Kaynımın bana küfür etmesi

Evet o da dogru, onu dusunemedim. Iki taraf memnun belli ki, ayni kultur, haklisin

Kocan seni son damlasına kadar savunmuşken ailene neden haber verdin?

Çok zor bir durum ben sindiremiyorum çok öfke doluyum zaten kaybınvalideme dedim özür dilemesin benden diye çünkü değişmez dedim gidin tedavi ettirin ileride pişman olursunuz dedim doktora götüreceklermiş
Sen uzak dur ne indir ne kaldır konuyu, eşin gerekeni yapmış uzak dur sadece okadar. Sindirememen çok normal ben bile 3 yılda zor psikolojik olarak atlattım o yaşadığım olayları. Kolay değil aile dedinmi insan parçalanır yani el yapar ama aile içi olunca insan kötü oluyor ister istemez. Özür dilese de neye yarar onun özürü insan olmadıkca kendi hayatına bak gerekirse de uğramazsin olur biter oraya çünkü haklı bir sebebin var.

biz yorumları okurken kaynınız acaba kaç kere daha dayak yemiştir şaka bir yana da annesi gibi niye kavgaya karışıp laf söylediniz, babanıza niye duyurdunuz her şey birbirine girmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…