• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynımın Rahatlığı

Eşiniz böyle bişeyı nasıl agzına alıpta teklıf edebılıyor acaba? Hanı cok kazanıyor parayı nereye harcayacagımızı şaşırdık durumu olsa bıle sıze danışmalı "tablet alcam!?!?" nedir? Hele anca gecınıyorken bunu ne cesaretle soyleyebılıyor. Kendı eşim yapmış gıbı düşündüm bi an sinir kalktı:rolleyes: onu mahvederim. 2.000tl imiş miş.

sen kıstıkça o paraları o kardeşine gidecek bence. baksana kaç yaşına gelmiş hala okuyor. benden büyük ben mühendislikten mezun oldum da yıllardır iş hayatındayım.Zor bir bölüm okumuyodur bence. en azından hiç bir bölüm 10sene okunacak kadar zor değil. ekmek elden su gölden alışmış o. eşinle konuşman lazım ama o da kardeşi olduğu için savunmaya geçecektir muhtemelen.
Ben de savunma kısmından çekiniyorum. Erkekler gerçekleri bilse de evlendikten sonra aşırı aileci oluyor.

Zaman kadınlar için önemli bebek için ruhen hazırsan bence erteleme kadınların yumurtalarıda
yaşlanıyor yaşlandıkçada kalitesiz yumurta oluşuyor ve yaş arttıkça extra masraf oluşacak çünkü yaşla testler çoğalıyor

Eşinizin maaşı iyi mi şu an yani tutum yapmanız sizle alakalı mı yoksa ciddi sıkıntınız var mı?Tablet almaz heralde çok sıkıntıda olsanız
Kendimizi ancak gecindirir durumdayız ama eşim maddi duruma bakmaksızın harcama yapabilen biri.

L
Aslında bilgisayar almayı düşünmüşler babasıyla. Sonra kaynım tablet isteyince eşim de tablet bilgisayara göre daha ucuz. Babamı hiç karıştırmadan ben alayım dedi. Eski bilgisayarı da kayınpeder kullanacak. Çok sever bir şeyler araştırıp öğrenmeyi. Inan kayınpedere alsak gam yemem.
bölümü ne ki ? Hayatta aldirmam onu. 28 yaşına gelmiş kazık kadar olmuş. Ne kadar tasiyacaksiniz daha. Çok mu elzemmis yani.en olmadi Kendinize alın sizden emanet kullansın .

Saçmalık ötesi. Onun yaşındakiler baba olup ev geçindiriyor, şehzade daha okul bitirecek! O ana öyle olduktan sonra siz o "oğluşa" daha çok bakarsınız. Anasına bir, oğluna iki restinizi çekin.
Zaten bizi bu hale getiren bitmeyen oğluş toleransı

Zaten bizi bu hale getiren bitmeyen oğluş toleransı

İyi de oğluş onun oğluşu, siz niye evlatlık aldınız? Her yorulduğu yere han yaparlarsa böyle, o oğluş tabii adam olmaz. Olmazsa olmasın ne hali varsa görsün de sizlik bir durum yok, sizin haneniz ayrı. Eşinizle konuşun. Böyle olmaz.

Aslinda bu zamana kadar görmezden gelmeye çalıştım ama en son bu haftasonu, seneye ilk dönem sadece bir dersi kaldığı için kaynımın öğrenci evini kapatmaya gittik. Yol 5-6 saat sürüyor. Neyse sabahın köründe çıkıp vardık. Eşimin üstüne doğalgaz vardı. Onu kapattık. Evine gittik eşyaları kendince toplamış ama ev leş gibi. Yere basmaya tiksindim. Ertesi gün benim KPSS sınavım var dedi. Biz o gittikten sonra büyük eşyaları daha önce anlaştığımız biriyle evden çıkardık. Sattık 500 liraya. Eşyalar kaldırıdikca içinden kıyafet falan çıkıyor daha. Çamaşır makinası verilecek hala içinde kirli çamaşırlar var. Dolaptan keza bir sürü şey çıkardık. Yanı topladım dediği evi biz tekrar topladık. Sonra ben ev sahibine ayıp olmasın ve ev kötü görünmesin diye evi silip süpürdüm. İş bitti 4 gibi. Kaynım gelse de yola çıksak diye bekliyoruz. 5 buçuk gibi geldi. Eve çok zor gelmiş, sinir olmuş, duş alması lazımmış. E hadi siz evden çıkın da ben duş alayım diyor. Bi de bunu iki kere söyledi. Sen elini sürmeden biz tüm evi halletmişiz bi teşekkür yerine işinizi bitirdiyseniz hadi gidin dercesine bir tavır! Eşim de başlarım duşuna dur bi falan dedi ama artık benim o noktada tüm iyi niyetim bitti.

Suç sende harcamalarını niye azaltıyorsun ki.
Al ihtiyacın olan herşeyi. Gez toz. Doktora git. Kalmasın kimseye verecek para. Sen kendinden fedakarlık etmişsin ama koskoca herif sefasını sürüyor

Suç sende harcamalarını niye azalıyorsun ki.
Al ihtiyacın olan herşeyi. Gez toz. Doktora git. Kalmasın kimseye verecek para. Sen kendinden fedakarlık etmişsin ama koskoca herif sefasını sürüyor
Ben de artık harcamaya mi başlasam diye düşünüyorum. Harcasam da yok harcamasam da. En azından keyif yaptım derim.

Kendimizi ancak gecindirir durumdayız ama eşim maddi duruma bakmaksızın harcama yapabilen biri.

git 2 bini çatır çatır ye kredi kartınıda eşine ver hayatım bu sefer açıldım biraz ödermisin de..
ölesine bölesi.. bir musibet bin nasihattan iyidir..hem laf anlatcam diye çenenide yormazsın..

Back
X