Kaynımın bana küfür etmesi

• Konu Sahibi Konu Sahibi Nerand
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Eşim napsın ona da üzülüyorum kim ister eşi ve abisi arasında kalsın böyle durumlar yaşamak istemezdim ama inan benim hiç bir alakam yok kardeşi yaşça küçük o da evlenmek istiyor ama olmuyor bu yüzden mi yapıyor diye düşünüyorum ama herkesin nasibi farklı ben anlayamadım

Kaynım 28 yaşında biz 23 zaten nişanlılık döneminden beri böyle şeyleri vardı o zamanda arkamdaydı şimdi de arkamda o yüzden böyle bir adım attım ama bu kadar büyük bir saygısızlık beklemiyordum eşime bişey olacak diye korktum uzaklaştırmak istedim özel bir rahatsızlığı var babama anlatma sebebim uzakta ve kimsem olmadığı için böyle beni ezmeye çalıştığını düşündüm çekirdek ailemde olan bir problem olsaydı zaten aileme anlatmazdım
Ben de kayınvalidenin yaşını sordum yanıt alamadım. Eşiniz sizinle mi yaşıt? Kaynınızdan büyük mü küçük mü onu bile anlamadım. Başka bir kardeş daha mı var?

Ben de kayınvalidenin yaşını sordum yanıt alamadım. Eşiniz sizinle mi yaşıt? Kaynınızdan büyük mü küçük mü onu bile anlamadım. Başka bir kardeş daha mı var?
Birde büyük abisi( 30) var eşim en küçüğü ilk evlenen

Birde büyük abisi( 30) var eşim en küçüğü ilk evlenen
En azından varsa kayınpeder yoksa büyük ağabey akıllı davranışlar sergiler umarım. Yoksa eşiniz arkanızda olsa da işiniz zor bu aileyle.

Kaynın küfür etmesine rağmen beraber yola devam etmeniz…. Onun kötü sözleri sürdürmesi ve eşinin kaynını dövmesi… dayaktan sonra hiçbir şey olmamış gibi üçünüzün beraber yukarı çıkmanız :kahve::ıslık: sonra kaynının laflara devam etmesi sonra tekrar dayak…. Küçük çocuklar oyun oynarken kavga edip oyuna devam eder ya onun gibi olmuş.

Ne garip ilişkileriniz var. O ilk o s… git lafından sonra neden çekip gitmediniz?
Vallahi su mesaj olmasa konuyu anlamayacaktim, tesekkurler mirta💕

Konu sahibi N Nerand

Nasil bir yer burasi? Komsular birbirini dovmek icin ailenin erkeklerini falan topluyor? Komsu kavgasi denilen sey boyle birsey mi yahu?

Babana herşeyi anlatirsan evinin dirligi kalmaz, anlatabilecegim konular gelistiginde zaten don babanin evine, biraz hane sirri kavramini edininki huzurunuz kacmasin.

eşim annesini aradı o oğlun karımdan özür dileyecek yoksa bir daha kapınızın önünden geçmem dedi
Eşimin siniri iyice tepesine çıktı dedi ki benim karım o şerefsizden niye özür dilicekmiş oğlunuza çeki düzen verin dedi.
Sunu da alkislayan var sitede ya pess djdjf 23 yasinda bir genc ve icinde oldugu muhabbet ve ettigi su laflar.... cok itici. 23 yasinda aile kurmaya karar verebilirsin ama senin kocan daha o olgunlukta degilmis. Buyuk, buyuk keko laflar... sen de saniyorsun seni "sahipleniyor"..
kavga var, kos diyen abisinin arkasindan giden biri senin kocan. Bence yol yakinken baban da gel demisken kurtul bu aileden de kocandan da. Kendine kaliteli bir yol ciz.

