Kaynımın bana küfür etmesi

Biz bunu alkislamadik, her konu da ailesini destekleyen eşlerden sonra öyle ya da böyle eşinin yanında olmayı becerebilen biri olmuş ona yorum yaptık. Önümüze gelene de ayrıl diyecek halimiz yok, kaldı ki konu sahibi de eşini desteklediği için kafalar denk yani bence, ayrıl demenin mantığı yok, aynı yerde duruyorlar.
Evet o da dogru, onu dusunemedim. Iki taraf memnun belli ki, ayni kultur, haklisin

Kızlar dün çok tatsız olaylar yaşandı sindiremiyorum daha 4 aylık evliyim kaynım sıkıntılı olduğu komşularıyla kavga etmek için eşimi çağırıyor bende dayanamayıp yanına gittim eşime yapma falan dedim o da bizim yanımıza geldi bende yapma gazlama bu işin sonu kötü olucak dedim o da bana S*** G (Defol) dedi. yolda gidene kadar aileme kötü kötü sözler söyledi kapıyı üstüme kapattı sen gelme diye eşim onu dövdü sonra yukarıya çıktık kaynım bana dedi ki "o bizim kardeşimiz sen onun hiçbişeyisin" bunu söyledikten sonra eşim onu yine dövdü polisin karşısında birde bunlar karakola gitti eşim annesini aradı o oğlun karımdan özür dileyecek yoksa bir daha kapınızın önünden geçmem dedi kaynanamda benim için ona kötü kötü baktığımı söylemiş ne yapabilirim bana küfür eden insana nasıl bakabilirim birde diyor ki eve gelince birbirlerinden özür dilerler. Eşimin siniri iyice tepesine çıktı dedi ki benim karım o şerefsizden niye özür dilicekmiş oğlunuza çeki düzen verin dedi. Ben gurbetteyim ailem uzakta babam duyunca çok sinirlendi yarın gelip seni alacağım diyor benim bir tane kızım var diyor eşim üzgün ben üzgünüm ne yapmam gerekiyor bu arada kaynım bekar aile evinde yaşıyor
Kocan seni son damlasına kadar savunmuşken ailene neden haber verdin?

Çok zor bir durum ben sindiremiyorum çok öfke doluyum zaten kaybınvalideme dedim özür dilemesin benden diye çünkü değişmez dedim gidin tedavi ettirin ileride pişman olursunuz dedim doktora götüreceklermiş
Sen uzak dur ne indir ne kaldır konuyu, eşin gerekeni yapmış uzak dur sadece okadar. Sindirememen çok normal ben bile 3 yılda zor psikolojik olarak atlattım o yaşadığım olayları. Kolay değil aile dedinmi insan parçalanır yani el yapar ama aile içi olunca insan kötü oluyor ister istemez. Özür dilese de neye yarar onun özürü insan olmadıkca kendi hayatına bak gerekirse de uğramazsin olur biter oraya çünkü haklı bir sebebin var.

biz yorumları okurken kaynınız acaba kaç kere daha dayak yemiştir :D şaka bir yana da annesi gibi niye kavgaya karışıp laf söylediniz, babanıza niye duyurdunuz her şey birbirine girmiş

Back
X