Kaynımın bana küfür etmesi

• Konu Sahibi Konu Sahibi Nerand
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Nerand

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2025
96
38
3
Kızlar dün çok tatsız olaylar yaşandı sindiremiyorum daha 4 aylık evliyim kaynım sıkıntılı olduğu komşularıyla kavga etmek için eşimi çağırıyor bende dayanamayıp yanına gittim eşime yapma falan dedim o da bizim yanımıza geldi bende yapma gazlama bu işin sonu kötü olucak dedim o da bana S***** G** (Defol) dedi. yolda gidene kadar aileme kötü kötü sözler söyledi kapıyı üstüme kapattı sen gelme diye eşim onu dövdü sonra yukarıya çıktık kaynım bana dedi ki "o bizim kardeşimiz sen onun hiçbişeyisin" bunu söyledikten sonra eşim onu yine dövdü polisin karşısında birde bunlar karakola gitti eşim annesini aradı o oğlun karımdan özür dileyecek yoksa bir daha kapınızın önünden geçmem dedi kaynanamda benim için ona kötü kötü baktığımı söylemiş ne yapabilirim bana küfür eden insana nasıl bakabilirim birde diyor ki eve gelince birbirlerinden özür dilerler. Eşimin siniri iyice tepesine çıktı dedi ki benim karım o şerefsizden niye özür dilicekmiş oğlunuza çeki düzen verin dedi. Ben gurbetteyim ailem uzakta babam duyunca çok sinirlendi yarın gelip seni alacağım diyor benim bir tane kızım var diyor eşim üzgün ben üzgünüm ne yapmam gerekiyor bu arada kaynım bekar aile evinde yaşıyor

Kızlar dün çok tatsız olaylar yaşandı sindiremiyorum daha 4 aylık evliyim kaynım sıkıntılı olduğu komşularıyla kavga etmek için eşimi çağırıyor bende dayanamayıp yanına gittim eşime yapma falan dedim o da bizim yanımıza geldi bende yapma gazlama bu işin sonu kötü olucak dedim o da bana S*** G (Defol) dedi. yolda gidene kadar aileme kötü kötü sözler söyledi kapıyı üstüme kapattı sen gelme diye eşim onu dövdü sonra yukarıya çıktık kaynım bana dedi ki "o bizim kardeşimiz sen onun hiçbişeyisin" bunu söyledikten sonra eşim onu yine dövdü polisin karşısında birde bunlar karakola gitti eşim annesini aradı o oğlun karımdan özür dileyecek yoksa bir daha kapınızın önünden geçmem dedi kaynanamda benim için ona kötü kötü baktığımı söylemiş ne yapabilirim bana küfür eden insana nasıl bakabilirim birde diyor ki eve gelince birbirlerinden özür dilerler. Eşimin siniri iyice tepesine çıktı dedi ki benim karım o şerefsizden niye özür dilicekmiş oğlunuza çeki düzen verin dedi. Ben gurbetteyim ailem uzakta babam duyunca çok sinirlendi yarın gelip seni alacağım diyor benim bir tane kızım var diyor eşim üzgün ben üzgünüm ne yapmam gerekiyor bu arada kaynım bekar aile evinde yaşıyor
Eşin koştura koştura onu ilgilendirmeyen konu için niye kavgaya gitti? Allahtan senin arkanda durmuş. Sakın geri adım atma, kimseden özür dileme. Kaynın hakaretleri için, kayınailen de bir terörist yetiştirdiği için senden özür dilemeden bir daha da onlarla görüşme. Böyle bir saygısızlık kabul edilemez.

Kaynananın kendi kızına yapılsaydı bu yine özür diler der miydi acaba? Durduğum yerde sinirlendim.

o da bana S*** G (Defol) dedi. yolda gidene kadar aileme kötü kötü sözler söyledi kapıyı üstüme kapattı sen gelme diye eşim onu dövdü sonra yukarıya çıktık kaynım bana dedi ki "o bizim kardeşimiz sen onun hiçbişeyisin" bunu söyledikten sonra eşim onu yine dövdü
Kaynın küfür etmesine rağmen beraber yola devam etmeniz…. Onun kötü sözleri sürdürmesi ve eşinin kaynını dövmesi… dayaktan sonra hiçbir şey olmamış gibi üçünüzün beraber yukarı çıkmanız :kahve::ıslık: sonra kaynının laflara devam etmesi sonra tekrar dayak…. Küçük çocuklar oyun oynarken kavga edip oyuna devam eder ya onun gibi olmuş.

