Aslinda bu zamana kadar görmezden gelmeye çalıştım ama en son bu haftasonu, seneye ilk dönem sadece bir dersi kaldığı için kaynımın öğrenci evini kapatmaya gittik. Yol 5-6 saat sürüyor. Neyse sabahın köründe çıkıp vardık. Eşimin üstüne doğalgaz vardı. Onu kapattık. Evine gittik eşyaları kendince toplamış ama ev leş gibi. Yere basmaya tiksindim. Ertesi gün benim KPSS sınavım var dedi. Biz o gittikten sonra büyük eşyaları daha önce anlaştığımız biriyle evden çıkardık. Sattık 500 liraya. Eşyalar kaldırıdikca içinden kıyafet falan çıkıyor daha. Çamaşır makinası verilecek hala içinde kirli çamaşırlar var. Dolaptan keza bir sürü şey çıkardık. Yanı topladım dediği evi biz tekrar topladık. Sonra ben ev sahibine ayıp olmasın ve ev kötü görünmesin diye evi silip süpürdüm. İş bitti 4 gibi. Kaynım gelse de yola çıksak diye bekliyoruz. 5 buçuk gibi geldi. Eve çok zor gelmiş, sinir olmuş, duş alması lazımmış. E hadi siz evden çıkın da ben duş alayım diyor. Bi de bunu iki kere söyledi. Sen elini sürmeden biz tüm evi halletmişiz bi teşekkür yerine işinizi bitirdiyseniz hadi gidin dercesine bir tavır! Eşim de başlarım duşuna dur bi falan dedi ama artık benim o noktada tüm iyi niyetim bitti.