- 5 Mayıs 2013
- 33.829
- 41.245
- 798
- Konu Sahibi ceylin0033cte
Ciddi bir gereklilik olmadigi surece etmem.
Esi de calissin.
Esi de calissin.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
agzın yokmu senin? ben calışıyorum sabahtan akşama kadar evde oturcagına gitsin calışsın diyemiyormusun?eşimin onlara yardım yapmasını kıskanıyormusum eşimde o yüzden yardım edemiyormuş kaynanam ve eltime göre. enayilikten iyidir bnde onların dilinden konusayım :)
bir bayanın calışması ayıp ve gurur kırıcıysa bşr zahmet dilemci gibi para istemesin ozaman? asıl o gurur kırıcı:) sende iş yok konu sahıbı. Lafı öyle yapiştırırdım ki gıkı cıkmazdı birdahaçocuk ilkokula gidiyo istese çalışır aile yapıları böyleymş bayanın çalışması ayıp ve gurur kırıcı onlara göre
ev kredimiz var zaten dediğiniz gibi borçluyuz diyorum. Mirastan aldığımız parayıda ev kredisine yatrdık yeyip içip gezmedikde![]()
diyorum elbette ısrar edemior kaynanam zatenagzın yokmu senin? ben calışıyorum sabahtan akşama kadar evde oturcagına gitsin calışsın diyemiyormusun?
evet yapardık zekat sakada verilecekse en yakınlardan başlanır.benim öyle bir abim var yardım ediyorum Allah rızası için inşaallah Onun rızasını kazanabilirim bu dunya para pul fanikızlar merhaba eşimle ben çalışıyoruz çok şükür maaş toplamımız 8 bin. kaynımın eşi çalışmıyor ve eve giren para 1500 , bazen kaynanam ,kanımıza yardım etmemizi ister gibi.Kaynanam kendide çalışıp zaten yardım ediyor kaynımgile. Onlarında evi var (eski yapı) bizimde var çok şükür bizimkini kendimiz sıfır aldık. Onlarınki miras düştü hatta onların evinde bizimde kendi payımız vardı durumları kötü olduğu için evden hak ettiğimiz payın yarısının ücretini aldık .Kaynanam arada bir tripli davranıo ,kaynım bizden para isteyip vermediğimizde. Ama normalde iyi biridir o yüzden merak edip yazdım siz yardım ettirr miydiniz diye.
siz böyle diyince ne diyorbende her zmn laf arasında bunu diyorum. onlar eski evde oturuo daha az maas alıo diye vicdan azabı çekio . Bizim evimiz daha lüks ama buna bende katkı sağlıyorum ikimiz çalıştığımız için durumumuz iyi . evini yaptırmak istiosa ya senelerce birlicek yada kendide çalıssın hemn yaptrsın diyorum vicdan yapmasın diye
aile yapıları böyleymiş onlarda bayan çalışmazmışsiz böyle diyince ne diyor
bu arada vermezdim
eltim çalışmıyorken eşim yol yaptı bir ara kaynım iş batırmıştı o zaman
borcumuz olmasa kardeşime 500 1000 tl verirdim diye
hiç kusura bakma onun hanımı öğlen 12 ye kadar yatıp günlere gidip yediği kısırı bilmemneyi bana anlatırken
ben sabah 6 da kalkıp işe gidip bide onları besleyemem bir zahmet hanımı yatacağına çalışsın demiştim.
o zaman olduğu kadarıyla geçinecekler anneaile yapıları böyleymiş onlarda bayan çalışmazmış
kızlar merhaba eşimle ben çalışıyoruz çok şükür maaş toplamımız 8 bin. kaynımın eşi çalışmıyor ve eve giren para 1500 , bazen kaynanam ,kanımıza yardım etmemizi ister gibi.Kaynanam kendide çalışıp zaten yardım ediyor kaynımgile. Onlarında evi var (eski yapı) bizimde var çok şükür bizimkini kendimiz sıfır aldık. Onlarınki miras düştü hatta onların evinde bizimde kendi payımız vardı durumları kötü olduğu için evden hak ettiğimiz payın yarısının ücretini aldık .Kaynanam arada bir tripli davranıo ,kaynım bizden para isteyip vermediğimizde. Ama normalde iyi biridir o yüzden merak edip yazdım siz yardım ettirr miydiniz diye.
Ay agzina sagliksiz böyle diyince ne diyor
bu arada vermezdim
eltim çalışmıyorken eşim yol yaptı bir ara kaynım iş batırmıştı o zaman
borcumuz olmasa kardeşime 500 1000 tl verirdim diye
hiç kusura bakma onun hanımı öğlen 12 ye kadar yatıp günlere gidip yediği kısırı bilmemneyi bana anlatırken
ben sabah 6 da kalkıp işe gidip bide onları besleyemem bir zahmet hanımı yatacağına çalışsın demiştim.
Yo etmezdım .
Karısı oturcagına çalışsın .
ben köpek gbi çalışcam paramı başkasına mı yedırcem .
Bşka?