Kızlar dün çok tatsız olaylar yaşandı sindiremiyorum daha 4 aylık evliyim kaynım sıkıntılı olduğu komşularıyla kavga etmek için eşimi çağırıyor bende dayanamayıp yanına gittim eşime yapma falan dedim o da bizim yanımıza geldi bende yapma gazlama bu işin sonu kötü olucak dedim o da bana S*** G (Defol) dedi. yolda gidene kadar aileme kötü kötü sözler söyledi kapıyı üstüme kapattı sen gelme diye eşim onu dövdü sonra yukarıya çıktık kaynım bana dedi ki "o bizim kardeşimiz sen onun hiçbişeyisin" bunu söyledikten sonra eşim onu yine dövdü polisin karşısında birde bunlar karakola gitti eşim annesini aradı o oğlun karımdan özür dileyecek yoksa bir daha kapınızın önünden geçmem dedi kaynanamda benim için ona kötü kötü baktığımı söylemiş ne yapabilirim bana küfür eden insana nasıl bakabilirim birde diyor ki eve gelince birbirlerinden özür dilerler. Eşimin siniri iyice tepesine çıktı dedi ki benim karım o şerefsizden niye özür dilicekmiş oğlunuza çeki düzen verin dedi. Ben gurbetteyim ailem uzakta babam duyunca çok sinirlendi yarın gelip seni alacağım diyor benim bir tane kızım var diyor eşim üzgün ben üzgünüm ne yapmam gerekiyor bu arada kaynım bekar aile evinde yaşıyor
Eşiniz kavgaya gitmese bunların hiçbiri olmazdı. Allah korusun yarın biri kaynınızın çıkardığı olay yüzünden eşinizi vurur. Kaynınız 100 yaşına kadar yaşar ama kocanız genç yaşta mezara girer. Örneği çok

Sunu da alkislayan var sitede ya pess djdjf 23 yasinda bir genc ve icinde oldugu muhabbet ve ettigi su laflar.... cok itici. 23 yasinda aile kurmaya karar verebilirsin ama senin kocan daha o olgunlukta degilmis. Buyuk, buyuk keko laflar... sen de saniyorsun seni "sahipleniyor"..
kavga var, kos diyen abisinin arkasindan giden biri senin kocan. Bence yol yakinken baban da gel demisken kurtul bu aileden de kocandan da. Kendine kaliteli bir yol ciz.
Biz bunu alkislamadik, her konu da ailesini destekleyen eşlerden sonra öyle ya da böyle eşinin yanında olmayı becerebilen biri olmuş ona yorum yaptık. Önümüze gelene de ayrıl diyecek halimiz yok, kaldı ki konu sahibi de eşini desteklediği için kafalar denk yani bence, ayrıl demenin mantığı yok, aynı yerde duruyorlar.

Eşiniz kavgaya gitmese bunların hiçbiri olmazdı. Allah korusun yarın biri kaynınızın çıkardığı olay yüzünden eşinizi vurur. Kaynınız 100 yaşına kadar yaşar ama kocanız genç yaşta mezara girer. Örneği çok
Aynı fikirdeyim

Olaylar nerede geçiyor cennet mahallesinde mi? Eşin döveceğine muhattap olmayıp gitmese olmaz mıydı? Ailecek tuhaflar. Böyle bir aileyle nasıl devam edilir? Böyle bir ailede çocuk da büyütülmez. Babanız haklı bitirin dönün evinize
Muhtemelen ülkedeki herkes stabil değil yarısı cennet mahallesi 😂

Kızlar dün çok tatsız olaylar yaşandı sindiremiyorum daha 4 aylık evliyim kaynım sıkıntılı olduğu komşularıyla kavga etmek için eşimi çağırıyor bende dayanamayıp yanına gittim eşime yapma falan dedim o da bizim yanımıza geldi bende yapma gazlama bu işin sonu kötü olucak dedim o da bana S*** G (Defol) dedi. yolda gidene kadar aileme kötü kötü sözler söyledi kapıyı üstüme kapattı sen gelme diye eşim onu dövdü sonra yukarıya çıktık kaynım bana dedi ki "o bizim kardeşimiz sen onun hiçbişeyisin" bunu söyledikten sonra eşim onu yine dövdü polisin karşısında birde bunlar karakola gitti eşim annesini aradı o oğlun karımdan özür dileyecek yoksa bir daha kapınızın önünden geçmem dedi kaynanamda benim için ona kötü kötü baktığımı söylemiş ne yapabilirim bana küfür eden insana nasıl bakabilirim birde diyor ki eve gelince birbirlerinden özür dilerler. Eşimin siniri iyice tepesine çıktı dedi ki benim karım o şerefsizden niye özür dilicekmiş oğlunuza çeki düzen verin dedi. Ben gurbetteyim ailem uzakta babam duyunca çok sinirlendi yarın gelip seni alacağım diyor benim bir tane kızım var diyor eşim üzgün ben üzgünüm ne yapmam gerekiyor bu arada kaynım bekar aile evinde yaşıyor
Konuyu neden anne babanız duydu ki? Olay zaten saçma sapan. Kaldı ki eş savunmuş sizi.Anlatmanıza hiçbir anlam vermedim.Henüz aile olamamışsınız bence.Kayın küfür etti diye babanızın evine dönüp eşinizi mi terk etmeyi düşünüyorsunuz yani? Olaydaki her kişinin (kayın,kaynana,eş ,siz,sizin aile) herkesin tepkisi değişik

