Bu tür aile ziyaretlerini kayninizin adı neyse onu düzenlemesi gerektiğini bu şekilde sizin3davet etmenizin doğru olmadığını söyleyin bitsinÖncelikle herkese merhaba. Dert değil aslında ama sizden fikir almak istiyorum. Kaynım başından bir evlilik geçmiş birisi, boşandıktan sonra bir sevgilisi oldu. Kız 40 yaşında hiç evlenmemiş, kaynım 37 yaşında. Kötü evlilik tecrübesinden sonra evlenmek istemiyor, kız ise evlenmek istiyor ve aile ile iletişime geçmek için elinden geleni yapıyor herkesle görüşmeye, tanışmaya çalışıyor. Adam evlenmek istemediğini söylediği için aile pek sıcak bakmıyor kızın davranışlarına ayrıca kızın kardeşi kendi babasından büyük zengin biriyle evlenince iyice soğudular. En son kız benimle de iletişime geçmeye çalışıyor. Ön yargıyla yaklaşıp üzmek istemiyorum açıkçası, aynısı bana yapılsa çok üzülürdüm. 1 sene önce falan hatta buraya da yazdım, hareketleri bana da çiğ geliyordu. Ya gerçekten sevdiği için bu kadar çabalıyorsa diye düşünüp empati yapınca üzülüyorum. Asıl suç kaynımda tabi onu biliyorum. Kız benimle görüşmek, evime gelmek istediğini söyledi. Aile hep olumsuz konuştuğu için karar veremiyorum, evime çağırsam kız iyice umutlanır çağırmasam ayıp etmiş olur muyum? Arada görümce de var tabi o da olumsuz düşünüyor, tanışmayı kabul etmedi. Bu arada benim aileyle hiçbir sorunum yok. İki tarafa da ayıp etmiş olmak istemiyorum. Kaynımın bu ziyaret istediğinden haberi var mı bilmiyorum, yakın değiliz bu konu hiç konuşulmadı. Eşimde istemiyor açıkçası nasıl yapsam kimseyi kırmadan?
Bir ilişki var çünkü kız aileden birçok kişiyle takiplesiyor. Birlikte fotoğraflar vs atıyor görüyorlar yani, hatta kaynımdan habersiz birlikte Bi fotoğraflarını Facebooka atıp ilişkiyi tüm sulaleye ilan ettiği için büyük kavga ettiklerini söylemiş. Aile bu açından kızgın hala çünkü sorup duruyorlar onlara düğün ne zaman diye belirsizlik olduğu için onlarda zor durumda kalıyor. Keşke kendini bu duruma düşürmese hiç
Biraz arsız bir tip olabilir bir kere çağırırsın sonra suçlu konumunda bulabilirsin kendini dikkat et. Net bi sekilde söyle istemediginiÖncelikle herkese merhaba. Dert değil aslında ama sizden fikir almak istiyorum. Kaynım başından bir evlilik geçmiş birisi, boşandıktan sonra bir sevgilisi oldu. Kız 40 yaşında hiç evlenmemiş, kaynım 37 yaşında. Kötü evlilik tecrübesinden sonra evlenmek istemiyor, kız ise evlenmek istiyor ve aile ile iletişime geçmek için elinden geleni yapıyor herkesle görüşmeye, tanışmaya çalışıyor. Adam evlenmek istemediğini söylediği için aile pek sıcak bakmıyor kızın davranışlarına ayrıca kızın kardeşi kendi babasından büyük zengin biriyle evlenince iyice soğudular. En son kız benimle de iletişime geçmeye çalışıyor. Ön yargıyla yaklaşıp üzmek istemiyorum açıkçası, aynısı bana yapılsa çok üzülürdüm. 1 sene önce falan hatta buraya da yazdım, hareketleri bana da çiğ geliyordu. Ya gerçekten sevdiği için bu kadar çabalıyorsa diye düşünüp empati yapınca üzülüyorum. Asıl suç kaynımda tabi onu biliyorum. Kız benimle görüşmek, evime gelmek istediğini söyledi. Aile hep olumsuz konuştuğu için karar veremiyorum, evime çağırsam kız iyice umutlanır çağırmasam ayıp etmiş olur muyum? Arada görümce de var tabi o da olumsuz düşünüyor, tanışmayı kabul etmedi. Bu arada benim aileyle hiçbir sorunum yok. İki tarafa da ayıp etmiş olmak istemiyorum. Kaynımın bu ziyaret istediğinden haberi var mı bilmiyorum, yakın değiliz bu konu hiç konuşulmadı. Eşimde istemiyor açıkçası nasıl yapsam kimseyi kırmadan?
Bu ne ayol?Aralarında ki ilişki nedir nasıldır hiç bilmiyorum, kaynim sevgili olduklarını bile kabul etmiyordu, hep arkadaşım diyordu sonra kız kayinvalideme ulaşıp ben onu çok seviyorum hemen evlenmek istiyorum demiş bunun üzerine kaynımla konuştular yok ben evlenmek istemiyorum o da biliyor diyor. Açıkçası bende müdahil olmak istemiyorum kendim bile eşimin israrlarina rağmen aileyle evlenmeden kısa süre önce tanıştım.
Şu durumda uzak durmak en iyisi,sizlik bir şey yok.Evinize gelmesi ilişkiye katkı sağlamaz,ama sizin huzurunuzu bozarAralarında ki ilişki nedir nasıldır hiç bilmiyorum, kaynim sevgili olduklarını bile kabul etmiyordu, hep arkadaşım diyordu sonra kız kayinvalideme ulaşıp ben onu çok seviyorum hemen evlenmek istiyorum demiş bunun üzerine kaynımla konuştular yok ben evlenmek istemiyorum o da biliyor diyor. Açıkçası bende müdahil olmak istemiyorum kendim bile eşimin israrlarina rağmen aileyle evlenmeden kısa süre önce tanıştım.
Gelse şaşırmam vallahi, iyi ki çalışıyorum da ne zaman evde olacağımı tahmin bile edemez.Zaten siz istemesenizde öyle bir karakter bir gün kapınıza dayanır. Yalnız kaynınızda çok normal gibi gelmedi, nasıl bir yokluk çekiyorsa böyle takıntılı bir tipi hala hayatında tutup ailenize musallat ediyor, bence kızdan önce kaynınızla da aranıza mesafe koyun, asıl sorunun kaynağı o bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?