Ne garip ilişkileriniz var. O ilk o s… git lafından sonra neden çekip gitmediniz?

Son düzenleme:
Olaylar nerede geçiyor cennet mahallesinde mi? Eşin döveceğine muhattap olmayıp gitmese olmaz mıydı? Ailecek tuhaflar. Böyle bir aileyle nasıl devam edilir? Böyle bir ailede çocuk da büyütülmez. Babanız haklı bitirin dönün evinize

Ne okudum ben ne saçma olaylar...
Neyse kocanız arkanizdaymiş kayninizla görüşmeyin. Uzaktaki babanıza neden olayı duyurdunuz ki? Sorunları aile içinde çözmeyi öğrenin. Aile derken siz ve eşinizi kastediyorum. Kayniniz kavgaya cagiriyorsa kocanız gitmemeli ergen mi bunlar? Koca adam hiç alakası olmayan bir olaya kavgaya niye gitsin? Gidiyorsa da tepkinizi eşinize gösterin. Eşiniz sizi desteklemiş tamam ama o da çok fevri kaç kere kardeşini dövmüş polisin önünde bile kavga etmiş. Eşinizin ailesi çok karışık ve tehlikeli eşiniz de buna dahil. Bugün sizi savunmak için yapmış olabilir ama yarın size de sinirlendiğinde bu fevrilikle ne kadar sağlıklı iletişim kurabileceksiniz? Çözülmesi gereken çok sorun var kayniniz en kolayı iletişimi kesersiniz tamam. Asıl mesele eşinizle.

Kaynınız kaç yaşında? Size belli ki ısınamamış ilk fırsatta tepki göstermiş.

Eşinizin kaynınızı dövmesine neden müsaade ettiniz?

Eşiniz de bana tehlikeli geldi. Her an şiddet göstermeye meyilli gibi..

Eşinize müdahale ederek herkesle yüz göz olmuşsunuz?

Siz her şeyi böyle babanıza mı anlatacaksınız?

Böyle davranarak eş ailesinin de kendi ailenizin de her şeyinize müdahale etmesine fırsat vermişsiniz. Artık kimse sizi rahat bırakmayacak.

Kızlar dün çok tatsız olaylar yaşandı sindiremiyorum daha 4 aylık evliyim kaynım sıkıntılı olduğu komşularıyla kavga etmek için eşimi çağırıyor bende dayanamayıp yanına gittim eşime yapma falan dedim o da bizim yanımıza geldi bende yapma gazlama bu işin sonu kötü olucak dedim o da bana S*** G (Defol) dedi. yolda gidene kadar aileme kötü kötü sözler söyledi kapıyı üstüme kapattı sen gelme diye eşim onu dövdü sonra yukarıya çıktık kaynım bana dedi ki "o bizim kardeşimiz sen onun hiçbişeyisin" bunu söyledikten sonra eşim onu yine dövdü polisin karşısında birde bunlar karakola gitti eşim annesini aradı o oğlun karımdan özür dileyecek yoksa bir daha kapınızın önünden geçmem dedi kaynanamda benim için ona kötü kötü baktığımı söylemiş ne yapabilirim bana küfür eden insana nasıl bakabilirim birde diyor ki eve gelince birbirlerinden özür dilerler. Eşimin siniri iyice tepesine çıktı dedi ki benim karım o şerefsizden niye özür dilicekmiş oğlunuza çeki düzen verin dedi. Ben gurbetteyim ailem uzakta babam duyunca çok sinirlendi yarın gelip seni alacağım diyor benim bir tane kızım var diyor eşim üzgün ben üzgünüm ne yapmam gerekiyor bu arada kaynım bekar aile evinde yaşıyor
Olumsuzlukları bir kenara bırakarak Aferin kız sana,vallahi helal kocan arkanda , baban arkanda akıllı ol sınırlarını çiz.Üzülmeyi bırak, şaşkınlığı at.Sağlsm dur,al kocanı Çek kapını kim ne halt yerse yesin.....Yeter ki babanla kocanın arasını iyi tut

kocaniz 18lik ergen mi her kavgaya cagirana kosuyor? ayrica tebrik edilesi bir hareketi yok bir zahmet karisini korusun ama koruma yolu da pek saglikli degil insanlar konusarak anlasir ama esiniz yumruklarla anlasmayi tercih ediyor