Asla normal bir aile değiller ama sizde bir garipsiniz. Kaynınız size ağıza alınmayacak küfürler edebilecek cesareti nasıl buluyor? Niye hayatınızda şiddet var? Eşin eş olduğu yerde karısı böyle şeylere şahit olmayı geç duymaz bile. Kavgaya çağırılan koca düzgün birimi sence?

Asla normal bir aile değiller ama sizde bir garipsiniz. Kaynınız size ağıza alınmayacak küfürler edebilecek cesareti nasıl buluyor? Niye hayatınızda şiddet var? Eşin eş olduğu yerde karısı böyle şeylere şahit olmayı geç duymaz bile. Kavgaya çağırılan koca düzgün birimi sence? Birde çocuğunuz var hangi kafayla evlenip onuda getirdiniz buraya.
Ne çocuğu

Neden kavgacı ruh hastası ailenin oğlu ile evlendiniz ki? İnsan evlenirken maalesef ailesi ilede evleniyor.

Çocuğunuz yok henüz ama çocuk gibi eşiniz var, abisi kavgaya çağırınca gidiyor, ki muhtemelen kayınbiraderiniz ağzı küfürlü komşulara illallah dedirten birisi, eşinizi de maşa gibi kullanıyor.
Komşuyla sorun varsa savcılığa emniyete şikayet edilir, dövmeye gidilmez.
Bugün abisine el kaldıran yarın size de el kaldırır, bugün size hak veren eşiniz bir gün annesine abisine hak verirse yemediğiniz küfür ve dayak kalmaz sülale boyu canınıza okurlar.

Siz de toysunuz o yüzden çok da bir şey diyemiyorum ama kayınbiraderinizin o küfür eden ağzını duvara monte ederdi başka bir kadın olsaydı.

Karıştırmışım çocuk yok allahtan diper yazdıklarıma cevap verin. Abisiyle kavgaya giden adam ne kadar normal olabilir?
Eşimin bana karşı sorunlu bir davranışını görmedim böyle bir durum yaşamayı ben ve eşimde istemedik gayette mesafeli insanlarız ailesi sadece bir kere geldi evime bizde nadir gidiyorduk bir tane hasta kıskanç insan olunca olaylar böyle oluyor

Eşimin bana karşı sorunlu bir davranışını görmedim böyle bir durum yaşamayı ben ve eşimde istemedik gayette mesafeli insanlarız ailesi sadece bir kere geldi evime bizde nadir gidiyorduk bir tane hasta kıskanç insan olunca olaylar böyle oluyor
Tamam eşin seni muhafaza ediyor koruyor ama yanındada kaynın bir güzel saydırmış sana. Böyle problematik bir ailede kimsenin sağlıklı kalacağını düşünemiyorum. Hadi travmayı geç birgün çağırıldığı kavgada ölmeyecwği ne malum?

23 yaşındaki eşiniz 28 yaşındaki abisini mi dövdü hemde üst üste ilginç gerçekten. Abinin bi noksanı var mı?
Bide kendi yaptığı kavgaya büyük abi dururken neden kaç yaş küçük kardeşini çağırıyor. Biraz geçmedi bu konu bana ya

Eşinizden de bir halt olmaz,istediği kadar tepki göstersin. O onu dövüyor bu bunu dövüyor,bu ne biçim aile? Yanınızda çocukla ikinciye evleniyorsunuz,böyle insanlarla nasıl aile olabiliyorsunuz? Çok müjdeli bir habermiş gibi babanıza neden haber veriyorsunuz? Çocuğu eşyayı toplayıp kendi ailenize dönmeniz gerekirken? Hala kaynınız eşiniz siz aynı ortamdasınız? Nasıl olabiliyor bunlar?
2.ciye evlenmemiş .babası tek bir kızım var ezdirmem onu da size tarzında konusmus :)

Back
X