlerde bile 5 dk ugrayip cikiyor evine.. Ne kocasi ne kaynim sesini çıkaramıyor.. Bize de izlemek kaliyor ... Eden buluyoo..

Kaynım evli zaten, o da sorun yaşıyor eşi ve annesi arasında... ayrıca bugün eşim annesi ile konuştu, gelmek istiyorlarmış salı günü. Daha doğrusu geleceğiz diyor, hiç müsait miyiz soran yok. Ama kim kim bilmiyorum.

Back
X