Bidaha görüşmemelisin, eşin dahil. Senden özür dilese bile mesafe koymalısın. Böyle ağır küfür yemesem de hakarete uğramışlığım var kaynımdan taraf. Ve tüm bağlarımı kopardım. Çokta güzel oldu çokta lazım değil. İki kardeş arasına giriyomuyum hayır asla girmiyorum yalandan özür diledi numara felan heryerde sildim okadar. Yılda bir kaynanama gidiyorum oda söylüyorum gelmesinler ne eltim ne kaynım görüşmüyorum ben burda olduğm sürece de gelmesinler diyorum kafam rahat oluyor. Böyle yapmalısın. Eşin seni savunmuş geri çekil sen ve gerçekten helal olsun eşine! Seni savunmasaydı çok zoruna giderdi çok üzülürdün böyle eşler var çünkü senin eşin anneci aileci değil. Bu işi eşine bırak sakın eşini doldurma kötü şeyler söyleme bırak onlar yapsın kötü olsun. Yapıyolarda zaten.

Eşin koştura koştura onu ilgilendirmeyen konu için niye kavgaya gitti? Allahtan senin arkanda durmuş. Sakın geri adım atma, kimseden özür dileme. Kaynın hakaretleri için, kayınailen de bir terörist yetiştirdiği için senden özür dilemeden bir daha da onlarla görüşme. Böyle bir saygısızlık kabul edilemez.

Kaynananın kendi kızına yapılsaydı bu yine özür diler der miydi acaba? Durduğum yerde sinirlendim.
Gitme dedim dinlemedi ailesinin yanında olmak istedi kaybınvalidemle konuştum kızdım nişnalılığımızdan beri herşeyümize karışmaya çalışıyor kaybınvalidem dedi ki özür dilemek istiyor senden ben dedim ki bir insan neyse o değişmez özürünü istemiyorum uzak dursun bizden dedim ben de öfkelenip sinirle küfür edip hakaret edemiyor muydum ama ailem beni böyle yetiştirmedi yetiştirilme tarzı dedim

Kaynın küfür etmesine rağmen beraber yola devam etmeniz…. Onun kötü sözleri sürdürmesi ve eşinin kaynını dövmesi… dayaktan sonra hiçbir şey olmamış gibi üçünüzün beraber yukarı çıkmanız :kahve::ıslık: sonra kaynının laflara devam etmesi sonra tekrar dayak…. Küçük çocuklar oyun oynarken kavga edip oyuna devam eder ya onun gibi olmuş.

Ne garip ilişkileriniz var. O ilk o s… git lafından sonra neden çekip gitmediniz?
Polisler falan gelmişti eşim ailesinin yanında olmak istedi bende eşimi yalnız bırakmak istemedim sağlıklı düşünemiyor böyle anlarda benim sayemde olaya bulaşmamış oldu

Gitme dedim dinlemedi ailesinin yanında olmak istedi kaybınvalidemle konuştum kızdım nişnalılığımızdan beri herşeyümize karışmaya çalışıyor kaybınvalidem dedi ki özür dilemek istiyor senden ben dedim ki bir insan neyse o değişmez özürünü istemiyorum uzak dursun bizden dedim ben de öfkelenip sinirle küfür edip hakaret edemiyor muydum ama ailem beni böyle yetiştirmedi yetiştirilme tarzı dedim
Ben olsam bir daha onlarla görüşmezdim. Kaynınız kaç yaşında?

Olaylar nerede geçiyor cennet mahallesinde mi? Eşin döveceğine muhattap olmayıp gitmese olmaz mıydı? Ailecek tuhaflar. Böyle bir aileyle nasıl devam edilir? Böyle bir ailede çocuk da büyütülmez. Babanız haklı bitirin dönün evinize
Kızlar ben neyin içine düştüm diye düşündüm ben hiç ailemde böyle bişey görmedim babam bizi hiç böyle yetiştiremedi aşırı da kırılgan bir insanım yarın babamla gideyim mi diyorsunuz ama eşimde arkamda Allah var hiç kötülüğünü görmedim ona da üzülüyorum ama bu saygızlığı da sindiremiyorum hatta kayonvalideme kızdım babam beni yarın alıp götürse ne olucak yuva kolay mı kurulan bişey bizim yuvamızı niye bozmaya çalışıyor ben hiçbişeymişim ya ben gidince abisi mutlu mu olacak dedim

Back
X